Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 09-07-06, 00:08   #1
N3bun3L

Stage 3

Talking vreau sfaturi...!!!

Am citit mai multe Thread-uri si totusi sunt putin cofuz si dak se poate sa ma ajutati cu cateva sfaturi si sa imi raspundeti la intrebari.
In curand voi fi posesorul unui Matiz. Am cateva intrbari la care nu am gasit raspunsurile:
1) Ce marimi de jante se potrivesc pe el{(175/45/14)?}....ce zice-ti sunt bune marimile acestea....sau veniti cu alte marini
2) Dak pun chip duc puterea pana la 60-65Cp? Bineinteles cu evacuare schimbata+filtru?
3) Cu ce imi recomandati sa vopsesc barile?(Spray sau plastofix+vopsea)?
4) Unde pot sa gasesc material din imitatie de piele ca sa pot cumpara?
Bineinteles nu vreau sa schimb motorul pt ca nu am bani pt asa ceva...
Va rog dak se poate sa veniti cu cat mai multe sfaturi.....Va multumesc anticipat tuturor
N3bun3L is offline   Reply With Quote
Old 09-07-06, 00:20   #2
B-69-TAU

Stage 5

B-69-TAU's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
Default Re: vreau sfaturi...!!!

daca vopsesti barile fara plasto-fix o sa se decojeasca in scurt timp!
de jante am auzit ca sunt in metro dar nu stiu cat sunt, am si eu un matiz si imi place ca consuma f putin! e super usor si te strecori repede cu el!
Old 09-07-06, 00:25   #3
DyZ
X-Team Racing Club Member

Stage 5

DyZ's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[VW]

la metro gasesti jenti ... dinalea CMS nu sunt ff scumpe... arata bine pe matiz... nush ce vrei sa scoti din motorashu ala... si nici daca ai avea bani nu cred ca reusesti sa gasesti un alt motor care sa incape pe el ... parerea mea spor la lucru
Old 10-07-06, 01:19   #4
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

la metro cms pe 13 pt matiz sunt in jur de 6 mil tot setul,doar ca trebuie sa ai mare grija cu ele ca se zgarie foarte usor materialul. legat de colour coding la bandouri neaparat sa folosesti plast primer ca fara el se va decoji vopseaua dupa primele 2-3 jeturi de spalare la masina!
Old 10-07-06, 09:20   #5
neXus
Crazy Drivers Members

Stage 5

Member of:
[Crazy Drivers]

Am vazut si eu jantele CMS pentru Matiz de la Metro, dar sunt turcisme si nu stiu cat de bune sunt.
Cu un chip-chirip ai putea creste puterea motorului, dar cel mai recomandat este sa opresti aerul conditionat cand intri in depasire sau cand pleci de la stop. Parca ai activa inca un cilindru
neXus is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -