Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 01-01-07, 00:31   #1
05wnd

Stage 3

05wnd's Avatar

Default Grande Punto sau Stilo Coupe

exclus alte marci
05wnd is offline   Reply With Quote
Old 01-01-07, 14:27   #2
AnduGTR

Stage 5

AnduGTR's Avatar

Member of:
[MACS]
[FORD]
Default Re: Grande Punto sau Stilo Coupe

Dupa mine, Stilo Coupe e o masina cu un look mult mai agresiv dupa ce s-a umblat la partea exterioara de tuning. Grande Punto e dragut dar, e o masina cam cuminte. Ai cerut pareri. Eu zic nu dau cu paru` dar mi se pare mult mai reusit Stilo.
Old 01-01-07, 17:36   #3
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Personal as lua Punto , e o masina mai noua
Daca as lua ceva sh , atunci Stilo merita pt le gasesti relativ ieftin , Grande punto nu prea ai de unde sa iei sh la un pret care sa merite
Old 02-01-07, 15:26   #4
HOT

Stage 5

HOT's Avatar

Member of:
[Opel]

Stilo coupe cu motor jtd,grande punto e frumoasa dar parca nu e in aceiasi clasa cu stilo care arata mult mai bine si posibilitati tuning multiple.
HOT is offline   Reply With Quote
Old 10-02-07, 00:24   #5
Dj Nuca

Stage 2

Dj Nuca's Avatar

Stilo este agresiv dare este totodata si o tehnoliogie putzin mai vechiutza... Iar grande punto este deadreptu frumos... plus ca un 1,3 Multijet ... parca itzi vine sa nu te mai dai jos din masina la ce consum are ...sau mai bine zis nu are..... Parerea mea ...: Daca vrei sa fac Km multzi iatzi Grande Punto... daca vrei sa arate fioros Stilo...
Dj Nuca is offline   Reply With Quote
Old 19-02-07, 11:42   #6
br01tim

Stage 4

br01tim's Avatar

un grande punto de 130 de cai :P
br01tim is offline   Reply With Quote
Old 21-02-07, 12:06   #7
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Ia-l pe primul pe care se va implementa motorul 2.4L 20V JTD multijet -daca esti amator de combustibil agricol...cred ca ar fi un mic avion diesel .Sau altfel,eu as merge pe acelasi motor alimentat cu benzina(grande punto inca n-a fost vandut cu motorizarea asta)
Ca si design,mie-mi place mai mult un pic GP, cu un kit de caroserie si o suspensie mai joasa,arata la fel de "periculos" ca stilo insa ceva mai exotic nu asa "brut" ca primul mentionat.
Referitor la numite remarci legate de .."tehnoliogie putzin mai vechiutza.."...banuiesc ca te uiti si tu inainte sa tii cont de o anumita parere,la userul respectiv...unii copii posteaza doar pentru a-si intregi masinutza aflata sub user-name (dar exista aici si copii de 18-20ani cu idei foarte interesante,care stiu ce vorbesc si in acelasi timp detin si o doza semnificativa de bun-simt)
Succes si sper sa nu tii f.mult la valoarea de revanzare,ingnorand versiunea in 4(5) usi a oricarui model din cele doua.Mergi pe coupe daca-ti permiti
Gold_Fm - purest form of entertainment music; România Muzical - only music.
lascarica is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -