multumesc tuturor de opinii...acum sa o iau pe rand
renault megan ar fi o idee ..
dar acuma tind sa ma indepartez de ele..pentru ca am un megane .. si cand a cazut un amortizor sau o chestie si am mers la bechet la reprezentanta m'au cam ingrozit facturile.. oricum.. cred ca se putea si altfel.. dar na..asa a fost sa fie
renault megane 1.6 16 v ar fi o idee de ce nu.
citroen iar ma incanta..chiar daca din ce am mai cercetat pe un forum de specialitate citroen.. consumul la 1.6 16 v ar fi undeva unde este consumul la 1.8 de opel
pentru peugeot si alte masini din clasa "mica" spun nu din start..
@ lapticu bine punctat.
dar.. golf 4 / logan nu ma atrag deloc..
eu ma documentez bine inainte ca sa fac o alegere si sa ma simt foarte bine in urma alegeri facute..nu sa zic..se putea si mai bine daca ma informam mai mult..
in privinta bertoneului.. chiar daca is mai rare (si o sa vina fanii coupe si o sa zica,ce domne iti iei masina coupe cu motorizare mica (deh asta e ,pana dau lovitura ma descurc cum pot) 1.6 16 v ar merge ok..dat fiind ca greutatea este de 1250 kg .. cu putin mai mare decat astra clasic .
in privinta consumului..am stat la discutii peste discutii cu 2-3 tovarasi..si ei isi sustineau ideea ca un motor de 1.8 cand o sa ajunge la o medie o sa iasa mai ok decat la 1.6 dat fiind turatile reduse la viteze superioare..
@ alexufo ..mersi..dar sunt adeptul cumparari masinilor stock
ca apoi o pot schimba dupa bunul meu plac.. si daca e sa stam sa ne gandim..marea majoritate a masinilor stock sunt si mai putin exploatate ..parerea mea..
bafta la vanzare