Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 03-10-06, 17:24   #16
andrei_patraucean

Stage 1

andrei_patraucean's Avatar

Default Re: Mitubisi Lancer 2.0 (135cp) vs ford focus 2.0 HDci(132cp)

) tare) dap, corect, eu nu am vrut sa mai postez nimic despre topicul asta, dar s-a discutat mai sus de eventualele posibilitati de tuning si eu am spus ceea ce consider chiar daca fordul ar fi mai bun, tot nu ar justifica diferenta de pret scz inkodata pt atunci knd am fost offtopic
andrei_patraucean is offline   Reply With Quote
Old 07-10-06, 20:01   #17
HOT

Stage 5

HOT's Avatar

Member of:
[Opel]

De tunat se tuneaza mai usor un diesel insa eu zic k dak nu ti-ai cumparat inca mashina sa vezi pe net ratingurile la amandoua.Lancer este foarte putin intalnita pe strazile noastre si cu ea ai iesi poate mai in evidenta decat un focus insa la revanzare..........????uitate shi la chestia asta fiindca nu te mariti cu masina asta si peste cativa ani cand vrei sa o vinzi.Vezi ce valori au ambele la revanzare si cel mai important este sa iti placa tie si nu la ceilalti sau ce spun nishte statistici tampite.Te-am bagat in ceata.Alege cu inima si nu o sa iti para rau.
Old 07-10-06, 21:47   #18
dinoc

Stage 1

dinoc's Avatar

@sponsoru, da, "te inteleg", ai Ford si esti pentru focus, si poate esti fan diesel si fan fum negru

Focusul este o masina foarte buna , considerata ca avand sasiul, directia si suspensia foarte bune. Mai corect ar fi fost o comparatie intre benzinare ...

Oricum, eu as alege oricand Lanceru' , nu neaparat pentru ceea ce este acum (desi ofera mult mai multe dotari decat focusul la bani mai putini) dar si pentru ceea ce poti face mai tarziu cu masina asta.

Pentru o diferenta de 6000 de euro iti pui ce vrei pe Lancer (apropos in state un kit turbo pt masina asta ii vreo 2000 -3000 $).
Motorul de pe Lancer , este un 4g63, motorul de pe Evo IX fara turbo - si este considerat de cunoscatori ca fiind un motor foarte robust si pretabil la modificari.

Last edited by dinoc; 07-10-06 at 21:51.
dinoc is offline   Reply With Quote
Old 14-10-06, 17:24   #19
riptor

Stage 5

riptor's Avatar

lancer! imi place ca e japoneza,fiabila,pe benzina si e rara!si modelul de 2000 arata super,eu era cat p-aci sa imi iau asa ceva pana am dat de un clio sport
Old 23-10-06, 21:54   #20
puma rider

Stage 3

puma rider's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]

Si eu as opta tot pentru lancer, mai ales daca esti fan al masinilor mai "tunate" pentru ca lancer vine stock la exterior cu faruri innegrite, stopuri clare, eleron si praguri, plus niste jante dragute, nu mai stiu ce marca...
puma rider is offline   Reply With Quote
Old 24-10-06, 01:45   #21
riptor

Stage 5

riptor's Avatar

Quote:
Originally Posted by puma rider View Post
Si eu as opta tot pentru lancer, mai ales daca esti fan al masinilor mai "tunate" pentru ca lancer vine stock la exterior cu faruri innegrite, stopuri clare, eleron si praguri, plus niste jante dragute, nu mai stiu ce marca...
asa e! modelul de 2000 benzina difera in mod palcut la exterior fata de altele,pare alta masina! e super misto facuta!
riptor is offline   Reply With Quote
Old 17-11-06, 11:17   #22
trueblood

Stage 2

trueblood's Avatar

Salut, am fost si eu la drive test cu Lancer 2.0, la Mit Motors, sincer am fost putin impresionat, dar nu placut.
In primul rand la banii pe care ii cer pe masina aia - are cam prea mult plastic in interior, o mare gaura pe mijlocul bordului, scaunele din spate sunt foarte sus - (ca si perne), portbagajul este destul de mic comparativ cu "japoneza" pe care o conduc acum. De fugit .. sincer sa fiu nu accelereaza asa cum ar trebui .. si doar 135 cai la motor de 2.0 sa fim seriosi se poate mai bine - cu chip si alte alea .. dar de ce sa bagi bani. Modelul pe care il vreau eu - ca si culoare negru abea prin ianuarie poate fi disponibil... dezamagire totala intr-un cuvant
trueblood is offline   Reply With Quote
Old 17-11-06, 11:32   #23
trueblood

Stage 2

trueblood's Avatar

Ca sa nu mai vb de consum care in oras sare de 14 l
Arata super la exterior, mai putin farurile, care sunt un pic cam prea alungite pe capota, ma gandeam ca daca imi voi lua totusi lancer 2.0 le voi acoperi cu niste ploape in culoarea capotei.

Revenind la Ford vs Lancer - eu as prefera Lancer - pt ca imi plac la nebunie masinile japoneze, chiar daca lancer are multe defecte. Alta - noua (Honda sau Evo) nu imi permit.

Quote:
Originally Posted by trueblood View Post
Salut, am fost si eu la drive test cu Lancer 2.0, la Mit Motors, sincer am fost putin impresionat, dar nu placut.
In primul rand la banii pe care ii cer pe masina aia - are cam prea mult plastic in interior, o mare gaura pe mijlocul bordului, scaunele din spate sunt foarte sus - (ca si perne), portbagajul este destul de mic comparativ cu "japoneza" pe care o conduc acum. De fugit .. sincer sa fiu nu accelereaza asa cum ar trebui .. si doar 135 cai la motor de 2.0 sa fim seriosi se poate mai bine - cu chip si alte alea .. dar de ce sa bagi bani. Modelul pe care il vreau eu - ca si culoare negru abea prin ianuarie poate fi disponibil... dezamagire totala intr-un cuvant
Old 18-11-06, 00:50   #24
riptor

Stage 5

riptor's Avatar

multe masini de 2,0 pe benzina au pe la 130-140 cai,deci 135 mi se pare ok,desigur ca as fi vrut mai mult,iar pretul nu mi se pare mare,e 12 mii si ceva de euro cip,si daca il iei in leasing faci o afacere.oricum e o optiune mai buna decat un megane de 2000 sa zicem,restul masinilor din gama cu lacer-ul sun mai scumpe,de aia fac comparatia cu megane-ul.in sfarsit,o consider o alegere foarte buna,mai ales din prisma fiabilitatii,chiar daca e cam sobra si nu exceleaza la dotari.un minus din pct meu de vedere e cutia in 5 trepte,in vreme ce altele(vezi megane,cred ca si un focus de 2000 benzina are tot in 6,golf 2,0 fsi etc) au in 6 trepte.consumul sare de 14 in oras daca mergi in bucuresti,altfel ar trebui sa se incadreze in ceea ce declara producatorul,adica 11,7.de ex eu am scos cu clio-ul prin galati,un oras cu trafic de o aglomeratie medie,11,2 la suta adica exact cat declara renault,iar in afara 6, 6,2 ,6,4 adica ok(6,2 declara renault) deci nu vad de ce mitsubishi ar baga tromboane

Last edited by riptor; 18-11-06 at 00:54.
Old 18-11-06, 02:04   #25
puma rider

Stage 3

puma rider's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]

Intradevar motorul nu m-a lasat nici pe mine pe spate, ca o parere personala Puma mea ii cam da clasa si la reprize si la o "liniuta" as zice, mie mi-a placut in schimb foarte mult felul in care sta pe drum masina, mi se pare foarte stabila si confortabila in acelasi timp. Indraznesc sa spun ca e putin peste focus...chiar daca nu am condus decat vreo 5 km, am fortat-o putin, si a raspuns asa cum trebuie...poate e doar o impresie de siguranta, pe care mi-a lasat-o bara de torsiune de pe fata, cu care lancer-ul de 2.0 vine stock, nush sigur ce sa zic
puma rider is offline   Reply With Quote
Old 18-11-06, 10:22   #26
trueblood

Stage 2

trueblood's Avatar

Eu compar toate masinile cu Honda pe care o am, si care la motor de 1.8 are 136 cp, stabilitatea pe care o confera e mult mai buna decat la lancerul de 2.0 si confortul interior este mult mai deosebit.
Una peste alta, avand in vedere pretul si mai ales daca o iei in leasing, ceeace as vrea sa fac si eu, e o afacere destul de buna avand in vedere celelalte optiuni.
Am vazut pe cateva site-uri de tuning, cateva specificatii dupa chip-uire ... si ce sa zic este destul de bine, comparativ cu alte masini.
Old 18-11-06, 14:05   #27
riptor

Stage 5

riptor's Avatar

tu ai accord cumva?sau sunt eu varza si e civic.. daca e accord e normal sa fie mai bun decat lancer-u',e o clasa mai sus.iar hondele au avut intotdeauna puteri litrice bune,nu e de mirat ca ai 136 cp din 1,8
Old 19-11-06, 10:17   #28
trueblood

Stage 2

trueblood's Avatar

Accord este, si sunt foarte mandru de ea, acum am alt etalon la comparatie

Quote:
Originally Posted by riptor View Post
tu ai accord cumva?sau sunt eu varza si e civic.. daca e accord e normal sa fie mai bun decat lancer-u',e o clasa mai sus.iar hondele au avut intotdeauna puteri litrice bune,nu e de mirat ca ai 136 cp din 1,8
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -