Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply
 
Thread Tools
Old 14-07-10, 15:19   #1
Hondarul
Super Moderator

Stage 5
 
Hondarul's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 8,665
Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Thumbs up Masinile BMW sunt la mare cautare - Motor AG, vanzari mai mari cu 128%

Primul semestru din 2010 s-a incheiat cu rezultate exceptionale pentru Motor AG Pitesti, dealer autorizat BMW. Pentru primele sase luni ale anului dealerul anunta o crestere de 128% in ceea ce priveste livrarea de autoturisme noi fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Clientii marcii BMW sunt mai aparte, sunt mai speciali si stiu intotdeauna ce doresc. Vor calitate, fiabilitate si traditie. Se pare ca in judetul Arges, la Pitesti, un dealer auto iese in fata si sfideaza criza. Motor AG anunta o crestere a vanzarilor cu 128% in acest an, comparativ cu anul trecut. Care sunt secretele celor de la Motor AG si ce trebuie sa invete lumea vanzarilor auto de la ei, pentru a putea trece peste perioada crizei cu succes?



Cu 96 unitati livrate, Motor AG Pitesti devine cel mai puternic centru auto premium din provincie. De asemenea, Motor AG Pitesti isi revendica locul doi la nivel national, dintr-o retea de 15 dealeri BMW. La nivel local, Motor AG Pitesti isi consolideaza primul loc pe piata auto premium din Arges cu o cota de piata de 80%, conform statisticilor oficiale APIA. In felul acesta Motor AG a obtinut un avantaj semnificativ fata de ceilalti, cu obiectiv de a pastra acelasi trend si in lunile urmatoare.



Mixul de modele livrate in prima jumatate a anului 2010 se bazeaza intr-o mare masura pe modelele BMW X6 si BMW X5, aceste vanzari totalizand 63% din totalul livrarilor. Pretul mediu de lista al modelelor livrate este de 60.000 euro (fara taxe), iar cel mai scump model livrat este un BMW X6 M, al carui pret a depasit 110.000 euro (fara taxe).


De exemplu, luna iunie a anului 2009 a numarat numai 4 autoturisme vandute pentru Motor AG. Dar in luna iunie 2010, au fost vandute 23 de masini.



In ceea ce priveste teritoriul Romaniei, aproximativ 35% dintre clientii Motor AG sunt din Bucuresti, restul de 65% fiind localizati in Arges si in alte judete.


Trendul puternic ascendent pe care Motor AG Pitesti s-a inscris este confirmat si de activitatea de service, cu o cifra de afaceri in crestere cu aproximativ 60% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cresterea este esentiala pentru Motor AG si se datoreaza intensificarii activitatii de service, dar si programelor de fidelizare implementate pentru clientii companiei.


"Am fost adesea intrebat care este secretul nostru. Raspunsul este simplu: avem de partea noastra cateva avantaje unice pe piata premium, pe care le folosim in beneficiul clientilor nostri. As enumera aici programele de finantare pe care le derulam prin partenerul nostru BMW Financial Services, clientii nostri beneficiind de dobanzi care pleaca de la 0% pe an. Un argument important este si BMW Service Inclusive care asigura intretinerea gratuita a modelului achizitionat pentru 5 ani. Si nu in ultimul rand, as aminti programele de Customer Care pe care le implementam si care asigura o abordare personala a fiecarui client si potential client", declara Catalin Lavric, directorul de vanzari al Motor AG Pitesti.



Costurile cumulate ale programelor de integrare a bazelor de date si management al clientilor au depasit 20.000 euro doar in prima jumatate a anului. La acestea se adauga investitii importante in evenimente de referinta pentru brand: BMW X1 Live Tour (eveniment national), lansarea noului BMW Seria 5 si lansarea noului BMW X5.


"Prima jumatate a anului 2010 a stat sub semnul orientarii catre clienti. Beneficiile pe termen lung si imbunatatirea permanenta a relatiilor cu acestia au fundamentat toate actiunile si deciziile luate in aceasta perioada. Este poate si acesta un motiv pentru care Motor AG Pitesti a continuat sa performeze in aceasta perioada dificila. Obiectivul nostru pentru anul 2010 continua sa fie depasirea tintelor stabilite, precum si cresterea cotei de piata la nivel national. Pana la finalul acestui an estimam sa vindem pana la 170 unitati BMW", declara Adrian Prodanel, director general al Motor AG.


Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 14-07-10, 15:26   #2
andi_cimpean

Stage 5
 
andi_cimpean's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 9,889
Member of:
[Moderators]
Default Re: Masinile BMW sunt la mare cautare - Motor AG, vanzari mai mari cu 128%

S-au făcut măriri de salariu la Uzinele Renault-Dacia!
andi_cimpean is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -