Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 13-01-11, 15:52   #16
RideTheRiddle

Stage 5

RideTheRiddle's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: "SUV" 1,6 benzina 4X2

preconceptii strict romanesti, ai "SUV" pentru ca vrei sa fii "bagabond".
daca te uiti pe testele ncap, rezultatele sunt foarte asemanatoare pentru nissan, hyundai si kia, diferenta o face greutatea, cele doua din urma fiind grele, iar pe motorul de 1.6 nu inseamna decat consum mai mare.
eu as merge pe qashqai, subiectiv fiind pentru ca imi place de cand a aparut.
Old 14-01-11, 00:13   #17
akileon

Stage 5

akileon's Avatar

da, suv in bucuresti = bagabond

o dai cu testele euroncap de parca un sedan nu are 5 stele , doar suvu are, daca iti este scris sa mori in accident auto, mori si in hummer
akileon is offline   Reply With Quote
Old 14-01-11, 00:38   #18
RideTheRiddle

Stage 5

RideTheRiddle's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by akileon View Post
da, suv in bucuresti = bagabond

o dai cu testele euroncap de parca un sedan nu are 5 stele , doar suvu are, daca iti este scris sa mori in accident auto, mori si in hummer
macar ai citit ce am scris? sau ai vazut ncap si atat. am zis ca acele 3 masini au rezultate asemanatoare la testele ncap nu am facut nici o comparatie cu vreun sedan pentru ca omul vrea masinile alea nu vreun sedan . si cum ziceam preconceptii si aberatii masinile alea nu sunt SUV sunt crossovere, sandero stepway e SUV nu?
RideTheRiddle is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -