Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 05-02-10, 14:57   #16
alex2290

Stage 1

Default Re: Achizitionare e46 coupe ? HELP ME..

am spus, in cazul care o sa gasesc masina intretinuta, si sa arate bine o s-o iau si cu motor 2.8... n-am zis ca imi doresc neaparat
alex2290 is offline   Reply With Quote
Old 05-02-10, 15:49   #17
dreaq

Stage 5

dreaq's Avatar

Zici ca nu esti vitezoman . La ce-ti mai trebuie sute de cai? Liniute pana in 50 km/h ?

Vrei sa simti ca trage , ia-ti de la 320d in sus, dar dehh....n-o sa mai dea bine la pitzipoance si coca` ,ce-o sa zica....uite-l si pe saracu` ala, si-a luat diesel ca se uita la consum.
Old 05-02-10, 16:09   #18
alex2290

Stage 1

nu vreau sa mi se auda motoru ca un tractor, thx. )

Last edited by alex2290; 05-02-10 at 16:13.
Old 05-02-10, 20:09   #19
Laptiucu

Stage 5

ia-ti motorul de 1.8 sfatul meu.
asigurare mica
impozit mic
la revizii bagi mult mai putin ulei ca la 2.8
consum relativ mai mic
si toate adunate ramai cu niste bani in buzunar in fiecare an ... daca as zice 500 euro anual poate ar fi putin

uita-te la pretul asigurarilor la motorul de 2.8 si al impozitului o sa te sperii.
Laptiucu is offline   Reply With Quote
Old 05-02-10, 21:12   #20
plictisit

Stage 5

plictisit's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Inferno Motorsport]
[Echipa de sprijin]
[4Rally]

500 ar fi putin, daca mergi mult zilnic, o sa iti planga portofelul dupa banii dati pe benzina .. si 1.8-u consuma mult daca mergi mult, nu vreau sa ma gandesc la 2.8-u ala
Old 06-02-10, 15:31   #21
LordCaddy

Stage 5

LordCaddy's Avatar

Quote:
Originally Posted by VirusicaX View Post
Si daca imi permiti...sper sa nu te superi pe mine, daca zici, citez "nu sunt adeptul vitezei"......si sustii pana in panzele albe aceasta afirmatie.....la ce iti trebuie motor de 2.8 ? Lamureste-ma si pe mine pls
pt mine motorul mai mare se leaga de siguranta,pe drumurile noastre dragi si soferii nostri "reisari" cand ti`e lumea mai draga si intri in depasire la logan "rs",wv 19 tdi...etc se apuca idiotul sa o accelereze...pe neasteptate...ce faci? Nu vad rostu comentariilor de genu....poate omu se simte mai bine/in siguranta cu 150...200cp sub fund,nu ii judecati varsta...sunt exceptii de la regula "ala la 18..19 ani nu e in stare sa o conduca",daca e pana acolo pe timp de iarna se duce intr`o parcare goala si vede in ce parte o ia masina derapand...intr`o saptamana daca e baiat destept nu se mai kk pe el daca masina incepe sa derapeze din senin fiind constient cum sa o scoata din derapaj sau cum sa o redreseze fara riscuri prea mari.

Ca sa fiu on: Sincer as alege un 2 litri...sunetul e destul de "nasty" la motoarele in 6 cilindri..ai aproximativ consum de 1.8 daca mergi linistit cu ea,nu chiar egal...diferenta de 2 litri...max 3,nu simti ca omori motorul la depasiri...asigurare/impozit etc nu difera cu mult fatza de un 1.8.
Old 07-02-10, 17:01   #22
LAZ'u

Stage 4

LAZ'u's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[2 Roti]

Eu am inceput cu un e320 din 97 la 18 ani si sincer simteam ca nu il pot controla. Asa ca am trecut pe un 307 era cu totul alta treaba. Problema e ca daca tu vrei sa iti iei si iti permiti nu e o problema dar sa sti ca e sinucidere curata, e ca si cum ai fi incepator moto si tu iti iei motor de 1100 cmc. Cam asa e. Eu nu te dau inapoi , dar ai luat in calcul varianta Audi TT, mi se pare mult mai ok pt un incepator mai ales ca e quatro.
LAZ'u is offline   Reply With Quote
Old 07-02-10, 18:27   #23
alex2290

Stage 1

nu.. AUDI TT, in nici un caz, are 2 locuri.. e cam aiurea.. adica eu nu sunt genu "doar eu si prietena"
nu stiu ce sa zic.. am mai vazut cativa pe forum aici, care au avut prima masina tot un BMW.. si nu li s-a parut asa cum spui tu LAZ`u.. acum depinde de fiecare cred. thx anyway..
cred ca un motor de 2.0 ar fi cel mai ideal..
Old 07-02-10, 19:16   #24
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

depinde de mentalitate, de cat de bine te poti controla, sa nu te cuprinda euforia la volan. Asa cum am vazut tarzani sinucigasi de 18 ani, tot asa am vazut bizoni de 25-30 de ani care fac testul elanului la logan prin trafic. Din punctul asta de vedere tu esti cel care conteaza nu masina. Intradevar este tentant 200 cp, dar daca consideri ca poti sa te stapanesti nu ar fi o problema. Succes la achizitie, iti sugerez sa alegi macar un 6 in line, este diferenta mare de feeling, sunet. Pana la urma cam asta ar fi rostul la coupe benzina.
Old 08-02-10, 02:07   #25
alex2290

Stage 1

Da.. am discutat cu cativa prieteni care au tot bmw`uri.. si m-au sfatuit sa imi iau Diesel.. ptr ca o sa ma plimb mult.. si cam o sa imi manance cu galeata benzinara
Old 11-02-10, 14:19   #26
dragos002

Stage 5

dragos002's Avatar

Diesel nu se merita , pur si simplu .

Benzina 1.8 cum ti-au recomandat majoritatea pe aici .
2.0 e deja alta poveste 6 cilindri alt sunet . Diferenta ca de la cer la pamant intre 2.0 si 1.8 .
dragos002 is offline   Reply With Quote
Old 11-02-10, 18:11   #27
ZaNe94

Stage 5

daca nu esti adept al vitezei, de ce nu te bagi pe un 316 sau maxim 318?
ZaNe94 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -