Consiliere achizitie autoAi o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui
salutare,
vreau sa-mi iau o masina sh mai noua de 2000-2001 si nu stiu ce sa aleg
ma gandeam la un golf 4 1.4 sau 1.6 din 2001 sau un ford mondeo/focus.
dintre modelele astea pe care ar trebui sa aleg sau dupa ce alte modele as putea sa ma uit?
Dintre Golf 4 si Ford mondeo/focus eu as zice sa alegi golf 4. Acuma depinde si de preferintele tale... km,an de fabricatie etc. Golf din 2000-2001 gasesti afara cu 5.000 dar la noi nu prea cred. Vezi ca era un topic in care aduce cineva masini din afara...
golf 4 1.4 16v 2001 120000km neinmatriculat gasesc lejer, am gasit si 1.6 tot cam 5000
ford-urile le gasesc tot cam in banii astia numai ca sunt cele mai multe din 2003, adica focus
sunt in dubiu, nu stiu ce sa aleg.momentan ma gandesc la modelele astea, dar as vrea sa stiu si alte variante daca exista.
gasesti si Renault Clio 1.4 16V in pretul asta masina din 2001 in jur de 4000/5000 acum depinde si de tine
peugeot 206 an 2002
Fiat Stilo 1.6 16V an 2002
Golf 4 1.4 e cam slabut are doar 75Cp si lasa de dorit....
consumul poate sa ajunga la consumul motorului de 1.6 deoarece este puturos si va trebuii sa turezi motorul umpic mai mult....
Golf 4 1.4 e cam slabut are doar 75Cp si lasa de dorit....
consumul poate sa ajunga la consumul motorului de 1.6 deoarece este puturos si va trebuii sa turezi motorul umpic mai mult....
seat leon mai poti gasi de 1.6 105CP
spre surprinderea mea seat-urile leon sunt mai scumpe decat golf-urile. prima data m-am uitat dupa seat si cand am vazut ce preturi are am renuntat si m-am gandit la golf
Cauta mai bine Golf IV 1.6, decat 1.4 care este submotorizat! Consuma aproximativ la fel ca 1.6 pentru ca motorul este cam mic pentru greutatea masinii, deci trebuie sa-l turezi mai mult.