Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 09-10-06, 19:23   #1
metal_militia
X-Team Racing Club Member

Stage 5

metal_militia's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[Design Team]
[SKODA]
[RENAULT]
Default Octavia II vs. SH

anu trecut am luat o Skoda Octavia 2 1.6 mpi (102cp ) ambiente cu climatronic "bizonic" si inca cateva optionale (ddp 16.500e)...overall sunt (taicamiu, k eu o conduc doar prin parcari si drumuri laturalnice pana vine carnetul ) multumit de ea in ciuda puterii mici si a faptului k la drum intins (autobahn) nu trage..dar e folosita mai mult in oras si toata lumea e fericita

mi-a fost cerut un pret pe ea din partea cuiva care vrea sa o cumpere...si ai mei se gandesc sa o dea pe o nemtoaica SH
intra in discutie:
1.Ford mondeo 02/03 2.0 TDCi
2.Audi A4 02/03 1.9TDi sau 1.8T
3.Alfa-Romeo 156 02/03 1.9 JTD
4.orice altceva...astept propuneri

pret max in jur de 13.500 si obligatoriu climatronic

deci, merita schimbul ? daca da care varianta ar fii mai indicata?
si daca se poate fara argumente gen am auzit, imi place mai mult aia...vreau argumente cat mai valabile va rog
Old 10-10-06, 18:41   #2
metal_militia
X-Team Racing Club Member

Stage 5

metal_militia's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[Design Team]
[SKODA]
[RENAULT]
Default Re: Octavia II vs. SH

rog un moderator sa sterga topicul daca nu vrea nimeni sa dea un sfat
metal_militia is offline   Reply With Quote
Old 10-10-06, 20:59   #3
Cabbano

Stage 5

Cabbano's Avatar

pai la 13.500 E ai putea sa-ti iei un passat de prin '03 cu destule optionale.Taikmiu are un 1.9 TDI,130 CP si e multumit d masina...Si fuge
Cabbano is offline   Reply With Quote
Old 10-10-06, 21:20   #4
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by metal_milita View Post
anu trecut am luat o Skoda Octavia 2 1.6 mpi (102cp ) ambiente cu climatronic "bizonic" si inca cateva optionale (ddp 16.500e)...overall sunt (taicamiu, k eu o conduc doar prin parcari si drumuri laturalnice pana vine carnetul ) multumit de ea in ciuda puterii mici si a faptului k la drum intins (autobahn) nu trage..dar e folosita mai mult in oras si toata lumea e fericita

mi-a fost cerut un pret pe ea din partea cuiva care vrea sa o cumpere...si ai mei se gandesc sa o dea pe o nemtoaica SH
intra in discutie:
1.Ford mondeo 02/03 2.0 TDCi
2.Audi A4 02/03 1.9TDi sau 1.8T
3.Alfa-Romeo 156 02/03 1.9 JTD
4.orice altceva...astept propuneri

pret max in jur de 13.500 si obligatoriu climatronic

deci, merita schimbul ? daca da care varianta ar fii mai indicata?
si daca se poate fara argumente gen am auzit, imi place mai mult aia...vreau argumente cat mai valabile va rog
daca ai bani, si gasesti ceva calumea eu ti-asi sugera un a4.... daca nu asi zice sa mergi pe mana lui mondeo
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 11-10-06, 02:35   #5
PaulMIG

Stage 5

PaulMIG's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[SKODA]

Orice cu 1.8T Shtiu ca mananca da merita, cel mai bun motor care potzi sa il iei la bani aia. Succes
PaulMIG is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -