Consiliere achizitie autoAi o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui
pai depinde de consumul masinii atat m-ar costa pe mine drumu daca nu masina ... pai ... taxiu pana la gara de sud din pl vreo 5-6 lei maxi taxi vre 15 lei si intorsu cam la fel. deci vreo 500 ... naveta .. si cu masina tot cam atat
da ... si ma duce cu vama cu alea o gramada ... in jur de 5000 poate si peste .... cred ca o sa-mi iau un bmw 324d ( ursulet ) undeva pe la 2000 si ceva ... se merita? consuma si putin si mai si fuge ... asa am auzit. Dar de piese ati putea sa-mi spuneti de pe unde sa achizitionez?
Eu nu te inteleg cetzi faci griji de piese de urs>PESTE TOT gasesti.Intra intr-un magazin de piese auto straine si intreba de piese de e30.E imposibil sa nu gasesti de la parti de caroserie la bielete pivoti etc.
vezi ca este la Bazar Auto un Tico cu 1000 Euro neg. , mai ieftin ca asta nu cred ca gasesti, are ceva probleme, dar totusi, mai ieftin ... nu se poate
In banii de care dispui, cu un cost mic de intretinere ar fi un Golf 2 sau un Kadett. Acum, ce motorizari... tu alegi, cu cat mai mic cu atat mai ieftin. Nu te arunca la Audi 200, ca s-ar putea sa nu fie chiar asa simpla treaba. Nuj, PAREREA MEA.
daca tot cheltui 500 mii pe zi de ce nu iti iei o masina in rate mai noua lasa ursi in padure si alte dihanii,iati una mai noua sa nu te doara capul ceva timp dc vrei am 2 renault-uri din 2003 si 2002 si ai posibilitate de leasing la ele