Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 05-07-06, 23:55   #1
Alex2Fast4U

Stage 5

Alex2Fast4U's Avatar

Red face Cum fac ca sa o aduc aici.. ?

Am pus ochii pe un Skyline GTS-25 pe un site de exports din Japonia. Vreau sa va intreb dak pot s-o aduc in tara, dak pot s-o inmatriculez, cat m-ar costa toata harababura asta..? Masina e un Nissan Skyline GTS motor 2500 cmc, la vreo 2000$ spun ei acolo + zice k pana in Olanda il aduce cu 700$.. noh in fine... cine ma poate ajuta cu nishte sfaturi.. ms anticipat..

Dak nu trebuia sa fac thread nou.. rog p careva moderator sa il stearga sau.. noh ce poate face el..

.::NO LIMITS RACING TEAM::. Satu Mare
-== Omul traieste cat traieste, dar spre sfarsitul vietii... moare ==-
Alex2Fast4U is offline   Reply With Quote
Old 07-07-06, 01:58   #2
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Cum fac ca sa o aduc aici.. ?

Din cate stiu eu,pui 30% din pretul de nou+ accize...+ca nu se incadreaza in normele euro de protectie a mediului...deci nu vei putea sa o inmatriculezi,de fapt...poate dupa intrarea in UE,dar ceva mai scump decat spuneam eu.
Parerea mea
PS: vezi ca mai gasesti masini cu potential de tuning la fel de mare,dar Mult mai simplu de "pus pe strada" in romania ,nu te bloca in faima lui skyline ....cauta mai intai pistoane speciale ieftine,biele , ax turbina cu paleti de titan(evacuare),diferential,kit ambreiaj special...etc,si vezi pentru ce(masina) anume le-ai gasit la cel mai mic pretz; masina respectiva caut-o...parerea mea...Tuning pentru 1000km poate face oricine...mai greu sa faci ceva cu adevarat ...Adevarat
Asta daca ai visuri marete,asa cum mi-ai facut mie impresia
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
lascarica is offline   Reply With Quote
Old 07-07-06, 12:01   #3
Alex2Fast4U

Stage 5

Alex2Fast4U's Avatar

Default Re: Cum fac ca sa o aduc aici.. ?

ms pt lamuriri... visuri am.. insa nu e chiar celebrul skyline gt-r .. e un gts mai vechi de prin 95... potential te tuning are.. insa la ce prete ai zis u acolo.. shi k ii posibil sa nu o inmatriculez.. ma cam salta gandu` de la ea.. ms oricum de sfaturi..
Alex2Fast4U is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -