sal,
Imi caut o a doua masina pentru mine si m-am oprit la 2 modele:
AUDI a6 2.5 v6 tdi 180cp quattro "120 000 km" 2001
are absolut orice pe ea: navi, tv, piele, tiptronic, climatronic 2 zone, jante 16", webasto, etc
E culaore neagra cu piele gri.
sau
BMW 530d 193cp "130 000 km" 2001
asta e si mai dotata: navi, piele, pachet m, jante 18" M, geamuri blindate
, tiptronic, climatizare 4 zone, scaune cu masaj cu memorie, DSC 3, telefon, perdelutze electrice si tot soiul de gadget-uri.
Singurul minus ar fi ca este culoare deschisa, nu prea are prestanta de limuzina cu culoarea aia...e un bleu argintiu.
Ambele costa in jur de 16 500 - 17 000 euro, kilometrii nu pot fi dovediti, sunt la primul proprietar in Romania, proprietarii nu sunt samsari, aduse in 2005 ambele, arata foarte bine interiror exterior fara urme de uzura sau accidente evidente, cu reviziile facute la reprezentante (nu ca ar fi un lucru bun, dar macar au avut grija de ele proprietarii, adica oameni cu bani).
Despre audi 2.5 tdi dar modelul de 150 cai mai stiu cate ceva, am mers cu una mai mult timp, nu era quattro.
Despre 530 nu stiu nimic in privinta motorului, am mers ocazional cu un 525 care chiar daca avea doar 163cp tragea incredibil, un cuplu extraordinar.
Asa ca va cer parerea, merita audi doar pentru ca este quattro ? sau bmw cu 200 cp si cuplu distrugator. De asemena ce consum au fiecare in Bucuresti ?
Precizez ca o sa folosesc masina pentru Bucuresti si ocazional iesiri la mare sau munte, nu vreau o masina sport (am un bertone adus intr-un stadiu destul de avansat, e masina mea de inima dar nu prea se mai poate merge cu ea prin oras, consum o pereche de cauciucuri la fiecare 10 000 km si 18% in Bucuresti si suspensiile sport sunt prea mult pentru mersul de zi cu zi).
Vreau o masina confortabila, luxoasa, care sa se intinda bine la drum, cu consum rezonabil.
nu vreau sa le modific in nici un fel, eventual o resoftare.