Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Closed Thread

Thread Tools
Old 05-07-11, 01:04   #16
TR 69 CRS

Stage 4

TR 69 CRS's Avatar

Default Re: O parere - Dacia/Cielo/Nexia coupe ?

daca doresti achizitionarea masinii acum , e ok o dacie in banii astia.Daca mai astepti si mai strangi poti gasi ceva mai bun.Este doar alegerea ta!Mult succes si sa ne spui si noua/prezinti ce ai facut.O seara buna va doresc!
TR 69 CRS is offline  
Old 27-07-11, 12:23   #17
G.M.C.

Stage 2

G.M.C.'s Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Thumbs up Re: O parere - Dacia/Cielo/Nexia coupe ?

Quote:
Originally Posted by TR 69 CRS View Post
daca doresti achizitionarea masinii acum , e ok o dacie in banii astia.Daca mai astepti si mai strangi poti gasi ceva mai bun.Este doar alegerea ta!Mult succes si sa ne spui si noua/prezinti ce ai facut.O seara buna va doresc!

multumesc frumos...momentan cred ca mai astept....mi s-a cam pus pata pe cielo ,dar vb cuiva ,mai bine mai strang ceva decat sa iau orice cazatura...oricum cand iau ceva am sa postez...multumesc de sfaturi
G.M.C. is offline  
Old 27-09-11, 05:05   #18
G.M.C.

Stage 2

G.M.C.'s Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Sfat achizitie

n-am mai intrat de ceva vreme,dar pana la urma cred ca aleg un diesel...acu ramane de vazut daca opel sau cielo...
G.M.C. is offline  
Old 27-09-11, 08:36   #19
Paul

Stage 5

Paul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[SKODA]
[SUBARU]
[4Rally]

Cielo diesel nu exista
Paul is offline  
Old 30-09-11, 16:10   #20
rover_cabrio

Stage 5

rover_cabrio's Avatar

Cool Re: O parere - Dacia/Cielo/Nexia coupe ?

iti dau un sfat la 600 euro mai bine iti cumperi un MOTOSCUTER !!! aia sunt bani ma omule 600 euro ....auzi si tu SINCER ACUMA ce vrei pe 600 euro ?/

Opel vectra a am gasit Obosite ..ruginite ..VB de 600 euro !!
CIELO am gasit pe TAXY .......
NEXIA neinmatriculata ............. NICIODATA nu o sa gaseste ceva INMATRICULAT pe RO sau NEINMATRICULAT si frumos si bun si ieftin

strange 2000 si vb altfel dupe accea !!!

anvelope IARNA import Germania Elvetia 13"-22" tel: 0768 885511 , 0762 333322
rover_cabrio is offline  
Old 30-09-11, 16:26   #21
cata_golf

Stage 5

cata_golf's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by rover_cabrio View Post
iti dau un sfat la 600 euro mai bine iti cumperi un MOTOSCUTER !!! aia sunt bani ma omule 600 euro ....auzi si tu SINCER ACUMA ce vrei pe 600 euro ?/

Opel vectra a am gasit Obosite ..ruginite ..VB de 600 euro !!
CIELO am gasit pe TAXY .......
NEXIA neinmatriculata ............. NICIODATA nu o sa gaseste ceva INMATRICULAT pe RO sau NEINMATRICULAT si frumos si bun si ieftin

strange 2000 si vb altfel dupe accea !!!
cu 600 iti iei dacie pe carburatie bunisoara,si e mult mai buna ca un scuter,de ce sa isi ia masina la 2000 de euro si dupa sa nu aiba bani de intretinere?
Old 30-09-11, 16:52   #22
Paul

Stage 5

Paul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[SKODA]
[SUBARU]
[4Rally]

de ce sa-si ia una la 600eur si dupa sa fie nevoie sa mai bage inca pe atat ca sa mearga decent?
a zis bine colegul de mai sus, la banii astia o masina intretinuta, fara investitii ulterioare si inmatriculata nu gaseste

Last edited by Paul; 30-09-11 at 16:55.
Paul is offline  
Old 26-10-11, 02:34   #23
G.M.C.

Stage 2

G.M.C.'s Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Exclamation Re: O parere - Dacia/Cielo/Nexia coupe ?

multumesc de sfaturi dar NICIODATA nu am sa ma urc pe scuter....am vazut destule accidente si nu vreau sa dau coltu,pt ca un pustan n-a nimerit pedala de frana la bmw-ul luat de babaci cu economiile pe 10 ani...nu ma intelegeti gresit(iubesc bmw-ul ca marca.,audi si restu marcilor consacrate),dar de saiba aia dintre volan si scaun mie frica...
asa cum a zis si gaby645 nu am pretentii de limuzina,sau fuul option...vreau o masina cu care sa merg din A in B ...ca nu voi gasi nu stiu ce ozn-uri e clar....probanil voi gasi una ruginita si zgariata sau lovita(mare branza...si in capitala toate masinile is pleznite de numa numa..asa ca nu vad problema...acu o sapt am vizitat bucuresti si e dezastru...la propriu...numa santiere,numa gropi si santuri...de indicatoare numai zic....
referitor la faza cu strange 2000 e si mai vorbim,e cam imposibil...daca strang 2000e ultimu loc din care as lua masina ar fi romania .......
un sfat din batrani ,ia-ti masina pe care sa ti-o poti permite "nu un ozn si sa nai bani de benzina dupa(numai zic de piese si intretinere)...am vazut zeci de cazuri...n-au ce manca si se milogesc de-o tigara,da parcheaza in fata caminului "tractoru" sa se vada ca are cu ce...
si pt rover cabrio "aia sunt bani ma omule 600 euro ....auzi si tu SINCER ACUMA ce vrei pe 600 euro ?/" da 600 euro sunt bani mai ales cand mai si muncesti pt ei....cand vin de la tata pe card...probabil ca-s destui pt o seara in bambo...numa bine
ps: dacii am avut si numai vreau...is jale ca fiablitate...numai zic calitate...

Last edited by G.M.C.; 26-10-11 at 02:44.
G.M.C. is offline  
Old 28-10-11, 11:44   #24
GAby645
Opel Driver

Stage 5

GAby645's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[Opel]
[AUDI]

mai strange niste banuti si am eu ceva pentru tine, un matiz 2002, ym: gaby_645 sau 0741472350 si vorbim
GAby645 is offline  
Old 28-10-11, 22:47   #25
run_forest

Stage 3

Quote:
Originally Posted by GAby645 View Post
mai strange niste banuti si am eu ceva pentru tine, un matiz 2002, ym: gaby_645 sau 0741472350 si vorbim
Salut.Intamplarea face sa stiu/cunosc pe cineva care vinde un 318 din '94 inmatriculat pe bg.La 900 de euro.Daca esti interesat ii pot face niste poze pt tine si numarul respectivului de telefon.Mie mi s-a parut ok masina.
run_forest is offline  
Old 30-10-11, 04:55   #26
G.M.C.

Stage 2

G.M.C.'s Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by run_forest View Post
Salut.Intamplarea face sa stiu/cunosc pe cineva care vinde un 318 din '94 inmatriculat pe bg.La 900 de euro.Daca esti interesat ii pot face niste poze pt tine si numarul respectivului de telefon.Mie mi s-a parut ok masina.
multumesc de informatie dar prefer ceva inscris la noi,si nu bmw(nu e o masina prea potrivita pt criza asta)...m-am orientat cat de cat spre cielo 1.5 ,astra,vectra 1.7 td(am auzit ca-i econoama)/1.4 benzinar(cat sa nu las salaru pe-o luna la un rca...
in alta ordine de idei am gasit si masina de 150 cp ,full option ...da motor 2000 cm3......
cu criza asta sunt puzderie de marci la pret redus din cauza capacitatii cilindrice mari....de ex. Audi coupe 2400 cmc ....eu insa nu de criza asta ,ma tem ci de cea care o sa urmeze....
G.M.C. is offline  
Old 30-10-11, 07:52   #27
GAby645
Opel Driver

Stage 5

GAby645's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[Opel]
[AUDI]

hai sa iti dau matizu cu 850 eur, economa , itp 2013, stare satisfacatoare, mai trebe aranjat cate ceva la ea , nu`i tipla, da iti faci treaba cu ea !!
GAby645 is offline  
Old 30-10-11, 10:58   #28
razvanell

Stage 5

razvanell's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]

vezi ca cielo consuma destul de mult...
razvanell is offline  
Old 12-11-11, 17:05   #29
G.M.C.

Stage 2

G.M.C.'s Avatar

Member of:
[DAEWOO]

pana la urma se pare ca inclin spre daewoo...am mers cu un espero si am ramas tablou cum poate fi masinuta aia ...consuma ,dar la ce ofera,e un compromis acceptabil...piesele ieftine,siguranta,comfort...
G.M.C. is offline  
Old 06-12-11, 21:20   #30
G.M.C.

Stage 2

G.M.C.'s Avatar

Member of:
[DAEWOO]

n-am mai intrat de ceva vreme,si inclin spre un daewoo espero...acuma ramane de vazut ce si cum...am fost cat pe ce sa iau 2 masini,da exista oameni si "oameni"....mare e gradina domnului....still searching...
G.M.C. is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -