Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
27-06-06, 14:40
|
|
Stage 4
|
Re: Masina noua!
Premium Auto(pe soseaua de centura) e reprezentanta Jaguar.Au service,au serviciu de asistenta ,in caz de accident si de defectiune iti dau astia un jaguar identic ca ala pe care il ai pe toata durata reparatiilor.Tipu de care va vorbeam are masina asigurata printr-un broker,si de fiecare data cand schimba consumabile sau anvelope ii da masina brokerului si el se ocupa de toate...asa ca nu a stiut sa imi dea detalii foarte amanuntite despre service.
|
|
|
27-06-06, 16:35
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [AUDI]
|
Si cam cat il costa aceasta treaba ... pe luna?
|
|
|
28-06-06, 10:25
|
|
No Limits racing team Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [No Limits racing team] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Iulixxx
Premium Auto(pe soseaua de centura) e reprezentanta Jaguar.Au service,au serviciu de asistenta ,in caz de accident si de defectiune iti dau astia un jaguar identic ca ala pe care il ai pe toata durata reparatiilor.Tipu de care va vorbeam are masina asigurata printr-un broker,si de fiecare data cand schimba consumabile sau anvelope ii da masina brokerului si el se ocupa de toate...asa ca nu a stiut sa imi dea detalii foarte amanuntite despre service.
|
=)) =)) esti ridicol, in c lume traiesti
iti zic eu tie numai jaguaru dp capot costa 160 $ !
|
|
|
28-06-06, 11:42
|
|
Stage 4
|
eu cred ca tu esti bou....nu eu ridicol....asta mi-a zis omu.Si apropo sigla costa 8mil....ca i-a furat-o de 2 ori.
|
|
|
28-06-06, 12:50
|
|
No Limits racing team Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [No Limits racing team] [VW]
|
@ obrazNick ai reusit sa ajungi la o decizie??
|
|
|
28-06-06, 16:56
|
|
Stage 5
|
Isi tot ia pliante , oferte , nici el nu stie pe ce lume traieste ....
Se gandeste la un Hyundai Santa Fe nou....dar nu stie exact...
|
|
|
01-07-06, 03:46
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by obrazNICK
A6 nu il prea incanta , iar Patrolul e cam autobuz....
Mai degraba un A4 decat A6...dar nici Passat nu e o idee rea
Altceva ar mai merge ar fi un C klasse dar omului ii e cam frica de scorurile din service, ar prefera o marca mai slaba mai bine echipata...la asta vreau sa ajung
|
mai da-l dracu pe tembelul care da 33 000 euro pe o masina si se agita ca o revizie costa 500 euro. HA ! sa-si ia loganuri, culori diferite de banii aia ca service-ul e ieftin si are mai multe masini, pentru fiecare zi a saptamanii !
|
|
|
02-07-06, 17:38
|
|
Stage 5
|
Esti un papagal , la ce mortii mati ai postat?De dragu de a posta?Da e tembel , prefera o marca mai slaba ca "sigla" si mai bine echipata , care e problema ? Sunt banii tai in joc de sari asa ?Probabil tu ai vreun M6 in garaj si pt tine nu conteaza cat costa o revizie , nu conteaza nimic .... Vezi-ti in mortii mati de treaba ta
|
02-07-06, 20:06
|
|
Seat Driver
Stage 5
Member of: [SEAT]
|
incearca un Vectra GTS
P.S. ce frumos se vorbeste p forumu vostru
|
|
|
02-07-06, 21:50
|
|
Stage 5
|
Quote:
Esti un papagal , la ce mortii mati ai postat?De dragu de a posta?Da e tembel , prefera o marca mai slaba ca "sigla" si mai bine echipata , care e problema ? Sunt banii tai in joc de sari asa ?Probabil tu ai vreun M6 in garaj si pt tine nu conteaza cat costa o revizie , nu conteaza nimic .... Vezi-ti in mortii mati de treaba ta
|
am un mitsubishi outlander achizitionat in februarie anul curent.am un fiat x1/9 la care-i schimb motorul si-l pregatesc pentru curse, am un fiat punto 1.2sx cu care umbla pretena-mea si intentionez sa mai cumpar un fiat x1/9 pe care sa-l restaurez cu piesele originale.
Mitsubishi-ul e luat in leasing dar imi iese la aprox 28 000 euro in total.mi-a placut si nici nu am intrebat cat costa o revizie si nici nu m-a interesat ca e 4x4 permanent si consuma 10L minim la 100 Km.
|
|
|
03-07-06, 10:34
|
|
Stage 5
|
Imi cer scuze pt vorbele urate dar eram f nervos si cand am vazut si postul asta am sarit in aer .... poate nu intelegi , omul castiga bine dar e mai calculat , are si copil adik masina nu inseamna totul pt el , pune toate in balantza , consum pret fiabilitate piese .... daca intelegi ce vreau sa spun.
|
|
|
03-07-06, 13:56
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [FORD] [FOTO]
|
la volvo te-ai gandit? s60? s40? sunt multe posibilitati ....
|
|
|
03-07-06, 14:54
|
|
Stage 5
|
Am vb acum cu el la telefon si s-a decis sa isi ia Santa Fe zilele astea.
|
|
|
03-07-06, 21:55
|
|
Stage 5
|
Quote:
Imi cer scuze pt vorbele urate dar eram f nervos si cand am vazut si postul asta am sarit in aer .... poate nu intelegi , omul castiga bine dar e mai calculat , are si copil adik masina nu inseamna totul pt el , pune toate in balantza , consum pret fiabilitate piese .... daca intelegi ce vreau sa spun.
|
Toti avem momentele noastre proaste,nu-ti fa probleme. Eu personal i-as recomanda un rover 75. are tinuta de limuzina, impune respect si este super confortabila. interiorul are un design conservator tipic englezesc.
|
|
|
03-07-06, 23:22
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [Colectionar Machete]
|
deci la 30.000 daca e vb de pret cu toate taxele si tva nu gasesti masini noi de genu : A6, seria 5 ...
jaguarul e 48.000 cu toate taxele si bine dotata pt ca m-am interesat de curand.
nu ai precizat ce fel de motor vrea ...
in banii astia cred ca te incadrezi si la un opel vectra opc (252 hp) care e super dotat, arata bine si fuge pe masura.
daca vrea ceva confortabil, cu motor acceptabil se poate orienta spre un passat 2.0 fsi/tdi , o honda acord 2.0, o mazda 6 .. etc
cat despre partea cu revizia: sa stia ca daca nu merge mai mult de 15.000 de km o face o singura data pe an. e adevarat ca la unele marci te costa 500 de euro ... dar gandeste-te ca inseamna 1-2 mil maxim pe luna. nu cred ca e o problema pt cineva ce isi permite un automobil de banii aia ...
|
|
|
|
|