Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply
 
Thread Tools
Old 19-10-09, 19:33   #1
iulian2476

Stage 5
 
iulian2476's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,667
Question Cat mai valoreaza masina mea? (sau masina second dorita)

Pentru cei curiosi sa afle cam cat mai valoreaza masina lor, sau daca e cineva interesat sa cumpere o masina la mana a II-a din Germania sau alta tara, poate afla valoarea lor aproximativa folosind calculatoarele din linkurile de mai jos. Daca vreti sa Va vindeti masinile puteti pune poze cu ele, iar cei care se pricep la marca respectiva sa isi exprime opinia si sa le comenteze. Se pot solicita si pareri sau sugestii de pret pentru masina second cautata, recomandari, etc.
Unele sunt in germana, dar Va descurcati voi. Valorile obtinute sunt in general cat ofera Autohaus-ul, dar in unele aveti si pretul cerut de proprietar. La pretul respectiv trebuie sa tineti cont ca mai decartati si alte sume: drumul, diurna, taxa de prima inmatriculare, vinghete, telefoane, taxa RAR, etc, asta in cazul in care vreti s-o luati personal de acolo. Valorile reziduale obtinute sunt aproximative si in continua schimbare pe masura trecerii timpului dar si datorita altor factori.
Sunt binevenite si discutiile pe tema asta si intrebarile legate de valoarea reziduala a masinilor. Puteti pune poze si sa solicitati parerea cunoscatorilor la marca de masina respectiva.
Sunt multe linkuri care calculeaza valoarea reziduala a diferitelor marci, dar acestea pe care le dau nu presupun onorariu. Daca mai gasesc linkuri mai pun, sau puneti si Voi daca mai cunoasteti altele.

http://www.volkswagen.de/vwcms/maste...chaetzung.html

http://schwake.de/

http://www.autofokus24.de/

http://www.autobudget.de/autobewertu...month.do?ma=64

Last edited by iulian2476; 19-10-09 at 19:57.
iulian2476 is offline   Reply With Quote
Old 01-11-09, 10:32   #2
FIGHET

Stage 5
 
FIGHET's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,554
Member of:
[Opel]
Default Re: Cat mai valoreaza masina mea? (sau masina second dorita)

asta este un link care pt romani d e rind cum suntem noi nu au nici o valoare pt ca romanii sunt recunoscuti pt preturile supraexagerate in care isi vind masinile dupa 2-3 chiar si 5 ani d e folosinta mai ales in cazul celor aduse de afara....




buna ideia dar asta este realitatea in care ne scaldam
bafta
__________________
CIT TRAIESTI INVETI !!! DAR IN FINAL , TOT PROST MORI !!!
FIGHET is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -