Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 10-01-11, 12:44   #46
cosmin300
VW Driver

Stage 3

cosmin300's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Microcar

Quote:
Originally Posted by R O T M Y H View Post
Pey akm e distractia ...la 16 ani , bineinteles majoritatea nu vor sa ramana cu sechele .Banii pot sa fie stransi pentru o asemenea masinutza , in 2 ani iti dai drumul la reflexe etc.
ohoo .. daca tu ai impresia ca la 16 ani e distractia.. stai sa vezi mai incolo..
acum facand un exercitiu de gandire..
ACUM

Probabil esti singurul din liceul tau cu "masina", prietenii/colegii tai vor spune "mama! ce tare !" pentru o saptamana doua... ca pe urma devine rutina.
si cam asta e distractia oferita de "masina".

PESTE 2 ANI

Vor fi, daca nu de 100 ori, de 10 ori mai multi prieteni care vor avea permis, masini majoritatea in 5 locuri...
Si spune-mi ...
Ce e mai frumos, sa mergi singur pe drum ??... sau sa faci o coloana spre mare/munte cu inca 3-4 masini, in masina ta sa mai fie inca cativa tovarasi/ tipe.

Parerea mea, este ca al 2-lea caz e mai tentant fara discutii.
De altfel, asa visam eu inainte sa-mi iau permis/masina.
Numai bine ! Salut !

cosmin300 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-11, 12:50   #47
R O T M Y H

Stage 1

R O T M Y H's Avatar

Quote:
Originally Posted by cosmin300 View Post
ohoo .. daca tu ai impresia ca la 16 ani e distractia.. stai sa vezi mai incolo..
acum facand un exercitiu de gandire..
ACUM

Probabil esti singurul din liceul tau cu "masina", prietenii/colegii tai vor spune "mama! ce tare !" pentru o saptamana doua... ca pe urma devine rutina.
si cam asta e distractia oferita de "masina".

PESTE 2 ANI

Vor fi, daca nu de 100 ori, de 10 ori mai multi prieteni care vor avea permis, masini majoritatea in 5 locuri...
Si spune-mi ...
Ce e mai frumos, sa mergi singur pe drum ??... sau sa faci o coloana spre mare/munte cu inca 3-4 masini, in masina ta sa mai fie inca cativa tovarasi/ tipe.

Parerea mea, este ca al 2-lea caz e mai tentant fara discutii.
De altfel, asa visam eu inainte sa-mi iau permis/masina.
Numai bine ! Salut !
Nu .. nu sunt singurul ,au fost , si vor fi in continuare altii cu masini la varsta asta , pana la urma,
Cu masina imi fac treaba , @liceu & acasa , ce altceva ? ca nu pot sa ies cu ea din oras ....
R O T M Y H is offline   Reply With Quote
Old 30-06-11, 14:09   #48
stefz

Stage 4

stefz's Avatar

Member of:
[VW]

Si eu mai am umpic si imi achizitionez un microcar din germania . Esti mai in siguranta cu un mc decat cu o motocicleta.Cine e pasionat de masini nu are de ce sa nu-si achizitioneze un microcar.
stefz is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -