Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 16-07-06, 20:55   #1
crapu22

Stage 1

Question Ce trebuie sa stiu despre o masina cu numere straine?

Salutare, mi-am vandut Opelul Vectra din motive financiare, si as dori sa cumpar o masina cu numere straine, valabile si cu asigurare platita, pentru a o folosi pe o perioada de unu, doi ani. Intrebarea este: ce ar trebui sa stiu despre o asemenea combinatie, lasand la o parte pericolul de a fi furata masina?; vreau sa stiu dak pot circula legal cu ea in Romania o perioada de unu, doi ani, ce acte trebuie sa aiba masina, trebuie sa circul cu procura, etc.
Astept raspunsuri cat mai detaliate cu interes.
crapu22 is offline   Reply With Quote
Old 18-07-06, 16:36   #2
crapu22

Stage 1

Default Re: Ce trebuie sa stiu despre o masina cu numere straine?

M-am lamurit pe alt forum, se poate sterge!
crapu22 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-07, 20:36   #3
XXL-X-

Stage 3

XXL-X-'s Avatar

Member of:
[SEAT]

Da-ne si noua detaliile ca ma intereseaza si pe mine.
XXL-X- is offline   Reply With Quote
Old 09-07-07, 00:24   #4
FIGHET

Stage 5

FIGHET's Avatar

Member of:
[Opel]

ideia este ca o masina din alta tara europeana are asigurarea facuta d e fostul proprietar si daca tiar vinde el masina tu ai luauo fara asigurare si ai fi obligast sati faci acolo pe numele tau ca sa poti circula cu ea
FIGHET is offline   Reply With Quote
Old 10-07-07, 12:45   #5
XXL-X-

Stage 3

XXL-X-'s Avatar

Member of:
[SEAT]

Stiu ca daca se schimba proprietarul trebuie schimata si asigurarea.Modalitatea de a circula cu o masina nu nr. ex-Ro este de a fi inmatriculata pe numele altei persoane straine.Tu ca sa o folosesti ai nevoie de procura de la acel cineva.Ma ajuta cineva cu detalii?Daca o iau de la cineva care la randul lui o are cu procura?