Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 29-09-08, 19:35   #46
Sic@

Stage 3

Sic@'s Avatar

Member of:
[Fiat]
Thumbs up Re: Noul Fiat Albea

Quote:
Originally Posted by romcealy View Post
am acum si eu o intrebare
in carte se recomanda ca la revizia tehinica sa se faca schimbu de ulei cu un ulei marca Selenia, de care va spun sincer ca nu am auzit pana acum.
acum exista urmatoarea problema...astia de la reprezentanta au incheiat contract cu Valvoline si nu mai baga Selenia.din cate am auzit ii mai prost. eu nu as vrea sa schimb uleiu numai ca trebe sa fac comanda in italia pentru Selenia si dureaza pana vine cam o saptamana. in bv exista o singura firma care importa asa ceva si nu vand persoanelor fizice.
are rost sa iau in continuare Selenia si sa ii bag sau sa trec la Valvoline.
sa fiti iubiti!
1 la mana ...se baga tot selenia care e de la havoline
2 la mana tu poti sa mergi cu ce ulei vrei ca iti dau voie.....dar bagi pe propria raspundere
Daca vrei sa bag alt tip de ulei mergi pe Castrol
Sic@ is offline   Reply With Quote
Old 23-11-08, 22:04   #47
sergiu1990

Default Re: Noul Fiat Albea

buna seara mai intai, si as dori sa va spun ca noul fiat albea, fiind posesor, are ca eroare intre viteza din bord si cea reala de 10km, aceasta viteza fiind masurata cu un gps, iar aceasta marja de eroare este data la 50 de km la ora, Spre exemplu cand imi spune igo-ul de pe gps ca am depasit limita de viteza eu am 60, asta masurat cu senzorul de viteza din bord, iar pe gps imi apare ca am depasit 50, aceasta marja de eroare se pare ca devine tot mai mare la viteze mai mari. O alta descoperire de a mea ar fi viteza maxima, aceasta fiind de 175, pe gps , viteza fiind atinsa pe pista organizata, lunga cam de 7 km, oricum in bord imi arata undeva aproape de 200, normal ca nu e reala. In rest mai nimic. a multumesc
sergiu1990 is offline   Reply With Quote
Old 24-11-08, 18:19   #48
criss_cars
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

criss_cars's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[FORD]
[Echipa de sprijin]
Default Re: Noul Fiat Albea

Quote:
Originally Posted by s3bby2000 View Post
Mie unul imi plac doar farurile de modelul nou de Albea si portbagajul k e mare.In rest mai bun mi se pare un Chevrolet Aveo,platinum(full option) care costa 9000 EURO,pret cip.Daca te grabesti poate prinzi si reducerea de 10%. Eu am un Aveo platinum,are vreo luna si nu am nimic de reprosat,poate doar ca nu au bagat si in Ro cei de la Chevy motorul de 1,6l/110 cai.Confort interior deosebit:cd player cu mp3 blaupunkt cu 6 boxe,cotiera,climatronic, cotiera,piele pe volan/schimbator,4 geamuri electrice, 4 airbaguri,bancheta rabatabila,proiectoare,etc. Poti alege intre 1.4l/16v/94 cai sau 1.2l/8v/75cai.Motoarele sunt de opel deci nu cred ca ai sansa prea repede sa ai neplaceri.Eu as zice ca motorul de 1.4l e mai potrivit ca totusi masina e destul de grea, 1300 kg.
Pana la urma e decizia ta,dar e o masina deosebita la banii ei.
Uita-te cate stele are la chrash test aveo.
criss_cars is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -