Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 24-01-07, 19:07   #1
totel

Stage 5

totel's Avatar

Default Vreau un sfat...fiat punto pentru ford mondeo?

Am un Fiat Punto din 99 (geamuri electrice,servo, AC, fara ABS, comp de bord,benzina 1,2) si am ocazia sa fac un schimb cu un ford mondeo din noiembrie 94 (geamuri electrice,trapa electrica,cu porbagaj,cu kilometrii reali 100000 il cunosc pe proprietar,benzina 1,6 16v) si mai primesc 1500 de euro diferenta.
Acum intreabarea : merita sa fac schimbul? vreau si eu niste sfaturi/pareri.
MULTUMESC ANTICIPAT!
Old 24-01-07, 20:11   #2
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Default Re: Vreau un sfat...fiat punto pentru ford mondeo?

are A/C modeo?
iti iei o masina mai veche.deci trebuie sa fie in stare tehnica ireprosabila ..sau sa ai nevoie de bani urgent si de o masina..si astfel fiind mai mult nevoit sa o dai la schimb pe a ta
si preferabil sa aiba A/C si toate dotarile pe kre le ai tu..in limita bunului simt..k daca ai tu nush ce display(sa zicem) ..n-are cum sa aiba si el
si..daca tot ai niste dubii in leg cu schimbul...incearca sa faci rost de o diff mai mare..adik sa ii ceri mai mult..cine stie..poate poate
e recomandabil sa ceri mai mult..k pierzi la vanzare.. asta daca nu cumva tii masina doar cateva luni..k daca o tii mai mult...pierzi un pic mai mult fata de cat ai fi pierdut la punto..dezavantajul la punto este motorul de 1.2 l, dar are avantajul unui an mai bun..
in final..tu decizi
parerea mea: daca obtii ceva mai multi bani..sa zicem 2000 euro(ca idee)...deci nu 1501 euro..ar fi ceva mai tentant..si daca vinzi masina respectiva pana sa scada valoarea ei simtitor, tu iesi in castig, sau cel putin nu iesi in pierdere
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 24-01-07, 20:28   #3
totel

Stage 5

totel's Avatar

asa m-am gandit si eu, fordul kiar este in stare ireprosabila.nevoie de bani nu am
acum...nu acesta ar fi motivul schimbului.treaba e ca am mai avut un ford mondeo si kiar imi plac ca sunt spatioase si mai placute la condus in sensul ca nu te scutura ca si o masina mica gen punto, si in ciuda motorului foarte mic pe care il are punto consumul nu este foarte incantator( 8.5).
A/C nu are dar stiu o firma ca pune, deci cu 300 de euro se rezolva treaba asta.Iar punto este si in 2 usi doar.
multumesc pentru sfaturi sebaaa!
totel is offline   Reply With Quote
Old 24-01-07, 20:31   #4
totel

Stage 5

totel's Avatar

iar ca diferenta aceasta este suma maxima pe care o pot primi.de vorbit am vorbit cu propietarul si despre suma si tot...mai ramane sa ma decid pana maine si.....nu stiu ce sa spun..sunt nici 6 ani intre el, una fiind clasa "buburuza" iar alta o clasa mare cu 4 usi si destul de mult confort..
Old 24-01-07, 22:03   #5
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

daca zici k e rezolvat tot
ia-l.. iti raman 1200 euro din treaba asta..(dupa ce ii pui A/C).. deci e ok
si daca ai mai avut modelul respectiv..stii si la ce sa te astepti si la manevrabilitate..tot...vad k iti si place..
cu placere
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 25-01-07, 11:38   #6
totel

Stage 5

totel's Avatar

s-a sucit propritarul fordului deci se poate sterge threadu' ....
- Copyright 2025 4Tuning -