Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 18-06-10, 18:25   #16
PensiA

Default Re: Masina pe la 2500

Mersi Ionutz de cautare, pe situri straine nu mi-a trecut prin cap sa ma uit
pot merge pana in 2800 suma limita, am lasat 300 pentru inmatriculare,
Ce am uitat sa spun este ca eu si sotia abea facem scoala de soferi si sincer nu cred ca avem nici unu mari veleitati automobilistice, ceea ce ma face sa ma feresc de masini mari si sa ma uit undeva in zona berline (dar ce fain arata frontera ala )
PensiA is offline   Reply With Quote
Old 18-06-10, 18:38   #17
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]

Pentru Frontera te`as sustine si eu daca masina aia e in stare buna si tu esti destul de grijuliu. Detin una in familie din 1998 sport in 2 usi si poti sa iti ca masina asta nu a papat decat benzina si reviziile normale. Motorizarea este 2.0 benzina. Singurul minus ar fi raportul greutate - motorizare. Consuma unde pe la 10 in oras si 8 afara. Dar marele plus care pot sa il dau ei si pentru tine, e o masina foarte buna si sigura de familie, si am inteles ca tre sa vina un ingeras . Mai departe tu alegi. O zi buna.

RoByNeT is offline   Reply With Quote
Old 18-06-10, 22:50   #18
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Mai devreme am aruncat un ochi pe autovit şi am văzut un Astra G Break, pe la vreo 2800 de euro. Maşina este din 1999 cu motor de 1.6 (deci un motor bun) şi a fost taxi la Pelicanul (deci destul de umblată la ce tarife au ăia) dar īţi spun eu că este maşină super bună şi cam toate se fac. Eu zic să arunci un ochi, pentru că nu este de lepădat.

De asemena īn bugetul dat de tine, te mai poţi uita şi la Solenza şi Logan.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	C13754338_1.jpg
Views:	98
Size:	61.8 KB
ID:	1524646   Click image for larger version

Name:	C13754338_4.jpg
Views:	64
Size:	50.9 KB
ID:	1524647  
Old 18-06-10, 23:15   #19
ZaNe94

Stage 5

vectra b gasesti in banii astia inmatriculat

http://www.bestauto.ro/opel/vectra-b...=1&pictureid=1

http://www.bestauto.ro/opel/vectra/c...d=4#breadcrumb

http://www.bestauto.ro/opel/vectra/a...=1&pictureid=1

http://www.bestauto.ro/opel/vectra/a...d=3#breadcrumb

astea mi-au atras mie atentia ultimu probabil a fost accieentat
ZaNe94 is offline   Reply With Quote
Old 19-06-10, 00:15   #20
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Quote:
Originally Posted by ZaNe94 View Post
Nu neapărat. Este o maşină din anul '96 - '97. Cāt ai vrea să ceară pe ea?
Aşa am şi eu un amic de īşi dă o Vectra B din '97
andi_cimpean is offline   Reply With Quote
Old 19-06-10, 00:23   #21
ZaNe94

Stage 5

Quote:
Originally Posted by andi_cimpean View Post
Nu neapărat. Este o maşină din anul '96 - '97. Cāt ai vrea să ceară pe ea?
Aşa am şi eu un amic de īşi dă o Vectra B din '97
nu zic din cauza raportului vechime/pret, ci din cauza faptului ca spoiilerele alea nu par a fi de acolo de la inceput... mereu am avzut vopsite... acum nah, masina o vezi cel mai bine de la fata locului
Old 19-06-10, 10:45   #22
JunKer_hP
Old School Cars

Stage 5

JunKer_hP's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]
[Old School Cars]

Quote:
Mai devreme am aruncat un ochi pe autovit şi am văzut un Astra G Break, pe la vreo 2800 de euro. Maşina este din 1999 cu motor de 1.6 (deci un motor bun) şi a fost taxi la Pelicanul (deci destul de umblată la ce tarife au ăia) dar īţi spun eu că este maşină super bună şi cam toate se fac. Eu zic să arunci un ochi, pentru că nu este de lepădat.

De asemena īn bugetul dat de tine, te mai poţi uita şi la Solenza şi Logan.
eu unul mai bine as merge cu bicicleta decat sa-mi iau o masina care a fost folosita ca taxi(in cel mai rau caz , merita sa iei taxi daca a fost diesel si e sub 150k ) opelul ce l-ai aratat tu e 1.6 benzinar si pun pariu ca are mai mult de 200.000km care e destul de mult pt. un benzinar
Old 19-06-10, 13:11   #23
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Quote:
Originally Posted by JunKer_hP View Post
eu unul mai bine as merge cu bicicleta decat sa-mi iau o masina care a fost folosita ca taxi(in cel mai rau caz , merita sa iei taxi daca a fost diesel si e sub 150k ) opelul ce l-ai aratat tu e 1.6 benzinar si pun pariu ca are mai mult de 200.000km care e destul de mult pt. un benzinar
Crede-mă că mai bun este benzinarul ăla 1.6 decāt 1.7 dti cu motor īmprumutat de la Isuzu. Acum părerea mea.

Oricum preţul reflectă destul de bine starea maşinii. Acum cel care doreşte să o cumpere, doar nu o cumpăra-o cu ochii īnchişi.
andi_cimpean is offline   Reply With Quote
Old 19-06-10, 13:30   #24
Laptiucu

Stage 5

1. alfa romeo 156 cu motor 1.6 benzina de prin 97-98 inmatriculata ro
2. alfa romeo 146 cu motor 1.6 benzina de prin 96-98 inmatriculata ro
3. opel vectra b cu motor 1.6 benzina de prin 95-98 inmatriculata ro

in ordinea asta
cand o sa aveti un bebe o sa va trebuiasca neaparat 4 usi, portbagaj incapator pentru carucior & stuff, A/C pentru ala micu, etc. aspectul este frumos la toate 3, sunt fiabile, consum mic deci cam tot ce va doriti de la o masina in 2500 E.

si, nu iti lua golf 3, astra f si alte asemenea conserve doar pentru faptul ca e plina tara de ele. in banii astia poti sa-ti iei o masina putin mai exclusivista
si nici masina care a facut taxi nu are rost sa-ti iei. voi ca incepatori nu veti fi cei mai buni soferi la inceput iar masina fiind obosita de pe vremea cand a fost taxi sunt 95% sanse sa cada una alta de pe ea destul de rapid (vezi ambreiaj, etc).

P.S. daca altcineva are variante mai bune de masini decat cele 3 enumerate de mine sa vina si cu argumente nu doar sa arunce 2 cuvinte degeaba.
Laptiucu is offline   Reply With Quote
Old 19-06-10, 15:32   #25
JunKer_hP
Old School Cars

Stage 5

JunKer_hP's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]
[Old School Cars]

Quote:
Crede-mă că mai bun este benzinarul ăla 1.6 decāt 1.7 dti cu motor īmprumutat de la Isuzu. Acum părerea mea.

Oricum preţul reflectă destul de bine starea maşinii. Acum cel care doreşte să o cumpere, doar nu o cumpăra-o cu ochii īnchişi.
In fine nu stiu care motor e mai bun 1.6 sau 1.7dti nu am avut niciunul dar ce pot zice e ca daca cumperi o masina care a fost taxi , pretul la acea masina trebuie sa fie destul de mic
JunKer_hP is offline   Reply With Quote
Old 19-06-10, 15:37   #26
ZaNe94

Stage 5

stii, scotianul are o vorba: "sunt prea sarac sa-mi cumpar papuci ieftini"
Old 21-06-10, 09:28   #27
PensiA

Mersi mult tuturor pentru sugestii.
Ce parere aveti despre reno clio? am posibilitatea sa iau unu de 1.4 benzina de la un unchi de al meu, masina e din 2003 are cam 90.000km si e bine intretinuta (a avut 2 accidente micute dar au fost remediate in service) SI mia am un prieten care are un clio 1.5 dci din 2002 108.000 km, nu stiu ff multe despre masina aia dar am incredere in prietenul meu care zice ca e o masina buna.
Acum spuneti si voi daca e buna marca asta de masini si daca ar merita cumparate. Ambele ar fi la 2800 euro inmatriculate diferenta dintre ele este ca cea pe benzina are ceva mai multe dotari.
PensiA is offline   Reply With Quote
Old 21-06-10, 11:12   #28
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]

La Renault in general, masinile sunt bune ... dar cand vine vorba de piese, mai bine iti iei alta.
RoByNeT is offline   Reply With Quote
Old 21-06-10, 12:34   #29
Laptiucu

Stage 5

cineva are un clio benzinar luat de nou. are 4 ani vechime si aproape 100.000 km. momentan a schimbat pe el doar consumabile. (exceptand spoilerul fata schimbat in urma unei tamponari mici).
mai mult de atat nu stiu sa-ti zic ... am fost cu masina ... nu ma incanta dar nici nu-mi displace.
Laptiucu is offline   Reply With Quote
Old 24-06-10, 23:58   #30
NXdev

Stage 5

NXdev's Avatar

Member of:
[Honda]

ai putea arunca un ochi la masina mea de vanzare..e mai batrana dar mult mai buna ca majoritatea..
NXdev is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -