Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 22-07-06, 18:32   #1
PH-04-WPD

Stage 5

Default Pareri in legatura cu tico

nu stiu ce sa fac... nu prea am multi bani ... adica nu prea am de loc de schimbare de masina...
am un tico din 98 si un oltcit din 93 care trebuie scos din service ... e refacut complet.
acum vreau sa va intreb si eu pe voi...si sa-mi spuneti ce-ati fi facut voi...
nu-s maniac de viteza ....pe care sa o aleg ... oltcitul sau tico ... mai pt. putina siguranta ... ca am vazut aici o poza cu un tico si era mai mic decat e o usa de pe spate ... asta in urma unui accident si tico era parcat.
astept si eu niste pareri.
va multumesc
PH-04-WPD is offline   Reply With Quote
Old 22-07-06, 22:28   #2
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]
Default Re: Pareri in legatura cu tico

si crezi ca in oltcit esti mai in siguranta? doamne fereste de un accident ca ala (am vazut si eu pozele)
eu am avut de ales intre o dacie din '98 (berlina) si tico...si am ales la inceput dacia, dupa care am trecut la tico. ia in calcul urmatoarele:
-consum
-performante
-estetica
-pret piese (la oltcit intr-adevar sunt mai ieftine piesele, dar nu cu mult)
Old 24-07-06, 15:49   #3
PH-04-WPD

Stage 5

nu sunt chiar asa cu tuning-ul eu ... ca nu prea imi permit...
n-am salariu si doar din ce imi da mama... si la varsta mea mai sunt multe de facut in afara de modificat masini .. ) fete stiti voi ... ca deh sunteti mai mari k mine...
si asta nush ce sa fac ... oricum eu in toamna plec la bucuresti si acolo n-o sa iau nici o masina ca am cu cine sa merg ... si doar cand o sa vin p-acasa o sa merg cu masina ... si pana plec la buc ma gandeam pe care sa pun muzica ca as vrea un mp3 cel putin 2 boxe si un tub de bass ... si asta era dilema... pe care sa pun.
PH-04-WPD is offline   Reply With Quote
Old 27-07-06, 01:11   #4
tico_rs
Speed Daemons Member

Stage 5

tico_rs's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Speed Daemons]
[DAEWOO]

ambele au cam aceeasi acustica, un plus mic pt tico, deoarece e mai mic si suna mai bine si muzika mai slaba... eu ti-as recomanda tico, pentru fiabilitate, intretinere redusa si consum, net superior oltcit... pe de alta parte oltcitul e mai usor de preparat si mai mare, dar doar 2 usi (pentru unii desi poate e mai atractiv cu 2 usi...)
Old 27-07-06, 13:36   #5
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

-in legatura cu acustica si fiabilitatea, plus pentru tico
-in legatura cu intretinerea...e belea mare la tico, daca nu este in stare buna. sunt unele chestii care se intampla la foarte multe tico (shokul nu mai declanseaza, si de aici multe alte probleme....de asemenea si cu caseta de directie e problema, si cu tabla nu mai spun - e prea fragila)
-la oltcit ai avantajul ca se gasesc inca piese, si chiar foarte multe si ieftine, si poti sa faci multe modificari destul de usor (de exemplu discuri de frana pe spate, daca nu ai deja)

nu vorbeam de estetica pentru tuning, ci estetica masinii in general, care ti se pare tie mai frumoasa asa cum e
quick_5hifter is offline   Reply With Quote
Old 27-07-06, 21:12   #6
tico_rs
Speed Daemons Member

Stage 5

tico_rs's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Speed Daemons]
[DAEWOO]

daca nu e cazut rau, un tico e indestructibil, pe cand la oltcit ai belele mari la motor si cere atentie speciala, atentie pe care romanii nu prea i-au dat-o, de unde si belele de acum... intr-adevar, tabla e f fragila, daca nu ai casco, ai cam pus-o, dar casco nici nu costa mult si iti scoti banii pe el lejer...
tico_rs is offline   Reply With Quote
Old 28-07-06, 14:07   #7
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

scuze de off-topic:
-tico-rs, presupun ca ai casco pe masina....cat te costa anual? ai si casco separat pe muzica (antifurt) ?
quick_5hifter is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -