Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 16-06-06, 21:54   #1
ursuletzul2002

Stock

ursuletzul2002's Avatar

Exclamation Nelamurire in privinta vamii pt auto?!?

Vreau sa imi iau de la nemti una bucata auto la vreo 6000euro. Masini am vazut destule pe net, nu stiu insa cum e cu vama. Am gasit un site care are calculator de taxe pt auto(tva+accize+...), nelamurirea mea este care e treaba cu tva-ul?Ti-l poate returna neamtul dupa ce platesti sau e valabil doar daca cumperi pe persoana juridica? Si inca ceva, cum e cu inmatricularea in germania, cineva mi-a zis ca o poti cumpara pe numele tau(bineinteles, cred) si ca taxele vamale nu esti obligat sa le achiti decat daca vrei sa o inmatriculezi pe romania, altfel la fiecare 3 luni tre sa iesi din tara cu ea, ca cica iti expira valabilitatea de circulatie care ti-o da aia de la vama(te duci 2 zile la bulgari de exemplu) dupa care intri si mai stai 3 luni cu ea in tara, trebuind sa faci asa la fiacare 3 luni.Este adevarat? Daca aveti unele nelamuriri la ce anume intreb eu aici nu ezitati sa ma intrebati ce draq am vrut sa zic.
ursuletzul2002 is offline   Reply With Quote
Old 17-06-06, 15:19   #2
bano

Stage 5

bano's Avatar

Default Re: Nelamurire in privinta vamii pt auto?!?

aia cu 3 luni erea sau mai este nu stiu sigur ati da tva daca cumperi de la parc auto firma arati cai scos masina din tara
bano is offline   Reply With Quote
Old 26-06-06, 00:22   #3
babygirl_nwa

Stage 3

Default Re: Nelamurire in privinta vamii pt auto?!?

Quote:
Originally Posted by ursuletzul2002
Vreau sa imi iau de la nemti una bucata auto la vreo 6000euro. Masini am vazut destule pe net, nu stiu insa cum e cu vama. Am gasit un site care are calculator de taxe pt auto(tva+accize+...), nelamurirea mea este care e treaba cu tva-ul?Ti-l poate returna neamtul dupa ce platesti sau e valabil doar daca cumperi pe persoana juridica? Si inca ceva, cum e cu inmatricularea in germania, cineva mi-a zis ca o poti cumpara pe numele tau(bineinteles, cred) si ca taxele vamale nu esti obligat sa le achiti decat daca vrei sa o inmatriculezi pe romania, altfel la fiecare 3 luni tre sa iesi din tara cu ea, ca cica iti expira valabilitatea de circulatie care ti-o da aia de la vama(te duci 2 zile la bulgari de exemplu) dupa care intri si mai stai 3 luni cu ea in tara, trebuind sa faci asa la fiacare 3 luni.Este adevarat? Daca aveti unele nelamuriri la ce anume intreb eu aici nu ezitati sa ma intrebati ce draq am vrut sa zic.

O singura luna e valabil nr de la nemti,iar tva-ul il iei inapoi doar dc o cumperi de la firma(dar tre sa mai faci un drum k sa-l iei inapoi)
babygirl_nwa is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -