Quote:
Originally Posted by Ajrof
in ungaria loganul e mai ieftin pentru ca ei sunt deja in UE. Si am vazut prin bucuresti cateva loganuri cu numere de ungaria.
|
Nu sint mai ieftine in Ungaria.
In RO sint mai ieftine cele aduse din Ungaria deoarece se returneaza TVA-ul platit in Ungaria.Tinind cond de faptul ca alea sint fara garantie,si urmarind niste preturi de piese,rezulta ca afacerea este mai degraba una paguboasa.

Revenind la varianta pe GPL a unui motor.
Gazul nu distruge piesele motorului,ci dimpotriva le protejeaza pe unele mai bine decit in cazul benzinei.
Problemele de intretinere sint in mod cert mai simple si mai ieftine decit in cazul unui diesel.
Consumul de GPL este cu cca.10-15% mai mare decit cel de benzina,in conditiile in care si puterea motorului scade cam cu acelasi procent.
Cine isi pune GPL ,se uita la consum.Pierderea de putere nu este atit de importanta in cazul unui rulaj normal.Pe autostrada mergi cu 160-180 km/h,chiar si cu un motor de 1.4,16V.Am probat personal,deci nu vorbesc din auzite.Daca ai nevoie de intreaga capacitate a motorului o simpla apasare de buton si treci pe benzina fara probleme.
@p_vio46,instalatiile GPL nu sint un moft,ci o necesitate.
Ca o paralela.
In vara asta am lucrat la barca unui amic ,ce se afla in incinta unei statii de GPL.Am ramas stupefiat ce masini am vazut ca vin acolo sa alimenteze,masini cu numere atit italiene ,cit si germane ,olandeze,elvetiene,fiind sezon si zona turistica, roiau ca albinele.
Enumar doar citeva : X-Type,Grand Cherokee,Range Rover,S-Klasse ( !!! ),A6 si A8,S70,seria 3 si 5 de la BMW o gramada,Tuareg ,etc.
Si astea erau toate masini noi ,toate dupa 2000.
Am discutat cu un neamt ce avea pe un BMW 3xx,ca nu mai stiu cit era si imi spunea ca asa l-a cumparat din fabrica si a platit aproape 3000 euro in plus la optionale,anul trecut in toamna.
Italienii 20% din motorizarile pe benzina au si GPL.Daca iti montezi GPL pe o masina cu euro 4,te despagubeste statul cu 700 euro.