Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 20-05-12, 20:38   #1
adivro

Default Sfat achizitie SH 15-17.000 euro

Salutare,

Asa cum spune si titlul topicului sunt in cautarea unei masini SH. Bugetul pentru achizitie este de maxim 17.000 euro. As avea nevoie de sfatul vostru pentru a face cea mai buna alegere.

Despre mine:
- As face cu masina asta 15-20.000 km. pe an (60% urban - 40% extra). Urban la mine inseamna pe centura Bucuresti.
- prefer cutie automata insa nu este un criteriu definitoriu.
- familia este formata din 2 persoane insa drumurile extraurbane se vor face in compania a inca doua persoane deci o masina mica este exclusa. De fapt si o compacta este exclusa.

Ce as vrea de la o masina?
- motor pana in 2000 cmc;
- sportivitatea nu este pe primul loc;
- consum decent (10-12% urban e decent zic eu);
- an de fabricatie > 2009
- km. < 80.000

Ce-mi place? (ordine aleatoare)
- Citroen C5 (mare plus pentru suspensia Hydractiv, mai merg si la un pescuit din cand in cand si sunt nevoit sa apelez la un coleg)
- Honda Accord
- Toyota Avensis
- Open Insignia
- Skoda Yeti

Nu as vrea Audi/BMW intrucat consider ca nu ma incadrez la buget. Nu vreau VW (am avut Passat). Nu prea imi place Ford Mondeo insa nu-l exclud total.

Variantele Tourer sunt si mai placute din punctul meu de vedere.

De condus, nu le-am condus pe toate. Am mers cu Accordul si mi-a placut. Oricum, nu cred ca cei 10-30 km de la un test-drive m-ar ajuta sa ma hotarasc.

Multumesc pentru viitoarele sfaturi in avans.
adivro is offline   Reply With Quote
Old 20-05-12, 20:45   #2
TR 69 CRS

Stage 4

TR 69 CRS's Avatar

Default Re: Sfat achizitie SH 15-17.000 euro

Audi A4 B8(cum sa nu gasesti, dai o cautare pe autovit si apar cel putin 3-4 pagini) sau Opel Insignia .. gasesti in banii aia!
TR 69 CRS is offline   Reply With Quote
Old 20-05-12, 20:51   #3
adivro

Gasesc 10-11 rezultate pentru A4 B8, din care vreo 3 sunt leasinguri si restu aduse din Germania.

Mi-e greu sa cred ca in Germania, un A4 B8 cu km. sub 80.000 se vinde cu 10-11.000 de euro sa ajunga in tara cu preturile de pe autovit.

Aia 80.000 km maximi pe care i-am spus ca-i doresc ... i-as vrea REALI.
adivro is offline   Reply With Quote
Old 20-05-12, 20:55   #4
Alexutzzz

Stage 5

Alexutzzz's Avatar

1 C5
2 Insignia
3 Mondeo

Le am condus pe toate,mondeo cel mai mult.
Masinile sunt foarte apropiate din punctul meu de vedere si ar trebui sa alegi dupa indelugi cautari despre diversele probleme si ce gasesti pe piata in stare care sa se incadreze.

Pentru insignia 1.6 turbo
Alexutzzz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -