Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 18-06-06, 20:56   #1
axxro

Stage 5

axxro's Avatar

Member of:
[Old School Cars]
Default Golf II Gti din DE

vreau unul pt motor, cutie, instalatia electrica sa'mi aduc din germania. as prefera cel in 16V. daca stiti sa'mi ziceti pe la ce pret pot aduce unul bunicel pt ce'mi trebuie mie, nu ma intereseaza altceva la el in afara de ce am zis. va rog sa'mi zicet daca stiti ceva concret nu preturi de pe mobile ca le stiu si eu. vreau sa pun motorul pe alta masina si de aceea ma intereseaza numai partea mecanica a acestuia.
axxro is offline   Reply With Quote
Old 24-06-06, 17:46   #2
Mario_Dub

Stage 5

Mario_Dub's Avatar

Default Re: Golf II Gti din DE

vezi ca era unul de vanzare in buc dar 2l 16v injectie electronica, golf3 pe la 1300e... mi se pare o afacere mai buna decat un mk2 16v daca imi ajungeau banii il luam ieo sa-l pun pe scirocco dar deh asta este
Mario_Dub is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -