Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 15-06-06, 01:47   #1
B41VTN

Stage 2

B41VTN's Avatar

Default logan din ungaria?

buna ziua; ma poate ajuta cineva? as dori si eu niste info depre achizitionarea unui logan din ungaria; am inteles ca poate fi semnificativ mai ieftin fata de unul luat de la noi; pe langa diferenta de pret mai sunt interesat daca mai este valabila garantia si cat este aceasta (1,5 sau 3 ani)? si in final, se pot face reviziile la noi in tara? va multumesc.
B41VTN is offline   Reply With Quote
Old 15-06-06, 01:52   #2
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
Default Re: logan din ungaria?

Quote:
Originally Posted by B41VTN
buna ziua; ma poate ajuta cineva? as dori si eu niste info depre achizitionarea unui logan din ungaria; am inteles ca poate fi semnificativ mai ieftin fata de unul luat de la noi; pe langa diferenta de pret mai sunt interesat daca mai este valabila garantia si cat este aceasta (1,5 sau 3 ani)? si in final, se pot face reviziile la noi in tara? va multumesc.
Din cate am inteles, se pierde garantia. Daca are cineva raspunsuri sigure, feel free to speak.
Gabi is offline   Reply With Quote
Old 15-06-06, 07:31   #3
B41VTN

Stage 2

B41VTN's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gabi
Din cate am inteles, se pierde garantia. Daca are cineva raspunsuri sigure, feel free to speak.

hmm ... asta ar fi cam aiurea pt ca stiu pe unii care si-au cumparat masini nou-noute din germania, un bmw seria 5 respectiv un golf 5; nu i-am intrebat da' nici nu cred ca le-au luat asa fara garantie; daca intr-adevar la logan se pierde garantia, este doar un alt exemplu de jigodism romanesc, sa le vanda pe astea de aici multumesc pt rasp.
B41VTN is offline   Reply With Quote
Old 15-06-06, 18:40   #4
BASU

Stage 5

BASU's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...=logan+ungaria
BASU is offline   Reply With Quote