Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 29-12-09, 18:21   #16
LAZ'u

Stage 4

LAZ'u's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[2 Roti]
Default Re: Achizitie masina 25000 eur!!!

Deci baieti acuma spune ca l-ar interesa o masina cat mai tunabila, deci veniti cu idei, si apropo fire burning masina ta e frumoasa dar are volan dreapta si e cam veche, deci veniti cu sugesti pentru masini cat mai tunabile, adica omu vrea sa aiba un motor usor de modificat dintre toate cele 4 mai raman M3 si 350z si mai asteptam propuneri de la voi.
LAZ'u is offline   Reply With Quote
Old 29-12-09, 18:32   #17
fire burning

Stock

fire burning's Avatar

Quote:
Originally Posted by LAZ'u View Post
Deci baieti acuma spune ca l-ar interesa o masina cat mai tunabila, deci veniti cu idei, si apropo fire burning masina ta e frumoasa dar are volan dreapta si e cam veche, deci veniti cu sugesti pentru masini cat mai tunabile, adica omu vrea sa aiba un motor usor de modificat dintre toate cele 4 mai raman M3 si 350z si mai asteptam propuneri de la voi.
LOL. e cam veche... Pai da fum in ochi la toate celelate din lista ta...chiar si din 2009. Pai motorul a fost scos si preparat (Adica e nou!)iar masina am luat-o de la tuneri acum o luna! Am muncit si eu la ea. Oricine vrea sa faca o asa masina cheltuie mai mult de 30.000. Cu orice masina faci asa daca vrei performanta... Usor de tunat? Ce masina? Piesele sunt tot scumpe...si trebuie sa stii unde sa le pui lol! Adica iti trebuie cineva care nu vine ieftin... In cazul asta iti trebuie mai mult de 25.000.
fire burning is offline   Reply With Quote
Old 29-12-09, 18:41   #18
LAZ'u

Stage 4

LAZ'u's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[2 Roti]

Prietene eu te inteleg ca vrei sa iti vinzi si tu masina si sa iti faci nitica reclama pe aici pe forum dar te rog stai in banca ta si nu te mai agita ca un Pepsi. Te-as ruga sa imi spui si mie cat imi garantezi tu ca ma duce motorul ala fara probleme? Deci daca vrei sa dai un sfat da-l nu mi-l dai mie il dai un prieten de al meu daca nu nu mai polua ok? Apropo cuvantul LOL il folosesc cei din scoala generala pe yahoo messenger.
Old 29-12-09, 18:48   #19
fire burning

Stock

fire burning's Avatar

Quote:
Originally Posted by LAZ'u View Post
Prietene eu te inteleg ca vrei sa iti vinzi si tu masina si sa iti faci nitica reclama pe aici pe forum dar te rog stai in banca ta si nu te mai agita ca un Pepsi. Te-as ruga sa imi spui si mie cat imi garantezi tu ca ma duce motorul ala fara probleme? Deci daca vrei sa dai un sfat da-l nu mi-l dai mie il dai un prieten de al meu daca nu nu mai polua ok? Apropo cuvantul LOL il folosesc cei din scoala generala pe yahoo messenger.
Ma faci sa rad. Masina vine cu certificat de garantie 30.000 mile. Eu lucrez prin firma si toata treaba e ca la carte... Iar de reclama...de ce nu? Nu de asta este forum? Altii vand telefoane aici am vazut...
Vorbesti in necunostinta de cauza si se vede ca habar nu ai de tuning...
aaa
LOL nu e cuvant...
fire burning is offline   Reply With Quote
Old 29-12-09, 22:21   #20
Laptiucu

Stage 5

daca vrea masina tunabila eu as merge pe porsche
Laptiucu is offline   Reply With Quote
Old 30-12-09, 10:24   #21
Dripci

Stage 5

Quote:
motor usor de modificat dintre toate cele 4 mai raman M3 si 350z
Motoarele astea aspirate natural numai usor de modificat nu sunt. Ceva turbo ar merge mai bine. Evo X, WRX STI, Focus RS (desi masinile astea s-ar putea confunda f usor cu cele de serie, simple).
@Laptiucu : aceeasi poveste si cu porschele ala, eventual un 911 turbo .
Dripci is offline   Reply With Quote
Old 30-12-09, 10:35   #22
carlito77

Stage 2

In loc de un M second , de preferat un 370z - il ia de la americani cu 30.000$ nou ( pana in 20.000 euro ) + taxe + transport se incadreaza in jur de 25k euro ..sau un Infiniti G Coupe
carlito77 is offline   Reply With Quote
Old 30-12-09, 12:54   #23
Laptiucu

Stage 5

dripci nu am zis ce model de porsche oricum e relativa treaba daca omul are bani oricare e usor de tuningat.
Laptiucu is offline   Reply With Quote
Old 30-12-09, 19:58   #24
LAZ'u

Stage 4

LAZ'u's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[2 Roti]

Ma intereseaza sa imi spuneti mai multe masini turbo care se incadreaza in banii astia, eventual mai ieftine.
Old 05-01-10, 14:50   #25
EaGle
Banned

Stage 5

Da-mi add pe mess: Exelerost, si-ti spun eu despre o masina din Campina !
EaGle is offline   Reply With Quote
Old 06-01-10, 13:33   #26
JunKer_hP
Old School Cars

Stage 5

JunKer_hP's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]
[Old School Cars]

Lotus Elise
JunKer_hP is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -