Am gasit un tip care o vinde si mi s-a pus pata pe ea. El spune ca are 106 mii de km din 2006, ca s-a circulat cu ea doar cand era vreme buna (cam suspect dar cica pot verifica cu seria la reprezentantza tot istoricul ei) si cere 13 500 (O lasa la 13 mii sigur).
Spuneti-mi va rog parerile voastre.. Merita banii? Masina arata impecabil, urme minime de uzura la interior(partea din exterior al scaunului soferului e putin tocita in exterior, dar nu rau).. Piele crem, navigatie, memorie scaune, trapa, cutie hidramata etc.
Ce mi s-a parut mai suspect este ca mi-a zis ca i-a schimbat distributia(care e pe lantz) la 100 mii km. Eu stiam ca se schimba la mult mai mult... Dar el a zis ca asa i-a recomandat ala la service ca cica nu e lantz dublu.. Nu stiu cum..
Masina a fost luata in leasing in anul 2006 de o fata, prietena cu el si el a cumparat-o cu 17 mii acum 9 luni de la ea... dupa ce isi terminase tipa respectiva leasingul dar culmea.. nu are carte service la ea.. ca cica a ramas pe la reprezentantza(povestea lui)..mie mi se pare suspect la capitolul asta. Are vreo relevantza cartea service daca ma duc cu seria VIN la reprezentantza si imi arata acolo tot istoricul masinii?
E posibil sa aiba ceva "bube"? Eu oricum inainte sa o iau ma duc la test la reprezentantza... Ies acolo toate bubele daca e ceva?
Care e punctul slab al CLK-urilor? Ce e posibil sa se strice pe viitor?
Mentionez ca omul pare echilibrat.. Nu pare a fi vreun incult.. Cand l-am sunat sa ma gasesc cu el era deja in oras cu masina.. Si asta m-a facut sa cred ca nu e stricata.. ca umbla cu ea.. Dar nu stiu ce relevantza are asta.. Astept sfaturi de la voi ca nu prea as vrea sa ma ard.. Multumesc mult!