Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 01-02-07, 15:01   #1
god2me

Stage 5

god2me's Avatar

Member of:
[Moderators]
Default vreau masina tractiune spate sa o pregatesc pt drift! Care?

Ca mi-a trecut febra cu muzica... as vrea acum sa achizitionez o masina tractiune spate sa o fac doar pt drift. Vreau si eu sa ma distrez

Care masina credeti voi ca ar fi cea mai potrivita pt asa ceva? Suma de care dispun pt masina only este de 5000 euro!

Eu ma gandeam la un urs de la 2.5 in sus, dar nu prea il gasesc...
god2me is offline   Reply With Quote
Old 03-02-07, 12:36   #2
CosmoZ@

Stage 2

CosmoZ@'s Avatar

Default Re: vreau masina tractiune spate sa o pregatesc pt drift! Care?

in banii aia .. daca gaseshti: nissan 180 sx, 200sx, 240sx, toyota ae86 [corolla], mazda mx-5 miata,toyota corona mark II. eu zic numai asiatice pt ca aste sunt de la inventatotii driftului, shi se incadreaza in bugetul tau.
Bafta la gasit!
CosmoZ@ is offline   Reply With Quote
Old 03-02-07, 21:03   #3
god2me

Stage 5

god2me's Avatar

Member of:
[Moderators]

Ideea este ca daca ar fi sa gasesc si sa achizitionez o asemenea masina (asiatica), am sa ma chinui mult cu gasirea unui service si a pieselor plus ca sunt destul de rare aceste masini...
god2me is offline   Reply With Quote
Old 07-04-07, 02:10   #4
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]

mai bine lasa.......unde draq sa faci drift??? ca sanu mai vorbim ca o sa te coste cauciucurile stricate pe antrenamente (ca sa-ti iasa cat de cat ceva) mai mult decat masina,si cu 5000 nu cred ca poti sa pregatesti o masina pt drifturi
Old 07-04-07, 02:44   #5
adiv

Stage 5

adiv's Avatar

Quote:
Originally Posted by god2me View Post
Ideea este ca daca ar fi sa gasesc si sa achizitionez o asemenea masina (asiatica), am sa ma chinui mult cu gasirea unui service si a pieselor plus ca sunt destul de rare aceste masini...
Da dar daca nu e asiatica vei gasi mai greu piese dedicate pt o masina de drift

Si chiar nu prea ai unde sa faci drift pe la noi Printre gropi probabil...
adiv is offline   Reply With Quote
Old 07-04-07, 09:49   #6
Detman
Fiat Driver

Stage 5

Detman's Avatar

Member of:
[Fiat]
[VW]

e mai bine sa iti iei o masina ieftina, gen taunus, sau kadett C sau ceva masina ieftina pe care se poate pune motor mare si puternic si sa aiba tractiune spate...
Detman is offline   Reply With Quote
Old 07-04-07, 11:13   #7
Nemilosu

Stage 5

Nemilosu's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[AUDI]
[4Tuning International]
[Fanatik MotorSport]

am un prieten care vrea sa dea un 520 din 80.
daca vrei vb cu el sa vad ce bani vrea (nu mai mult de 8-900 sigur).
si ai o masina ieftina sa ii rupi capul.
Espero =
Nemilosu is offline   Reply With Quote
Old 09-04-07, 05:13   #8
zGb

Stage 5

zGb's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[Honda]
[SUBARU]

ce sa faci cu un 520 la drift?
zGb is offline   Reply With Quote
Old 09-04-07, 15:56   #9
Peter4ever

Stage 3

sa se dea cu rotile in sus ) , poate un 320 5-aru e prea greu!!!
Peter4ever is offline   Reply With Quote
Old 10-04-07, 00:50   #10
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]

eu zic sa revi cu picioarele pe pamant....auzi masina de drift la 1000 euro la banii astea iti iei un urs cu care poti face burn-out....in nici un caz drift...ca sa nu mai vb ca nu ai unde sa faci drift
dogy_10 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-07, 01:59   #11
Spot

Stage 5

Spot's Avatar

cu 5 mii eu cred ca se poate face un urs,rechin pe care se poate monta chiar si motor de 3.5L care e f puternic + autoblocant lung jante pe 16-17" depinde care se preteaza mai bine la masina + suspensii,amortizoare tari si reglabile + ceva modificari la motor(chip mai puternic) si eventual si chestii mici gen filtre si traseu cap-coada inox si tot nu ajungi la suma de 5 mii euro.bafta!PS: e doar parerea mea!
Spot is offline   Reply With Quote
Old 10-04-07, 13:13   #12
Treshure

Stage 3

Treshure's Avatar

Quote:
Originally Posted by dogy_10 View Post
eu zic sa revi cu picioarele pe pamant....auzi masina de drift la 1000 euro la banii astea iti iei un urs cu care poti face burn-out....in nici un caz drift...ca sa nu mai vb ca nu ai unde sa faci drift
LoL.. cum adica in nici un caz drift rupe-n doua driftu' daca ai amortizoare rigide si jante 17'' Cumpara orice urs care sa arate bine la caroserie.. un 316 ca are motor mic si nu prea ai cum sa lesini articulatia cu el (2000 E) si de 3000 de euro.. motor 2.5 - 2.8 (indicat un CSI) si amortizoare pe gaz. Pt jante nu stiu daca mai ajunge ca mai platesti si o manutza de lucru.. alea mai faci rost de niste banisori si pui jante de 17'' macar pe spate si uite cum te striga lumea "Bucharest drift"

Last edited by Treshure; 10-04-07 at 13:16.
Treshure is offline   Reply With Quote
Old 10-04-07, 13:29   #13
beck

Stage 5

beck's Avatar

Quote:
Originally Posted by Treshure View Post
LoL.. cum adica in nici un caz drift rupe-n doua driftu' daca ai amortizoare rigide si jante 17'' Cumpara orice urs care sa arate bine la caroserie.. un 316 ca are motor mic si nu prea ai cum sa lesini articulatia cu el (2000 E) si de 3000 de euro.. motor 2.5 - 2.8 (indicat un CSI) si amortizoare pe gaz. Pt jante nu stiu daca mai ajunge ca mai platesti si o manutza de lucru.. alea mai faci rost de niste banisori si pui jante de 17'' macar pe spate si uite cum te striga lumea "Bucharest drift"
jantele alea pe 17 la care parte din drift ajuta ??? sa folosesti cauciucuri mai scumpe sau ce?

ia un urs , 323 sau 325, si un autoblocant, si gata ai masina de drift. o sa faci drifturi si fara sa vrei

480 hp/t
beck is offline   Reply With Quote
Old 12-04-07, 13:09   #14
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Treshure View Post
mah nush da oare de ce nu vedem nici un urs la drifturi?????? americanii au incercat cu un GTO in care au investit o gramada de bani si nu prea a iesit nimic......plus ca nu e nevoie doar de un motor puternic......din cate stiu eu trebuie omasina foarte usoara.....cu un sistm de racire foarte bun...ptcamasina o sa lucreze la turati foarte mari la o viteza mica.....asa casunt sanse sa faca pocdaca nu e racit cum trebuie........SI UNDE MAMA DRAQ FACETI VOI DRIFT IN ROMANIA......sau ati vazut de prea multeori Tokyo Drift
dogy_10 is offline   Reply With Quote
Old 07-03-10, 23:05   #15
Mirceadopovecz

Stage 1

Mirceadopovecz's Avatar

un ford sierra 2.0 DOHC cam la 1000 e si ai suficienti bani de a investi in arcuri amortizoare bara stabiliozatoare etc. chiar si o turbina care sa faca cam 0.6 si rezista piesele interne eu am cumparat personal de pe okazii o turbina cu 100 e si merge perfect
Mirceadopovecz is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -