Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 01-12-06, 15:31   #1
dexter_20

Stage 5

dexter_20's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[4Rally]
Default Dacia cu motor frantuzesc

Dap. Am gasit sau...mi-a gasit un prieten o Dacia 1300 cu motor frantuzesc la 13 mil. Acum nah....el a zis ca masina merge, arata bine,unic proprietar. Eu inca nu am vazut-o ca sa va spun mai multe. Ce intrabari as avea:
1. Eu am auzit ca de la 1 ian 2007 masinile vechi ce polueaza mult vor trebui dotate cu catalizator (cica asa e in UE).
2. Nu primele Dacii 1300 aveau motor frantuzesc?
3. Cam la ce sa ma astept cand o voi vedea? pt ca eu tocmai sambata plec din Brasov acasa in Onesti ca sa o vad si eventual sa o cumpar.
Old 09-12-06, 15:56   #2
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Default Re: Dacia cu motor frantuzesc

1)nu ai cum sa pui catalizator pe mot vechi..cele cu carburator , pe benzina cu plumb.. se strica imediat catalizatorul de la tetra-etilul de plumb pus in benzina pt a ajuta aprinderea acesteia
2)ba da...primele..aveau piese produse in franta si asamblate aici doar..si dupa aia am inceput sa fabricam si noi piese si sa le asamblam(bineinteles)
3)rugina , sa fie murdara chiar.. depinde..poate arata ok.. si o fi chiar spalata
vezi sa aiba actele..sa fie platita asigurarea si toate cele.. si verifici motorul,franele, directia , lumini eventual, starea caroseriei si a chederilor..
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 09-12-06, 20:05   #3
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

din ce an ii masina?
vezi daca scrie in franceza pe placuta aia din compartimentul motorului
si vezi daca pe ceasurile din bord scrie pe kilometraj ceva in franceza atuncea ii din aia
daca nu...nu prea cred ca paote fii
Old 17-12-06, 16:39   #4
dexter_20

Stage 5

dexter_20's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[4Rally]

Mda...se pare ca mi-a pierit cheful sa cumpar o asemenea Dacie din mai multe motive....Mai strang bani pana la vara, ma mai ajuta si ai mei si sa speram sa imi iau tica sau matiz. Pt un student cu un job mi se pare masina ideala. ms tuturor pt sfaturi!
dexter_20 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -