Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 18-11-11, 12:39   #16
steffan
Ford Driver

Stage 5

steffan's Avatar

Member of:
[FORD]
Default Re: Octavia 2, 2.0 tdi cu dsg sau Alfa 159 2.4 jtdm?

seria 3 iese din calcul, este mult mai scump

eu as zice sa alegi intre alfa 1.9 cdti 150, honda accord (fa un test de drum cu ea, mie unul mi-a placut) sau chiar mazda 6 daca gasesti.

referitor la avensis, nu imi place designul, mi se pare cam batranesc, dar aici este vorba de gusturi.

despre 2.0 tdi 140 cai, toti cei pe care ii cunosc si au acest motor au avut probleme. cel mai grav, un audi a4 la 120 000 km a pastrat doar blocul motor si pistoanele, in rest a trebuit sa schimbe tot, sa nu mai zic la un passat b6 ca la 50 000 km s-au dus injectoarele, le-a schimbat, iar la 110 000 a trebuit sa le schimbe din nou. Insa 2.0 tdi 170 cai este mai bine construit, cu probleme mai putine.

bafta la alegere si sa ne tii si pe noi la curent
steffan is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -