Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 30-06-06, 13:47   #1
Hooligan

Stage 3

Hooligan's Avatar

Default Hilfe Calibra

Am un opel calibra din 1996 , motor de 2000 . Cine ma poate ajuta cu niste acte de sau ceva de genu asta k sa o pot imatricula k altfel nu am cum sa circul...(((((( raman recunoscator pt tot ! Veritas_Hooligan asta e id -ul de mess
Hooligan is offline   Reply With Quote
Old 30-06-06, 17:12   #2
Brenda007

Stage 2

Brenda007's Avatar

Default Re: Hilfe Calibra

Quote:
Originally Posted by Hooligan
Am un opel calibra din 1996 , motor de 2000 . Cine ma poate ajuta cu niste acte de sau ceva de genu asta k sa o pot imatricula k altfel nu am cum sa circul...(((((( raman recunoscator pt tot ! Veritas_Hooligan asta e id -ul de mess
Stai cuminte... nu prea mere sa faci asa cva si dak merge si nu se merita... oriqm nu o sa te laumreasca prea multi deoarece inscrierea unei astfel d masini se face prin metode mai mult sau mai putin legale... intra pe mess si iti explic niste kestii... salut