Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
21-11-06, 11:41
|
|
Stage 2
|
Seat Cordoba 1.9tdi
Doresc sa achizitionez un autoturism pana in 16500 Euro nou, diesel,berlina!
Eu m-am orientat dupa un Seat Cordoba 1.9 tdi 100CP pret 14 400 Euro toate taxele;la care de 1500-2000 euro o sa fie optionale dupa mine esentiale si care nu pot lipsi de la o masina si reprezinta strictul necesar de confort si siguranta.
Airbaguri laterale, oglinzi incalzite, Cruise control,clima,jante 15", scaune incalzite,vopsea metalizata Toate aceste dotari 1700Euro eventual daca fortez bugetul iau si ESP 800Euro. Va rog sa-mi spuneti daca sunteti posesor de cordoba doresc cat mai multe info costuri de intretinere,piese,service. Sunt deschis si altor variante,dar neaparat berlina diesel.
|
|
|
21-11-06, 11:45
|
|
Stage 2
|
Re: Seat Cordoba 1.9tdi
Standard masina are ABS, frane pe disc pe toate rotile, AC, geamuri electrice,proiectoare de ceata,airbag sofer pasager,radio CD mp3, oglinzi reg electric,DSR,
|
|
|
21-11-06, 15:43
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [AUDI]
|
eu unul nu i-as pune airbaguri laterale,cruise control si jante, pt ca de banii de jantele de la seat iti poti lua niste jante mai dragute
Cat despre Cruise control....nu ai unde sa il folosesti , si nu cred ca merita sa il iei doar de dragu de al lua ....
Si airbagurile....nush , consider ca imi ajung cele cu care vine masina....daca e sa ti se intample ti se intampla si cu mama lu air bag....
Eu pt mine la varsta mea ... mi-as fi cautat un hatchback...
|
21-11-06, 18:24
|
|
Stage 2
|
Problema este k jantele vin la pachet cu climatronicul 608Euro.Cat despre cruise control cand mergi cu babacii la drum intins nu ma pot da la masina k sar cu gura pe mine cand am facut Focsani - Iasi cu ei ma durea piciorul sa tin masina (Cielo) la 100KM/H constant. Oricum este 120E! Mie imi place mai mult Ibiza (Cupra R) dar trebuie sa fie o masina de familie. Adica am avut urm. limitari (diesel,berlina,16500euro). Sincer nici eu le-as pune dar le vor ai mei.Dar de ESP crezi ca isi merita banii 800E
|
|
|
21-11-06, 18:29
|
|
Stage 2
|
Nu as pune airbagurile restul le vreau
|
|
|
21-11-06, 18:57
|
|
 Stage 5
|
esp merita pus pentru ca te ajuta mult , mi-a facut cineva o demonstratie cu/fara ESP cu un Peugeot....si chiar consider ca merita pus.
Uite-te totusi si la Ibiza , iti incap destule in portbagaj nu e chiar asa mic , adca ajunge
Dar Octavia Tour nu iti place? Nu stiu sigur daca mai e oferta dar consider ca e o masina care merita luata , daca mai exista
|
|
|
21-11-06, 19:03
|
|
 Stage 5
|
Octavia Tour - 1.9 TDI 66KW(90CP) - motorina - M5(manuala in 5 trepte) 11.687 CIP 14.184 DDP
Dotari
Caroserie in 5 usi
Oglinzi laterale si manere usi exterioare vopsite in culoarea caroseriei
Bandouri laterale de protectie negre
Jante de otel 6J x 15 (anvelope 195/65 R15)
Capace roti DRIVE
Faruri cu geam clar
Geamuri colorate
Pregatire portbagaj acoperis
Buton frana de mana si manere interioare usi cromate
Siguranta
ABS
Airbag sofer si airbag pasager
Inchidere centralizata
4 tetiere reglabile pe inaltime (2 fata si doua spate)
Doua centuri de siguranta pirotehnice cu pretensionare si sistem de prindere in trei puncte,reglabile pe inaltime,fata
Trei centuri de siguranta cu sistem de prindere in trei puncte ,spate,cele laterale de la combi ,reglabile pe inaltime
Lumina avertizare centura de siguranta sofer
Lumini de siguranta in capitonajul usilor fata
Indicator serie sasiu la nivelul parbrizului
Imobilizator electronic
Intreruperea alimentarii cu carburant in caz de coliziune
Pregatire scaune de copii ISOFIX pe bancheta spate
Functionalitate & Confort
Instalatie de aer conditionat
Oglinzi laterale electrice si incalzite
Computer bord(indicare temperatura exterioara,consum instantaneu si mediu carburant,viteza medie,distanta parcursa,durata )
Servodirectie
Bancheta spate rabatabila fractionat 1/3 -2/3
Scaun sofer reglabil pe inaltime
Filtru Polen
Pregatire radio cu 4 difuzoare si antena rabatabila
Scrumiera fata,bricheta cu iluminare si priza 12V
Parasolare sofer si pasager cu oglinzi de curtoazie,al 3-lea parasolar
Buzunare pe spatarele scaunelor fata
Turometru cu ceas digital
Semnal sonor de avertizare faruri aprinse
Iluminare verde a instrumentelor de bord
Torpedou iluminat
Iluminare habitaclu cu intrerupatoare pe toate usile
Lumini de citit fata
Iluminare compartiment portbagaj
Stergator parbriz cu temporizarea intervalului de activare(4 trepte)
Suport tichet
4 manere plafon,cele 2 din spate cu agatatoare haine
Volan reglabil vertical si axial(diametru 370 mm)
Rezerva suplimentara la alimentarea cu carburant(7 litri)
Aparatori noroi spate
Roata de rezerva de dimensiuni normale
4 inele de amarare in compartimentul portbagaj
|
|
|
21-11-06, 20:36
|
|
Stage 2
|
Si mie mi s-a facut o demonstratie cu o laguna 2 am intrat intr-un sens girator cu 120 pe vreme ploioasa si nu am patit nika.da 800E sa vad cum stau cu banii,probabil renunt la cateva chestii si pun ESP. Octavia 1 a avut un prieten si chiar si la 90 CP se misca bine. Porbagaj era imens dar in spate nu stau deloc bine plus ca lovesc genunchiul cu schimbatorul de viteze cand bag in marsalier ma enerveaza la culme. Iar designul mi se pare invechit. variante ar mai fi pt. mine Octavia 2 sau noul Accent. Desi octavia 2 nu prea vreau cheala.
|
|
|
22-11-06, 17:01
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
atunci ia cordoba si pune si ESP... la un elantra si-a dovedit fiabilitate pe gheatza anu trecut cu un amic...dar eu as zice sa bagi si ceva muzica...nu neaparat subwoofer dar ceva sa se auda frumos... oricum de cordoba stiu ca a avut un coleg de liceu si era destul de buna ca masina de familie...
numa' bine!
22-11-06, 17:12
|
|
Stage 2
|
Muzica stai linistit ca sunt maniac nu o sa scape prea usor. Nu astept 2 ani sa iasa din garantie k sa-i pun muzica. Am pe Cielo 1000$ bagati in muzica! Pt. Urmatoare masina am planuri mari !!
|
|
|
22-11-06, 17:29
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
la faza cu garantia e cu dus si intors... ca daca iti montezi statie, sub si ce mai vrei tu pe masina la service-ul autorizat nu iesi din garantie... dar daca montezi in alta parte.......ai deja un shut in c***e
eu cand l-am intrebat pe consilier si pe "chief mechanic" de la meridian vest amandoi mi-au zis sa cumpar sub si ce mai vreau dar sa vin la ei sa le montez ca sa nu am probl cu garantia...
|
|
|
22-11-06, 17:39
|
|
Stage 2
|
Baiatu la care montez eu este autorizat Sony si Alpine. Garantia este la noi o prostie. Am un prieten si-a luat un Golf 5 1.9 tdi si a venit din fabrica cu motorul fisurat. crezi k l-au schimbat teapa. Oricum dk pui subwoofer iti pierzi in cel mai rau caz garantia pe instalatia electrica, nu si pe celelalte. A montat pe o Ibiza Mp3 si boxe in portiere si fiind autorizat nu au comentat dar cand i-a pus sub si au vazut Fuzibila de 80Amperi si cablul tras de la baterie au marait chiar dk era lucrat perfect!!! La el dau 20 % din manopera pe care mi-ar luao la seat asta dk iau muz de la el. ba mai mult dk iei MP3 boxe statie cablaj si sub toate odata manopera gratis!!!
|
|
|
22-11-06, 18:01
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
ca sa nu fim prea mult OT:
1-zii prietenului tau cu golf sa faca gura urat rau de tot la porsche romania sau mai sus direct la cei din germania
2-garantia este oricum o tampenie la noi fiindca si drumurile si benzina sunt proaste la noi
3-imi povestea tata (care lucreaza uneori si pe basculanta) ca drumurile sunt atat de proaste ca ii e frica si cu basculanta sa mearga prin romania 
|
|
|
|
|