Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 04-10-06, 16:57   #1
marloW

Stage 2

Default ce gasesc la 5000 E?

salutare! caut o masina in jurul a 5000 de euro...nu trebuie sa aiba multi caluti, sa nu consume exagerat de mult...in concluzie vreau o masina micuta de oras...exclus daewoo!
astept sfaturi!
marloW is offline   Reply With Quote
Old 04-10-06, 19:07   #2
teddy

Stage 5

teddy's Avatar

Default Re: ce gasesc la 5000 E?

fiat punto.
teddy is offline   Reply With Quote
Old 04-10-06, 20:10   #3
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

golf3 ... iti iei ceva bine intretinut in banii aia
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 04-10-06, 21:06   #4
marloW

Stage 2

Quote:
Originally Posted by teddy View Post
fiat punto.
am auzit ca nu sunt cine stie ce Fiaturile Punto si ca ar avea ceva probleme pe la motor!
Old 04-10-06, 23:23   #5
teddy

Stage 5

teddy's Avatar

stii ce? si eu am auzit la fel dar cunosc multa lume cu punto-uri si nu am auzit pe nimeni sa se planga... asa ca... oare cine stie mai bine: gura lumii sau posesorii?
teddy is offline   Reply With Quote
Old 05-10-06, 17:46   #6
marloW

Stage 2

Quote:
Originally Posted by teddy View Post
stii ce? si eu am auzit la fel dar cunosc multa lume cu punto-uri si nu am auzit pe nimeni sa se planga... asa ca... oare cine stie mai bine: gura lumii sau posesorii?
merci pentru sfat! o sa iau in calcul si varianta aceasta!
Old 05-10-06, 18:56   #7
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

Poti sa-ti iei si un VR6
B|shOp-VR6 is offline   Reply With Quote
Old 06-10-06, 00:12   #8
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

=))tare bishop
si eu zic sa mergi pe punto..nu e cine stie ce..dar iti faci treaba cu ea
la dacie te-ai gandit?
stiu k suna aiurea..dar daca o folosesti doar in oras, si nu consuma asa mult, nu iti trebuie perfomante, e destul de ieftina ..ma rog..tu iti permiti una..
iti poti lua si solenza in banii aia
si iti mai ramane ceva
bafta..si sa ne spui ce ai ales..sau daca gasesti ceva si ai dubii
suntem aici sa discutam si sa incercam sa rezolvam probl,nu? k pt asta e forum
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 06-10-06, 01:52   #9
e200

Stage 4

e200's Avatar

parerea mea e sa ti iei un Mercedes E class (w124) de prin anii 90...e un tanc de masina ...fffffffffffffff fiabila si rezistenta....... ffff ieftina la piese si usor de intretinut, am avut eu unu ... nota 10+ articulatii, motor, caroserie, sasiu, tinuta de drum... gasesti ceva frumos la banii astia si diesel ... cine cunoaste in ale auto ...o sa-ti zica... motorul diesel de pe cobre si 124 sunt cele mai bune facute vreodata.
Old 06-10-06, 02:31   #10
lagdryan v6

Stage 5

Quote:
Originally Posted by marloW View Post
salutare! caut o masina in jurul a 5000 de euro...nu trebuie sa aiba multi caluti, sa nu consume exagerat de mult...in concluzie vreau o masina micuta de oras...exclus daewoo!
astept sfaturi!
dc mai pui 1000 euroi iti dau un renault twingo impecabil,cu aer,geamuri etc,carte service,adus de 2 saptamini,taxe platite
lagdryan v6 is offline   Reply With Quote
Old 06-10-06, 15:52   #11
marloW

Stage 2

stiu k suna aiurea..dar daca o folosesti doar in oras, si nu consuma asa mult, nu iti trebuie perfomante, e destul de ieftina ..ma rog..tu iti permiti una..
iti poti lua si solenza in banii aia
m-am gandit la un logan ( 1,5 DCi -are batranu' si e super ok) dar nu am bani de unul...iar solenza mi se pare supraevaluata! extrem de scumpa!
am gasit un ford ka din 2001 la 23000 de km...mi se pare ca ar fii cam putini km dar e la un dealer din harghita...ramane de vazut!
iar de twingo...ce sa zic ...n-as da mai mult de 4500 pe unul...! m-am gandit si la varianta asta!
Old 06-10-06, 16:23   #12
lagdryan v6

Stage 5

[QUOTE=marloW;577003]stiu k sun....
dc te utiti numai pe mobile ai sa gaesti twingo nelovit cu aer la cel putin 4000 euro de aici pune vama,drumul dus intors,cheltuieli,taxe tranzit vamal,constatare r.a.r.,niste spagi mici si vezi dc iese 4500,pretul de nou la un twingo fara aer aproape chel este de 9700 euro fara taxe
deci cum am scris si pe alt post ce e ieftin a fost trosnita100%,sau in cel mai bun caz are km dat peste cap grav,dc va uitati pe net o sa vedeti toate masinile de prin zona de vest a tari au km putini si sint sub pretul pieti rau de tot oare cde ce? bai nene revenitiva chiar credeti ca uni vor sa cistige mai mult decit alti la clasa asta de masina cum ar fi ka,twingo,corsa,agila etc se cistiga intre 500 si max 1000 dc ai noroc si e destul de greu sa gasesti masinile afara numai zic sa le dai aici

mai stiu eu pe unu care sia luat un ka cu piele cu toate nebuniile ieftin si a facut imprudenta ca sa zic asa sal duca la ford si dupa aia sa luat cu mainile de cap dupa ce iau facut constarea
dc nu casti ochi deschizi larg buzunarele
Old 06-10-06, 18:08   #13
marloW

Stage 2

ai dreptate! majoritatea masinilor din zona arad au preturi mai scazute!
dar si cele cumparate de la dealeri SH pot avea modificari la km sau chestii din astea?
Old 06-10-06, 22:54   #14
lagdryan v6

Stage 5

Quote:
Originally Posted by marloW View Post
ai dreptate! majoritatea masinilor din zona arad au preturi mai scazute!
dar si cele cumparate de la dealeri SH pot avea modificari la km sau chestii din astea?
nu stiu la care dealeri sh te referi de aici sau de acolo,dar nici aia de acolo nu se dau in laturi sa nu faca magari sint niste chesti pe care trebuie sa le citesti pe anunturile de afara si iti dai seama de ce e vorba,de aia iti spun din nou masinile ieftine sint cu bube mai mult ca sigur si km putini(de la50 euro costa sal dai inapoi si aici si acolo) trebuie din nou sa-ti dea de gindit,orice masina merge pe afara cel putin intre 50 si 100km/zi la fel ca si aici,deleri de aici sint tot aia care le iau ei si le vind le fac din 2 una si tot felul de combinati de iti sta mintea in loc,sau dc sint alti cum ar fi aaa se uita 5min la masina te intreaba dc a fost lovita dc nu se vd de parca ai fi prost sai spui o servesti nu stiu domne asa am luato,pt ca aceeas vb e si la aia afara,de aici poti trage ce concluzi vrei dc vrei crezi dc nu asta e si asa am zis prea multe
Old 09-10-06, 10:18   #15
marloW

Stage 2

m-am cam decis!
am gasit un renault megane1 la o cunostinta de-a lu' batranu' din 2002 , cam plimbata adica 120 000 de km , motor 1,6 110 cp ...macar stiu cine a mers cu ea si cat km are! si are si o buba : in treapta 1 trebuie turata mai tare...pt ca trage sa moara...am inteles ca nu e ceva f grav!
in rest...astept sa se tina de cauvant baietii de la banca si sa-mi dea banu'!
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -