Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply
 
Thread Tools
Old 26-11-09, 04:10   #151
CyberCSX
Banned

Stage 5
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,237
Default Re: Consiliere achizitie auto 18 ani.

@ morpheusmaster

E trist ca nu ai īnteles NIMIC din ceea ce am vrut sa spun si asta fara sa blamez pe nimeni. Daca pt. tine A DA UN EXEMPLU se numeste BLAMARE e si mai trist.
Din pacate eu nu mai gīndesc "Romāneste". Recomandarea mea este PROCEDURA NEMTZEASCA ce se practica aici de catre tineri, si ce se recomanda de fiecare parinte daca e la o adica.
Procedura nemtzeasca recomandata de mine, este īnteleasa de tine ca BLAMARE / JIGNIRE.

Exemplul cu DACIA 1300 este doar un EXEMPLU SIMBOLIC VALORIC de MINIM de INVESTITIE pt. PIERDERI CĪT MAI MICI si nimic mai mult fara a tine cont de bugetul existent.
CyberCSX is offline   Reply With Quote
Old 26-11-09, 12:08   #152
Herbas

Stage 5
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 438
Member of:
[Fiat]
Default Re: Consiliere achizitie auto 18 ani.

Quote:
Originally Posted by CyberCSX View Post
.....Īntr-e timp mie clar si faptul ca īn Romānia marea parte sīnt obsedati de BMW iar cīnd e vorba de o consiliere īn vederea unei achizitii auto, jumate din forum sare cu gura "IATI FRATE BEAMWEEEEEE !!!!" (ursulet, pisicuta, maimuta - sau naiba mai stie cum īs botezate pe acolo) ceea ce mi se pare o stupiditate nejustificata tinīnd cont de investitiile necesare la capitolul īntretinere.
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster View Post
Blamezi din spusele tale pe cei care recomanda BEMWE ca nu se gandesc la intretinere...
Conform DEX:
BLAMĮ, blamez, vb. I. Tranz. A exprima public dezaprobarea față de o atitudine, un act, un gest etc. considerate reprobabile. ♦ A vorbi de rău, a defăima. – Din fr. blāmer.

Nu vad unde te acuza pe nedrept pana aici? Ai BLAMAT, si ti-a fost atrasa atentia? Gandirea nemteasca nu-ti permite sa intelegi asta?

Apoi faza cu exemplul tau simbolic valoric de a achizitiona dacia 1300. Acolo n-a zis nimeni ca ai blamat!!! Citeste si tu post-urile pentru ca daca citeai ce a zis omul asta ca are 16 000 euro sau ca masina nu mai e destinata uzului personal ci masina de familie sau macar acum la final ca si-a luat MERCEDES, nu-i recomandai dacia 1300 cu sau fara procedura nemteasca.

Iti este atrasa atentia in mod just si tu te victimizezi si dai vina pe mentalitati romanesti.
__________________
If you go fast you die fast
Herbas is offline   Reply With Quote
Old 29-11-09, 21:42   #153
FireW@ll

Stage 2
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 40
Default Re: Consiliere achizitie auto 18 ani.

Salutari,

Interesant topicul si chiar folositor... Am trecut de 18 ani (19 chiar) si vreau sa scap de masina tatalui meu... Imi fuge gandul la o alfa GT 2004-2005 jtd .Adevarul e ca imi place masina,desi stiu ca la banii aia mi-as putea lua un audi a3 (fiind o masina mult mai "sigura" pt mine)

avand in vedere ca o sa imi iau alfa SH ,la ce trebuie sa fiu atent? Ce sa testez si ce nu ? Precizez ca ce am gasit pana acum au toate peste 100.000 km ... cei in cunostinta de cauza scrieti va rogthx
FireW@ll is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -