Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 06-05-06, 20:04   #16
Duruselu
Audi Driver

Stage 5

Duruselu's Avatar

Member of:
[AUDI]
[4Rally]
Red face Re: Opel TIGRA sau Opel Calibra ???

nu prea se compara cele 2 masini... calibra mi se pare mai barbateasca.. fata de tigra care e pt femei.. deci.. Calibra..
Duruselu is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 20:52   #17
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]
Default Re: Opel TIGRA sau Opel Calibra ???

eu sincer sa fiu la cate tigra am vazut rareori am vazut o fata... multe femei am vazut la broscute..dar am vazut si baieti destui! tine de gustul omului sa stiti! mie mi-ar place sa am o broscuta sincer...e meserie,,,cel putin asa vad eu ! acum fiecare cu ce-l doare!
Old 07-05-06, 07:33   #18
Lukian_XXX
Virtual Tuner

Stage 5

Lukian_XXX's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

am vazut ca majoritatea din cei de fata au ales calibra!!!!!

<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>

Lukian_XXX is offline   Reply With Quote
Old 07-05-06, 09:44   #19
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

pai e normal... in primul rand nu sunt in aceeasi clasa...motoare mai puternice pe calibra,spatiu mai mare.... si eu as alege calibra daca as stii ca dau peste una buna(dar mai toate sunt FORJATE rau de tot),asa ca raman pe tigra,mai ales ca eu nu ma omor dupa motoare f puternice la care repari 6 zile si 1 zi te plimbi cum stiu eu pe cineva ... in plus de asta e mai usor de condus,mai ales in oras... si cu f putini bani o poti face atragatoare!
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 08-05-06, 10:50   #20
Mondeo
Extreme Racing Member

Stage 5

Mondeo's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]

defineste termenul "forjate" atat timp cat o ingrijesti shi bagi ulei de caliatate la 5k de km shi skimbi consumabile nu ai probleme cu motorul

cand folosesti termenul de forjat probabil faci referire ca se merge prost cu ele ceea ce se intampla cu majoriattea mashinilor

degeaba merge o femeie incet daca merge prost
Old 08-05-06, 13:47   #21
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

forjate? pai cum sa-ti explic...aici intra multe:toate plecarile cu scartz,,apoi urmeaza o schimbare brusca in treapta si face cutia ca toti dracii...un stil super sportiv dar f prost ,,, una e sa stii sa conduci sportiv si alta e sa rupi masina in doua..pur si simplu sa-ti bati joc de ea!
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 08-05-06, 14:04   #22
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]

daca dai ca nebunu in masina si nu ai grija de ea poti sa fii sigur ca o sa cada repede ...
Cand cumperi o masina la mana a2a conteza f mult sa nu fi avut accidente...si nu ma refer la o aripa sa u bara lovite...ci la stalpi si lonjeroane...si sa nu fie prinsa de rugina...restu se face
Acum de4 pinde ptr ce vrei masina...de lergatura? sa te dai la curse? sau sa te plimbi? De strecurat te strecori cu ambele modele depinde de cel de la volan chestia asta.....
Tigra ptr plimbare
Calibra ptr cox
D_M_X is offline   Reply With Quote
Old 03-12-06, 00:48   #23
spgbuc
Renault Driver

Stage 5

spgbuc's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Echipa de sprijin]
Post Re: Opel TIGRA sau Opel Calibra ???

depinde pt ce vrei sa o iei eu as alege calibra
spgbuc is offline   Reply With Quote
Old 03-12-06, 09:58   #24
Bogdan_ozzy

Stage 5

Bogdan_ozzy's Avatar

Member of:
[AUDI]
[MERCEDES]
[2 Roti]

mai incetati may cu masini de femei si de barbati))))) este cea mai mare porcarie!!! sincer sa fiu ... eu am un frate ,eram amandoi innebuniti pentru tigra. am vrut amandoi sa ne luam cate o tigra si sa vedem care o tuneaza mai tare .. m-am uitat pe site 4tuning si m-am hotarat sa imi iau o calibra.. am dat mai putini bani decat el .. am reusit sa o tunez destul de bine.. si sunetul.. tare .. !! il luam pe fratemio in 400 de metri ... ca popa .. nici nu se mai pune problema .. !!! eu mizez pentru CALIBRA!!pacat ca eu nu o mai am .. . a facut un prieten accident.. ai intrat intr-o salvare...!!!prietenul meu atunci si-a rupt picorul.. 2 coaste!!!
Bogdan_ozzy is offline   Reply With Quote
Old 08-12-06, 00:09   #25
WhiteRaven
Toyota Driver

Stage 5

WhiteRaven's Avatar

Member of:
[Toyota]

Hai mai ca-mi dau eu Celica si-mi iau Calibra (iar) ca sa va lamuriti care-i mai buna.. cel putin imi placea calibra mai mult cum sta la drum si in viraje...
WhiteRaven is offline   Reply With Quote
Old 08-12-06, 15:40   #26
wlady
Design Team Member

Stage 5

wlady's Avatar

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]

Poi sincer acum nu cred ca ar mai conta parerile noastre ( ai luat decizia ). Dar acum vin cateva intrebari bine de pus ! Pt ce vrei tu masina ? Oras ? Distractie ? Viteza ? La majoritatea intrebarilor, raspunsul ar fi Calibra ! Am si eu o intrebare ( pt cei care au sau cei care stiu ! ). Cat consuma Calibra ? Oricum Calibra este SUPERIOARA fata de Tigra la multe chestii.

BMW 318i E90 /// Le-Mans Blau /// M Sport /// Conversie LCI /// Style 135
Plasti-DIP - DipYourCar
wlady is offline   Reply With Quote
Old 11-12-06, 17:58   #27
HOT

Stage 5

HOT's Avatar

Member of:
[Opel]

Calibra rules,chiar dak subscriu si mie mi se pare tigra o majina pentru femei este parearea mea k si a altora.
HOT is offline   Reply With Quote
Old 16-12-06, 16:59   #28
adu89

Stage 5

adu89's Avatar

Member of:
[VW]

la calibra yo unu am auzit o gramada d consumuri,incepand de la 6 afara shi terminand cu 20 in orash ... sincer nu mai shtiu c sa cred ... oricum legat d topic nuj dak potzi sa faci comparatzie intre mashini ptr k nu sunt in aceeashi categorie ... am shi yo o mare dilema:celica sau calibra?
adu89 is offline   Reply With Quote
Old 19-12-06, 19:49   #29
Rares_CRM
Design Team Member

Stage 5

Rares_CRM's Avatar

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[FOTO]
[VW]

Calibra!!!!!
Rares_CRM is offline   Reply With Quote
Old 04-01-07, 21:36   #30
oldtudorhand

Stage 5

oldtudorhand's Avatar

Adevarul e ca topicul asta e putin cam aiurea ptr ca asa cum au zis multi alti sunt 2 masini diferite! Eventual poti sa faci o comparatie intre o calibra din '97 2.0 8v Ecotec si o Tigra '97 1.6 16v ca altcumva mi se pare chiar disproportionata toata treaba daca e sa ne luam dupa performante!! Oricum, chiar daca Calibra este mai veche s-ar putea zice ca e "mai buna"(pentru ca aici depinde de ce vrea fiecare) ptr ca efectiv e mai spatioasa, mai puternica, mai ieftin de intretinut decat Tigra! Si la consum sa stiti ca si titireaza aia de Tigra consuma f apropiat de Calibra chiar si la motorul de 1.4 16v, plus ca nu are nici o motorizare turbo cum are calibra-ul de 2.0 16v SFI sau Ecotec si nici 4x4 !! Si nu in ultimul rand, in Calibra ai o pozitie la condus f buna spre deosebire de Tigra unde daca esti mai mare nu prea incapi! Oricum, daca e vb de parerea mea personala, eu aleg Calibra pentru ca sunt oricum fain inrait al acestei masini!!

- Copyright 2025 4Tuning -