Ok , caut de vreo 3-4 luni sa`mi iau o masina ... am gasit`o pana la urma...dar nha...sti cum e romanu , alege tot timpul varianta cea mai complicata si mai nasoala.Treaba este in felul urmator : masina se afla in Anglia, Londra mai exact(unde bineinteles se afla si proprietarul) ... este inmatriculata in Germania si ... normal , vreau sa o inmatriculez in Romania. Uite ce`mi zice englezu despre actele masinii: " German 'Export Plates'-in German it say“Ausfuhrkennzeichen”- for one year and also the German vehicle tax (Kraftfahrzeugsteuer) paid for one year,TUV and COC(certificate of Conformity).With these plates you can drive the car all over Europe,from London for example to Germany or any country and in this mode you can return with the car in your country and register without any problem(because the number plates are valid for one year,until 04.2010 "
OK, intrebarea mea este : fac contract de vanzare-cumparare , imi da cheile , ma urc in masina si plec?!?!?!? nu trebe radiata masina si sa mi deie numere provizorii?trebe sa merg cu englezu in germania sa incheiem afacerea? Am innebunit de cap .. AJUTOORRRRRR!!! ..... tot ce vreau este sa stiu cum procedez sa ajung acasa cu masina si sa o pot inmatricula fara probleme. Ms.