Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
24-12-06, 20:46
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
gsi......pareri pro si contra!!!!
As dori cateva pareri de la posesorii de opel kadett gsi. Masina este din 1988 si ca orice opel are ceva probleme cu aripile spate si pragurile. Eu vreau sfaturi sau orice alte pareri venite de la posesorii de gsi, ce as putea sa modific la el si tot asa.Am deschis thread-ul asta pt ca nu prea ma pricep la opel si as dori niste pareri ale "cunoscatorilor". Va multumesc
|
|
|
25-12-06, 04:08
|
|
Stage 3
Member of: [AUDI] [Anonymous Motorsport ]
|
Re: gsi......pareri pro si contra!!!!
GSi a ramas...sa spunem "legenda" precum si GTi 2.
multi sunt pro bineinteles, cei care au avut nu cred k iti vor spune NU.
depinde ce vrei de la masina aia, vrei s-o faci d liniute? vreo s-o ai de plimbare?
mai intai cred ca ar trebui ce cauti la aceasta masina. ce asteptari ai de la ea.
eu sunt un ex posesor de Kadett GSi 1988 2000 8v (da il regret, a fost o masina superba acum 8 ani...)
|
25-12-06, 09:46
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Nu vreau sa o fac neaparat de liniute.......eu sunt adeptul "virajelor" sa zic asa, dar asta nu inseamna ca nu o sa ii aduc ceva modificari. Sincer si asta vroiam sa aflu.....cam ce modificari as putea sa ii fac. Am in minte o axa cu came......si sa vad ce as mai putea face. Se poate umbla la calculator? Acum parerile sunt impartite......unii zic ca e cam elastica la caroserie sau ca e cam instabila in curbe. Personal sunt atras de masina aia....miercuri urmeaza sa o cumpar numai sa nu intervina ceva. Va mai tin la curent...insa pana atunci astept sfaturi si pareri.
|
|
|
25-12-06, 12:47
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Se poate umbla la calculator, la fel ca la alte masini.
Daca este elastica, se poate rezolva... cu niste strut-uri si amortizoare sport, sa nu mai pomenim de niste roti macar de 195 latime, si crede-ma ca va sta mai mult decat bine in curbe.
|
|
|
26-12-06, 07:14
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
salut,il aprob pe cel de mai sus in legatura cu rotile.se merita sa iti iei de 195.sun foarte misto si ca si design dar in primul rand ai stabilitate foarte buna cu ele.eu am de 195 pe astrau meu si is foarte multumit.
|
|
|
27-12-06, 10:06
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Tot la 195 ma gandeam si eu, mi se par cele mai potrivite. Azi trebuia sa ma duc sa iau masina....insa proprietarul s-a razgandit si mi-o da saptam,ana viitoare ca are nevoie de ea. Asta este...pana atunci mai astept sfaturi.
|
|
|
27-12-06, 11:50
|
|
 Stage 5
|
Pai in ceea ce priveste stabilitatea, cam atat.
Nu uita: daca vrei sa-i maresti puterea, fa-ti un bine si mareste si franele (discuri, etriere, conducte etc.)
|
|
|
27-12-06, 12:03
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Jady mersi de informatii....oricum eu daca investesc in ea o sa investesc cu cap.....sa nu bag bani in ea si sa castig f putin. Nu imi trebuie cine stie ce performante, pur si simplu vreau sa mearga bine si sa traga cum tre sa traga o masina sport de clasa ei. Stai linistit ca o sa umblu si la frane daca e necesar dar prima chestie care o fac este sa o "asez" bine pe strada. Dupa cum am zis de gsi-uri nu stiu mare lucru....dar asta e in 4 usi, motor de 2000, 8v, bord electronic si tot kitt-ul de gsi (mai putin o parte din ornamentul de prag de pe dreapta ca l-a pierdut), pe spate are tamburi (nu trebuia sa aibe discuri?). Omu` mi-a zis ca e un "gsi mai ciudat" ca e in 4 usi. Eu ma gandesc ca nu statea nimeni sa ii monteze bordul cu tot cu cablaje si tot ce mai are el. Seriile sunt ok, motorul e al ei original deci cred ca are dreptate....e "gsi mai ciudat". Oricum pana saptamana viitoare ma mai informez.
|
|
|
28-12-06, 16:02
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Ceva sfaturi pe ultima suta de metrii....m-a sunat respectivul si maine ma duc sa o cumpar. Deci pana maine tot mai astept sugestii.
|
|
|
31-12-06, 13:19
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Masina am cumparat-o sambata....deci nu mai am nevoie de sfaturi. Pana acum sunt fascinat de ea.......nu concepeam decat sa imi iau gti...dar nu regret alegerea facuta. In afara de praguri si aripi spate care sunt ruginite deocamdata nu am gasit alte defecte la ea. O sa deschid un thread sa o vedeti si voi. Topicul acesta se poate inchide. Va multumesc pt sfaturi si bafta.
|
|
|
|
|