Aviz cunoscatorilor! Va solicit parerea pe aceasta cale, asupra acestui model de Audi, care coboara oriunde sub 10.000 de euro. Adica vreau sa stiu daca cineva dintre voi, daca ar avea 10.000 de euro, ar da acesti bani pe acest model de masina. Ca sa fiu mai explicit, am vazut zilele astea un astfel de Audi al carei proprietar era o doamna si care se vedea ca este ingrijit. Avea doar 117.000 de km facuti (pe bune si pe verificate), nu va spun ca interiorul era impecabil, nu mai vb ca nici vb sa fie lovita sau neintretinuta dpv estetic si al motorului. Ei, apropo de motor, cand am ridicat capota, nu mi-a venit sa-mi cred ochilor: cum poa' sa arate un motor neforjat, nechinuit, "batran" de 8 ani, scapat din mainile unei femei. Arata de parca l-ai scos din masina de spalat: nu tu scurgeri, nu mizerie, nu ulei scurs, nu gaze, nu nimic. Doar impecabil. Ca sa fiu mai pe scurt, am mai vazut acu' vreo 2 luni un astfel de model, la fel de ingrijit, da' cu 142.000 de km si care arata impecabil deasemenea.
Ce vreau eu sa zic...daca ati avea 10.000 de euro, vi-ati cumpara un Audi A6 din '98, avand in vedere ca eu am nevoie de o masina de familie, care sa fie si fiabila si care sa-mi ofere o siguranta si un confort deosebite. Apropo, sa fie si ieftina (vb romanu' din mine). Nu imi subliniati eventualele probleme legate de intretinerea scumpa, sau altceva asemanator; toate masinile costa sa le intretii, n-o fi Audi cea mai scumpa dintre ele. Vreau sa stiu alte detalii: daca are vreunul dintre voi asa ceva, daca stie cineva mai multe decat mine despre motoarele Audi, daca stiti voi vreo "boala" a acestui model, etc. Nu vreau neaparat putere, performante deosebite sau ceva asemanator si parca nici nu ma sperie acesti 8-9 ani vechime la un Audi. Orice detalii sunt binevenite si le voi primi si citi cu multa atentie.
Va multumesc anticipat.