Re: Help me pls :D
Am avut destule Opel-uri si pot sa spun ca sint destul de fiabile si destul de usor de intretinut.La SH ,vei gasi piese cite vrei,iar ca mecanica ,o poate repara si un copil,o curea distributie se schimba in max 1 ora,un schimb de motor in 5-6 ore daca stii exact ce sa faci si ai scule bune.
Ca interior ,Punto '99 este putin deasupra la Astra,insa nu stiu ce sa zic de fiabilitate.De fapt tine de modul de exploatare si intretinere.
In ultimele luni am schimbat citeva motoare de Punto '98-'02,la care bateau in draci axele cu came,insa stiu despre ele ca au fost forjate si neingrijite,nu li s-a schimbat uleiul ci doar completat,etc.
As inclina spre Opel,intretinere mai usoara,piese SH pe toate gardurile,iar cele noi le gasesti la aproape orice magazin,fara sa cauti de nebun o piesa banala ca pt. Fiat.
In mod cert ,iti recomand sa duci masina care te-ai hotarit sa o cumperi ,la o diagnoza completa din bara in bara,in cazul in care nu cunosti proprietarul si nu stii cum a exploatat-o,ca sa nu ai surprize ulterioare.
|