Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 03-08-06, 18:37   #1
adi01

Stage 5

adi01's Avatar

Default BMW Seria 7

Salutare la toti!
Vreau sa va intreb ceva si as vrea sa imi raspunda doar cunoscatorii si sa fie toti on topic va rog frumos pt ca sunt cam indecis

As vrea sa cumpar un BMW 750il V12 5000CMC 380 Hp din 1988 , masina este in stare foarte buna , are 160.000 Km la bord , vopseaua originala , trapa , computer de bord , scaune electrice , oglinzi incalzite , geamuri electrice fata spate si restu .. piele etc in principiu Full Options

Intrebarea mea este urmatoarea .. de ce o limuzina de lux din 88 costa asa de putin ( in afara faptului de consum adik 12-18 % )
Merita achizitia? mai precis 2700 de euro? Intreb deoarece la banii acestia... un ursulet din 85-86 iti poti lua dar atat !
Deci merita? si de ce asa ieftina !? Tin sa precizez masina merge foarte bine , are control al stabilitatii si abs .. cutie hidramata ( pt ca mai mult nevastamea are sa o conduca ) Am cautat pe net si am vazut.. cam asa merge seria 7 din acel an dar de ce? mie mi se pare o masina superba astept sa imi raspundeti .. Multumesc
Dacia Logan 1.6MPI
Matiz 0.8l
adi01 is offline   Reply With Quote
Old 03-08-06, 18:54   #2
fuzzy
Dacia Driver

Stage 5

fuzzy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]
Default Re: BMW Seria 7

nu sunt sigur cat de bine e pus topikul dar o sa incerc sa iti dau un raspuns (ce voi spune este doar parerea mea, deci s-ar putea sa ma insel...NU te baza doar pe ce iti spun eu)

in primul rand ia in considerare faptul ca s-ar putea sa apara defectiuni la acest auto, deci vei fi nevoit sa o bagi in service... nu stiu daca sunt prea multe service-uri care pot repara aceasta versiune, dar mai ales NU STIU SIGUR daca se mai produc sau se mai gasesc piese de schimb pentru masina ta....
in al doilea rand anul fabricatiei conteaza foarte mult si o sa te rog sa verifici si daca legislatia iti permite sa inscrii acest auto...(faza cu inscrierea la masinile mai vechi de "X" ani, catalizatorul, etc....)

mai multe detalii sincer sunt si eu curios sa mai posteze si altii fiindca as vrea si eu sa aflu daca eu pur si simplu aberez sau am si eu un mic coltz de adevar in ceea ce spun....

P.S.: seriile 7 sunt superbe.... ar fi o foarte frumoasa alegere... in afara de cutia hidramata... (personal nu prea imi plac masinile cu cutii automate...)
Old 03-08-06, 18:55   #3
sil4tuning

Purtator cuvant SUN RACERS

Stage 5

sil4tuning's Avatar

Member of:
[Sun Racers]
[Opel]

verifica serie sasiu la politie
daca e ok ...bagati-o in garaj si la semnatura
sil4tuning is offline   Reply With Quote
Old 03-08-06, 19:01   #4
adi01

Stage 5

adi01's Avatar

masina are motorul nou ... omologarea e facuta in 2002 , este inmatriculata in bacau si toate actele la zi , omu o da deoarece are nevoie de bani , si apartamentu lui e scos la vanzare pentru ca pleaca din tara si se muta in grecia asta e curiozitatea mea .. la banii astia ar fi un chilipir .. merita sau nu?
Old 03-08-06, 19:15   #5
sil4tuning

Purtator cuvant SUN RACERS

Stage 5

sil4tuning's Avatar

Member of:
[Sun Racers]
[Opel]

pai daca totul este in regula dupa cum zici iao ...ca poate o pierzi ...mergi si tu cu ea ..vezi cum sta treaba ..
daca omu se grabeste ...asta este cauza ..

CDTI
sil4tuning is offline   Reply With Quote
Old 03-08-06, 19:34   #6
fuzzy
Dacia Driver

Stage 5

fuzzy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by adi01
masina are motorul nou ... omologarea e facuta in 2002 , este inmatriculata in bacau si toate actele la zi , omu o da deoarece are nevoie de bani , si apartamentu lui e scos la vanzare pentru ca pleaca din tara si se muta in grecia asta e curiozitatea mea .. la banii astia ar fi un chilipir .. merita sau nu?

IA-O !!!!! daca asta e motivul pentru care e asa de ieftina se merita din plin!!!!!
fuzzy is offline   Reply With Quote
Old 04-08-06, 10:16   #7
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

gandeshte-te mai intai la costurile de intretinere ... nu la consum .. gandeshte-te la consumabile .. cum ziceau cei de mai sus .. cat te costa o placutza de frana .. un filtru de aer / benzina / o bucsa .. un cap de bara ... etc ..

Psycho is offline   Reply With Quote
Old 04-08-06, 10:56   #8
BASU

Stage 5

BASU's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

bmw seria 7 este o mare BASINA
exiasta un site facut unde toti spun ca au avut probeleme cu ea
citez

"Thinking about getting a BMW 7 Series or 5 Series?
If you are considering buying or leasing a BMW 750iL, you may want to look over this website first. My name is Axel and up until recently owned and drove a 750iL. Final tally for the repairs & "maintenance" over a 15 year period and about 100,000 miles--close to $40,000, with more than 100 visits to the shop. This site was created after my own disastrous experience with my 750, taking only a few weeks of this site being open before hearing from other 750 owners, who also had similar experiences. Below are excerpts from some of my favorite 750iL stories. See the Comments Index to access the full text of more than 200 comments.

I am a BMW Service technician. I am so glad someone has started a site to speak the truth about the abomination called 750iL! 750's are about as bad for the technician as the owner. They are difficult to work on and a pain sometimes to diagnose, a car never really fit for this world ... BMW should be ashamed of the E32 750 (unfortunately with what we've seen with the new E65 7 series so far, history may repeat itself) ... a nightmare financially. Forget resale value ... The car is junk..." MJ 9-Jun-02

BMW Sucks. Thanks Axel, this website made me feel so much better for buying my 1989 750IL. As others, I bought this heap, because of the status symbol ... put 8000 miles on the car and my repairs add up to about $7000. HELP!.

BMW 750iL is an electrical nightmare ... I say the 750 is the biggest head ache of a car you can buy, its not worth the price.

Repair History - My 750 has been in the shop over 100 times since 1990, costing nearly $37,000 for repairs and maintenance.

website-ul este http://www.my750.com/
si o lista "mica" cu toate problemele care le-a avut masian respectiva
http://my750.com/repairs.htm

acum sa va zis si eu parerea mea
inainte sa cumperi ceva, chiar daca este ieftin, trebuie sa te informezi, intreaba in stanga, intreaba in dreapta, intreaba pe Google
masina asta poti sa o intretii doar daca este un foarte bun mecanic/ electrician, sau daca esti patron la vreun servis
sper ca iti este de ajutor ce am scris aici
BASU is offline   Reply With Quote
Old 04-08-06, 11:24   #9
fuzzy
Dacia Driver

Stage 5

fuzzy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by BASU
bmw seria 7 este o mare BASINA
exiasta un site facut unde toti spun ca au avut probeleme cu ea
citez

"Thinking about getting a BMW 7 Series or 5 Series?
If you are considering buying or leasing a BMW 750iL, you may want to look over this website first. My name is Axel and up until recently owned and drove a 750iL. Final tally for the repairs & "maintenance" over a 15 year period and about 100,000 miles--close to $40,000, with more than 100 visits to the shop. This site was created after my own disastrous experience with my 750, taking only a few weeks of this site being open before hearing from other 750 owners, who also had similar experiences. Below are excerpts from some of my favorite 750iL stories. See the Comments Index to access the full text of more than 200 comments.

I am a BMW Service technician. I am so glad someone has started a site to speak the truth about the abomination called 750iL! 750's are about as bad for the technician as the owner. They are difficult to work on and a pain sometimes to diagnose, a car never really fit for this world ... BMW should be ashamed of the E32 750 (unfortunately with what we've seen with the new E65 7 series so far, history may repeat itself) ... a nightmare financially. Forget resale value ... The car is junk..." MJ 9-Jun-02

BMW Sucks. Thanks Axel, this website made me feel so much better for buying my 1989 750IL. As others, I bought this heap, because of the status symbol ... put 8000 miles on the car and my repairs add up to about $7000. HELP!.

BMW 750iL is an electrical nightmare ... I say the 750 is the biggest head ache of a car you can buy, its not worth the price.

Repair History - My 750 has been in the shop over 100 times since 1990, costing nearly $37,000 for repairs and maintenance.

website-ul este http://www.my750.com/
si o lista "mica" cu toate problemele care le-a avut masian respectiva
http://my750.com/repairs.htm

acum sa va zis si eu parerea mea
inainte sa cumperi ceva, chiar daca este ieftin, trebuie sa te informezi, intreaba in stanga, intreaba in dreapta, intreaba pe Google
masina asta poti sa o intretii doar daca este un foarte bun mecanic/ electrician, sau daca esti patron la vreun servis
sper ca iti este de ajutor ce am scris aici

vaaaii!!!! nu ma asteptam la asta......imi schimba parerea total fata de seria 7 a BMW-ului.....

vorba lu unu de pe site: BMW = Bring Money With you
Old 05-08-06, 10:03   #10
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

e normal sa fie scumpe piesele , si sa se gaseasca greu...n`o mai vindea ala daca nu era asa....bate la ochi nu ti se pare ? Tu ai da pe 2000 de euro o masina beton din toate punctele de vedere?
Old 05-08-06, 10:45   #11
fuzzy
Dacia Driver

Stage 5

fuzzy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by obrazNICK
e normal sa fie scumpe piesele , si sa se gaseasca greu...n`o mai vindea ala daca nu era asa....bate la ochi nu ti se pare ? Tu ai da pe 2000 de euro o masina beton din toate punctele de vedere?
daca omu' zice ca proprietaru se grabeste sa plece din tzara??? cred si eu ca o da ieftin numa sa isi scoata niste bani altfel ar trebui sa stea cam mult sa isi ia mai multi bani pe masina...
Old 05-08-06, 12:50   #12
adi01

Stage 5

adi01's Avatar

Am mai gasit un 730i tot cam din acelasi an .. omu vrea 1500 de euro pe ea Pret Fix , necesita vopsire si atat daca nu 750il atunci 730i ar merita? P.S. Multumesc pt raspunsuri
Old 07-08-06, 11:12   #13
BASU

Stage 5

BASU's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

adi01 daca tie iti convine sa dai 1500euro pe o masina, si sa o tii pe dreapta... este alegerea ta
la 1500 poti sa gasesti si un 318 sau 320 mai bun
BASU is offline   Reply With Quote
Old 07-08-06, 11:34   #14
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

adi01, verifica daca motorul lui 750il merge in TOTI cilindrii,iar daca da,eu zic sa-i dai vreo 2300 si gata. N-am vazut eu bine sau n-are A/C sau clima??
BASU- ce ai vrut sa spui cu afirmatia asta?> "bmw seria 7 este o mare BASINA"....??...care seria 7 cu care motorizare,din care punct de vedere,in comparatie cu ce este o basina ? Ar trebui sa afiseze pareri atat de radicale fosti posesori de 7-er in romania, nu doar cei ce au tras concluzii in urma unor review-uri...Parerea mea.
Eu am avut doua 7-er ,728i din '88 si 730 din '95(il am si in prezent),dar nu am ajuns la concluzia la care ai ajuns tu.....poate ma uit altfel
Gold_Fm - purest form of entertainment music; România Muzical - only music.
lascarica is offline   Reply With Quote
Old 07-08-06, 19:34   #15
adi01

Stage 5

adi01's Avatar

750il`u am mers cu el si l-am verificat .. masina este tun .. merge in toti cei 12 cilindri , la dotari este full options pentru un BMW seria 7 din anul acela asta ca sa nu mai incep sa insir pt ca are destule ce nu imi prea place este frana ,din cauza placutelor ... in rest masina merge brici si mai e si 730i`u la 1500 de euro dar trebuie vopsit pt ca are pe alocuri vopseaua sarita pe capota mai ales , proprietaru mi-a spus ca s-a intamplat asta in timp ce mergea in concediu si avea o panta de urcat pe un drum accidentat si spre fericirea lui era o dacie in fata lui care abea tragea si o accelera asa de tare incat sareau pietre peste tot
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -