Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 29-11-06, 17:58   #1
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Un mic ajutor 15.000-15.700 euro

Am 15.000-15.700 euro ce sa aleg?
fabia elite 2.0l 115 cp (14.171 euro, toate taxele)
roomster 1.6l 16v 105 cp (14.713 cu toate taxele)
seat cordoba 1.4l 16v 100 cp (13.101 toate taxele)
altea 1.6l 102 cp (15.064 euro toate taxele standard)
new leon 1.6l 102 cp (15.848 toate taxele asta are ceva reducere si cred ca m-as incadra in bani...daca nu o i-au in rate pe 6 luni adica 1500 euro pe 6 luni si restu cash)
ibiza 1.2l 12v 70cp la oferta pana in 5 dec (11.035 euro si are in afara de jenti aliaj si mp toate dotarile ca aia full, mai sunt 6 bucati)
grande punto 1.3 multijet 90 cp (14.013 toate taxele)
stilo 1.9 multijet 120 cp active (15.503 toate taxele)
sau noul clio 3 1.6 16v 110cp (12.765 euro cu toate taxele incluse)

as ma fi vrut o fabie junior de 55 cp sau un ibiza de 1.2l 75 cp da se apropie de 10 mii euro.

as vrea ori leon ori clio da nu-i neaparat.
n-as vrea sa fac greseala ca anu trecut cu lada niva ca in carte scrie un consum si ca are 5 locuri si defapt are de 3 ori mai mare consumu si doar 4 locuri si consuma 20-22 in oras...
vreau altceva ceva micut si mai nervos
voi ce ati alege din cele enumerate.
ma intereseaza nu modelul x ca imi palce cum arata, ma intereseaza sa motivati de ce ati ales modelul x sau y
cu toate m-am dat azi in afara de fabia junior si stilo-u multijet 1.9 120cp ca era la revizie sau n-am inteles de ce nu s-o putut, in rest le-am testat pe roate pentru 1.2 ibiza m-o dat gata are stabilitate putere frane, ce nu-mi place ii volanul schimbatorul de viteze si scrumiera(fiind fumator ii pozitionata najpa)
Old 29-11-06, 18:05   #2
strik3ru

Stage 5

strik3ru's Avatar

Default Re: Un mic ajutor 15.000-15.700 euro

mei eu asa alege leonu asta nou k are fain fain si cred k e si fiabila...sau dak nu stilo 1.9 multijet tot din aceleasi motive.....multa bafta in alegerea masinii..
strik3ru is offline   Reply With Quote
Old 29-11-06, 19:40   #3
only_4dan

Stage 5

only_4dan's Avatar

incearca o corolla, 6ani garantie
golf5 1.4 benzina
octavia
astra gtc
focus
megane are o oferta buna
........
sunt mai multe posibilitati la bani astia
a era sa uit mi se pare ca primera are o oferta buna
vezi tu!!! incearcale pe toate
only_4dan is offline   Reply With Quote
Old 29-11-06, 21:17   #4
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

golf 5 pica din start, octavia am din 2004 din decembrie(noua octavia) am fost al 8 cielnt din tara, defapt tata
focus nu mor de placerea lui
si megane bi-corp ii prea urat spatele
logan asta brack zici ca-i terminat din topor, ca am luat in calcul si loganu 1.5 dci
dupa ce-am studiat toata saptamana asta ofertele, o gramada de drive-test-uri am ales cele enumerate mai sus
la toyota n-am avut timp, dupa ce-am scris postu primul, am mers innapoi la skoda si m-am mai dat o data cu cateva masini sa ma conving cu rumsteru diesel si benzina sa vad ...si parca dizalu ii cam galagios
as merge pe fiat grande punto si pe leon
fiat-ul nu are culoare neagra parca si seatu nu-mi place pozitia la volan, mi se pare obositoare.
mai astept pareri pro si contra la masinile enumerate mai sus.
am o dacie veche...care sta de cativa ani in parcare si vroiam sa ma scap de ea si sa-mi i-au o alta masina, de la ideea asta am plecat
ceva mic si nervos, da programu rablele s-o dus pe apa, doar seat-ul mai are treaba asta pana maine la ora 18.00 mai ii valabila
ca de la 1 dec, adio...de aia am vrut sa trag tare azi si maine sa fac o alegere
da seatu are o oferta si mai mijto pentru ibiza de 1.2 12v 70 cp
da mi se pare mare consumu si motorizare slaba, da in oras ar fi ok
mai zice-ti si voi ceva despre masiile enumerate in primul post
defapt ma intereseaza cine are, ce are, ce probleme a avut, sticaciuni, consum sau stiu eu, ceva ce as putea intalni
m-ar interesa sa fac o afacere buna in sensul calitate-pret si consum-stricaciuni
calitate pret skoda-seat ar fi o optiune
consum...daca-i mai mic costa mai mult, in mii bune de km s-ar amortiza pierderea de bani, dar aci iar intervine o problema sa nu se strice nimic la masina sa bag bani si apoi
as vrea benzina ca diesel-ul ii mai scump si nu fac asa de multi km incat sa pot amortiza intr-un timp scurt difereta de pret dintre benzina si diesel
DACIA-Wrc is offline   Reply With Quote
Old 29-11-06, 21:19   #5
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

m-am gandit la o masina de drive test sau cea care ese in show-rumuri ca alea is din start cu 30% reducere+ ca nu mai platesc taxele vamale sau asa ceva...
numa ca nu mi-ar conveni sa i-au o masina cu 5000 km facuti in drive-test sau una cu 10-30km la bord in care s-o urcat toata lumea
Old 30-11-06, 18:15   #6
only_4dan

Stage 5

only_4dan's Avatar

haide cati dau eu un s3 si ramai si cu ceva bani in buzunar
ca sa til tuning-hezi asa cum vrei tu
only_4dan is offline   Reply With Quote
Old 30-11-06, 21:12   #7
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

ce e din 1 decembrie?..
s-a incheiat de tot programul ala cu masina la remat ??
mamaa... da sa mai faca altu din 2007
si chiar iti sugerez corolla..cu aia 6 ani garantie..sa te duci la TOYO motor, nu la toyota romania
si din ce ai zis tu .. leon sau clio 3.. pt cum arata..si leonu mi se pare mai masina decat celelalte.. fabia de 2 l e diesel ,nu?...k daca e benzinar si are doar 115 cai la 2l...nu se merita ..parerea mea
si astra gtc e super frumoasa- la capitolu asta
poti o astra H , 1.6 ..dar nu prea intri in banii astia.. doar cu 1.4 sau ce motor aveau ei, mai exista si noua corsa..are unu de la mine de la sc.. mot de 1.2 twinport..
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 01-12-06, 00:53   #8
baghy83

Stage 5

ce ai facut pana la urma?
baghy83 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-06, 21:56   #9
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

nimic de aia
m-am enervat si mi-am dus dacia la sudat :P la vopsit si cine stie
am vrut s-o dau la schimb adica treaba aia cu rematu da la anu nu se va mai face(nu inteleg de ce)
as fi optat pentru un leon negru, fabia de 2l era benzina cred ca am dat eu datale gresit parca are in jur la 130-140cp doar rs-u are peste 160 daca retin bine
pana la urma daca era treaba cu rematu luam un ibiza 1.2 75cp 3 ani garantie
10 la vopsea 10 la nu stiu ce
si masina era la super oferta - 1500 euro
+ cadou jenti de tabla cu gume de iarna
+ presuri si inca ceva cadou
dar momentan stau...mi ciuda ca n-am scapat de dacie, acuma mi ciuda ca am dus-o la sudat si deja s-o apucat serios baietii de facut la ea
m-am tras de la greu cand nu o trebuit, de ma duceam la remat stateam umpic la coada pierdeam 2 zile cu drumurile in stanga si dreapta dupa acte aveam seat nou
da asa raman tot la cielo si repar si dacia
buna alegere nu?
si cu banii ma bate mai nou un alt gand prostes: sa ma insor si sa-mi dau avansu la un apartament
sper sa nu ma prostesc asa de tare...da cred ca voi fi obligat de imprejurari
inca nu stiu, as prefera masina da mno...
daca la anu se mai face treaba cu rematu imi cumpar o rabla cu cateva milioane si o dau la schim,b pe aia
numa bine si mersi de sfaturi pacat ca nu a iesit nimic
- Copyright 2025 4Tuning -