Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 11-02-07, 14:38   #16
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Default Re: O dilema...

desi el isi doreste m3..poate o sa ii fie greu sa il intretina si o sa aleaga in final G5 gti, datorita costurilor mai reduse de intretinere
astea sunt masinile care le-a ales el,nu eu sau altcineva
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 12-02-07, 22:15   #17
Peter4ever

Stage 3

nu va limitati doar la aceste modele nu am zis ca vreau neaparat m3 sau gti , zicetimi voi ce as putea lua pana in 30.000 si eu va zic ce imi place si ce nu imi place la aceea masina
Old 12-02-07, 22:42   #18
bano

Stage 5

bano's Avatar

octavia rs ,golf gt, megan rs sport , focus st, leon cupra. z4
bano is offline   Reply With Quote
Old 13-02-07, 15:15   #19
Peter4ever

Stage 3

octavia rs , nu imi place imi da senzatia de masina de fam am mers cu una , golf gt nici atat , megane rs da intradevar e ceva de el , dar interiorul lasa de dorit... , focus st nu stiu ma mai gandesc , iar z4 nu imi place mai deloc ...
Peter4ever is offline   Reply With Quote
Old 14-02-07, 08:18   #20
Peter4ever

Stage 3

noul leon cupra , cam cat sunt taxele la el , full options duce pe undeva la 25.000 fara tva si taxe
Old 14-02-07, 11:34   #21
sNap7
Honda Driver

Stage 5

Member of:
[Honda]

BMW 330 XD , Alfa Romeo GT , Renault Clio V6 , Toyota Celica , Volkswagen EOS , BMW M5 (1999-2002) , Subaru Impreza WRX STI , Mitsubishi Lancer EVO IX , Audi A6 , Audi S3 , Audi A4 , Opel Vectra OPC , Opel Astra OPC , ...

Sunt foarte multe masini pe care le poti cumpara in banii astia , depinde doar ce gen de masini iti plac. Scrie niste conditii care sa fie indeplinite si asa poate gasim mai usor ..
Nu uita ca iti vor trebui bani si pentru intretinerea masinii.
Old 14-02-07, 12:04   #22
Peter4ever

Stage 3

Quote:
Originally Posted by sNap7 View Post
BMW 330 XD , Alfa Romeo GT , Renault Clio V6 , Toyota Celica , Volkswagen EOS , BMW M5 (1999-2002) , Subaru Impreza WRX STI , Mitsubishi Lancer EVO IX , Audi A6 , Audi S3 , Audi A4 , Opel Vectra OPC , Opel Astra OPC , ...

Sunt foarte multe masini pe care le poti cumpara in banii astia , depinde doar ce gen de masini iti plac. Scrie niste conditii care sa fie indeplinite si asa poate gasim mai usor ..
Nu uita ca iti vor trebui bani si pentru intretinerea masinii.
BMW 330 XD in nici un caz , poate mai degraba CI , Alfa Romeo are un var de al meu nu GT cei drept 159 si pe drumurile din romania ... nu prea se renteaza , clio v6 este ca o cutie de chibrite si in plus nu prea se gaseste , celica imi place ce-i drept dar decat motorizarea de 192 de cai , EOS nu , nu sunt fanul cabrioletelor , wrx sti imi face cu ochiul rau de tot si cu evo ix , dar nu stiu unde gasesc in banii astea , A6 masina de bosorogi , S3 hmm nu stiu ce sa zic , vectra opc nu stiu si astra opc imi face cu ochiul dar nu stiu pe la ce preturi este. In general mie imi plac hatch-urile facand 2 exceptii care sunt berline Evo si WRX STI ...
Old 14-02-07, 15:03   #23
sNap7
Honda Driver

Stage 5

Member of:
[Honda]

Pai noh, intra pe mobile.de sa vezi preturile. Doar ca ti-am spus, trebuie sa ai si cu ce sa le intretii apoi ..
sNap7 is offline   Reply With Quote
Old 14-02-07, 16:45   #24
Peter4ever

Stage 3

da , normal stiu si eu cum e cu intretinerea ...
Old 14-02-07, 21:04   #25
Peter4ever

Stage 3

Repet !!! cat sunt taxele la Seat Leon Cupra
Old 14-02-07, 21:29   #26
sNap7
Honda Driver

Stage 5

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by Peter4ever View Post
Repet !!! cat sunt taxele la Seat Leon Cupra
Taxe vamale nu sunt, decat daca masina e adusa din afara UE.
Trebuie sa platesti TVA, taxa de prima inmatriculare si acciza la motor. Sper sa nu fi uitat ceva.
TVA-ul e de 19%, restul le poti cauta pe google ce valoare au.
sNap7 is offline   Reply With Quote
Old 14-02-07, 21:32   #27
Dj Nuca

Stage 2

Dj Nuca's Avatar

Daca gasitzi pe undeva un tabel sau vre-o metoda cu care se calculeaza toate acizele si taxele astea sa postatzi site-ul va rog ca sunt interesat si eu.
Dj Nuca is offline   Reply With Quote
Old 15-02-07, 07:56   #28
VS-99-BYE

Stage 4

La un mondeo ST te-ai gandit?
VS-99-BYE is offline   Reply With Quote
Old 15-02-07, 16:17   #29
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Mondeo ST,nu prea e comparabil dpdv al performantei nici cu M3 nici cu Focus ST...si arata destul de mult a masina de familie,ceea ce cumparatorul a spus clar ca nu vrea. Calculatorul de Taxe il putea gasi oricine,era >AICI< si astepta sa fie deschis . Mai sunt cateva locuri unde gasiti costurile pentru import/inmatriculare de automobile s-h ....

Quote:
Originally Posted by Dj Nuca View Post
Bine bai lascarica asa te dovedesti u ma.... Sti cum se zice itzi batzi capu cu prostu inseamna ca te compari cu el... U ai cerut un punct de vedere eu mi-am dat cu parerea... Acuma te las pe tine sa te dovedesti in continuare ca vad ca esti neam de "Racer" deala smecher...
Aici chiar ai dreptate..nu stiu de ce ti-am raspuns prima data...insa totusi cred ca esti confuz un pic...poate cineva nu si-a dat seama din felul cum te exprimi p-aici,cine-i prostul... ...pe copii inteligenti ca tine,majoritatea din generatia mea,i-au pus la pastrat in prezervative pe teava de canalizare...exceptiile ...pot fi observate cu usurintza
Numai bine,
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
lascarica is offline   Reply With Quote
Old 15-02-07, 20:58   #30
Peter4ever

Stage 3

Da lascarica , ai dreptate mondeo st nu este chiar ceea ce caut eu poate daca aveam de la 35 de ani in sus , nu iti bate capu cu toti... stii u era proverbul ala : Cu prostul care nu are scoala duci o lupta si ai scapat , dar cu cel care are scoala duci o lupta colosala... Iti multumesc pentru acel tabel chiar nu l-am gasit... Acum imi face cu ochiul wrx , dar nu prea stiu pe la ce preturi se invart ... asa ca e acceptabil si un leon cupra r desi imi pare rau ca la ultimul model numai au integrala
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -