Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 15-09-12, 10:57   #16
ton1

Stage 3

ton1's Avatar

Default Re: Auto SH pt incepator

Sper sa gasesc ceva in suma asta. A fost o corsa 2001, 1.0 L, fara AC, cumparata din Ro, unic proprietar, fara incidente majore, am vazut-o, mie mi-a placut, am mai stabilit o intalnire peste cateva zile... dar s-a dat intre timp la 1400. Foarte multe masini din cele care sunt pe piata, din intervalul asta (vorbesc de Corsa) sunt aduse din Germania, luate de acolo la 700-1000 E, cu transport acte si inmatriculare ajung la 1100-1400 si se cere pe ele 2000+

Sa nu mai zic ca toate Corsele din 2001-2002 au invariabil intre 105.000 si 129.000 km REALI!!!
ton1 is offline   Reply With Quote
Old 15-09-12, 13:06   #17
Bong
Suzuki Driver

Stage 5

Bong's Avatar

Member of:
[Suzuki]
[PARTICIPANT CURSE]

http://smart.anunturi-auto.4tuning.r...-11514167.html

eu așa ceva mi-aș lua MÂINE dacă aș avea bani, ca mașină numai pentru mers la facultate\servici etc...ca să nu mai rup mașina mea, și consumă și puțin.

zilele trecute și-a cumpărat finul meu așa ceva, taxa e 100 eur sau ceva de genu oricum infim, aseară am mers puțin cu ea și e absolut genială mașinuța.
cu un plin de 22L s-a plimbat cam 450km prin București, cutia e automată, are și mod manual. pentru un oraș care stă prost cu locurile de parcare cum e București, e fix ce trebuie.

un prieten de-al meu s-a mutat cu așa ceva, dar varianta cabrio. tras plafonul, scos scaunul pasagerului și băgat maxim în ea. dacă ai văzut un nebun cu un smart și un frigider în dreapta care ieșea prin plafon...el era )

alt prieten de-al meu care are smart tot la fel s-a declarat super mulțumit ca mașină de mers la muncă etc. în 2 inși poți să mergi și un weekend la mare\munte etc....că încap 2 ghiozdane măricele în spate.

If you gotta go down...GO LOUD!
GO STRONG!
GO PROUD!
GO ON!
GO HARD OR GO HOME!
Bong is offline   Reply With Quote
Old 16-09-12, 12:34   #18
ton1

Stage 3

ton1's Avatar

Credeam ca sunt mai scumpe smarturile, o sa ma uit si de asa ceva, cel dat exemplu e din galati, nu cred ca are drum pe la bucuresti.
Old 16-09-12, 14:47   #20
Bong
Suzuki Driver

Stage 5

Bong's Avatar

Member of:
[Suzuki]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by ton1 View Post
Credeam ca sunt mai scumpe smarturile, o sa ma uit si de asa ceva, cel dat exemplu e din galati, nu cred ca are drum pe la bucuresti.
păi sunt în general mai scumpuțe....ai nevoie cam de 2000-2500 eur să iei unul arătos și înscris. văzusem tot în bazar vreo 2 pe la 2000-2300 foarte frumoase din București, înscrise.

mie unul oricum nu mi se pare un preț mare....pentru ce oferă...adică e foarte agilă și cutia schimbă foarte frumos, în oraș automata fiind fix ce trebuie, mai ales în aglomerație.
Bong is offline   Reply With Quote
Old 17-09-12, 01:11   #21
ton1

Stage 3

ton1's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bong View Post
mie unul oricum nu mi se pare un preț mare....pentru ce oferă...adică e foarte agilă și cutia schimbă foarte frumos, în oraș automata fiind fix ce trebuie, mai ales în aglomerație.
Pentru o Corsa din 2001 cu 130k in bord (posibil reali) ti se pare pret normal 2000-2300?

Nu se doreste automata... De preferat 2 usi, 90% va merge 1 persoana in masina, 9% 2 persoane, 1% 3 saumai mult.... Motor 1.2 as vrea, daca e Corsa.

Oricum, multumesc mult tuturoe celor care dau sfaturi....
Old 25-09-12, 08:26   #22
eMH
2 Roti

Stage 5

eMH's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[PEUGEOT]

Incearca sa arunci un ochi si la Peugeot 206! Motorizarea de 1.4 hdi, mai ales, consuma o pipeta la suta de km si sunt destul de fiabile!

Si in plus, din punctul meu de vedere, ca design / functionalitate / dotari e peste Corsa / Citroen C3 / Dacia Sandero (??) / altele asemenea.
eMH is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -