Consiliere achizitie autoAi o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui
Tinand cont ca 6000E sunt toti banii aici intrand masina+acte+alte cheltuieli ce as putea sa-mi iau? as vrea ceva nici f mare...dar nici f mic...mediu...sa consume rezonabil...si sa fie fiabila,nu cine stie ce coaja si anul sa fie cat mai bun.Sper ca ati inteles :P . Ms mult pt ajutor
Cielo din 2003 dacă nu facem actele decât după un an jumate, că e pe firmă şi mai trebuie ceva bani in plus pentru a-ţi face factură pe ea. Dacă rămâne pe firma prietenului meu încă un an jumate plăteşti numai 6.000
Un cielo model corean 95 96 sunt solide ca un tanc Al meu e din 96
piese ieftine poti sa-l pui si pe gaz. Gasesti unul bun dai 4200-4500 E pe el ramai si cu bani. sau o vectra A da sunt mai hartanite Fiat are piese ieftine dar iti spun am 5 prieteni cu fiat si isi mai ia unul, tot timpul unul este cu el in service.Fiat brava 2xpunto stilo albeea si o sa vina si un Grande Punto nu-s prea rezistente la noi motoarele mici pe benzina is bunicele
206 , clio , corsa.....Getz....Xsara , Opel Agila , Almera , citroen c2...astea dupa 2000-2001
Incearca sa mergi pe ceva cu intretinerea ieftina , Opel ar fi o solutie inteleapta