Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 19-08-09, 21:02   #31
Laptiucu

Stage 5

Default Re: 2008 subaru sti sau bmw 335i e92

eu consider ca ai sub 18 ani, maxim 18.

si, nu cred ca ai banii respectivi. sunt ferm convins ca te dai in spectacol degeaba. intrebarile de genul: audi e mai bun ca bmw denota ceea ce am zis mai sus.

tot nu ai raspuns la intrebare: la ce sa fie mai bun s5 ca 335i.

sa fiu si ontopic: ca tractiune fata e mai bun s5 iar ca tractiune spate 335i.
consider ca la intrebarile astea copilaroase s5 e mai bun ca 335i gasesti versusuri destule pe net ... 0-100, kg, cp, culori, interioare, si ce mai vrei tu.

ca o concluzie: consider ca e la caterinca acest topic (din pacate) ... ca o justificare e faptul ca ai inceput un versus intre sti si 335i ... ai zburat la m-uri acuma la s5-uri ... imediat la s-klasse etc etc.
repet si intrebarea: mai buna la ce? sa ce?
Laptiucu is offline   Reply With Quote
Old 19-08-09, 21:08   #32
sebi_uta

Stock

ca performante, ca motor, am cerut o parere despre el, nu vad de ce m-as da in spectacol pe un forum si ce trebuia sa deschid un topic pt fiecare masina in parte, am zis sa intre in acelasi loc.
sebi_uta is offline   Reply With Quote
Old 19-08-09, 21:24   #33
Laptiucu

Stage 5

deh ... de ce oare. (au fost si alti "interesati" de masini de-astea pe aici)

in fine: ce astepti de la masina respectiva? va fi masina a 2-a? masina a 3-a? masina de zi cu zi sau doar de fite/linii? ce ganduri ai cu ea (o lasi stock sau o modifici)? vrei noua sau second? care-ti place tie dintre ele? cu care dintre ele te-ai plimbat si ai ramas placut impresionat? etc etc etc etc. tu ai aici un versus asa general cum sunt si renumitele: diesel vs benzina, limo vs suv, automata vs manuala, etc. da detalii, explica, expune, intreaba concret.

(oricum e logic ca nu va fi nimic de treaba asta cu cumparatul unei astfel de masini ... in fine)
Old 19-08-09, 22:48   #34
sebi_uta

Stock

pai o vreau de zi cu zi, cu timpu vreau sa o modific, pai imi place subaru sti si 335i, inca nu m-am carat cu niciuna, masina vreau so cumpar anu viitor ca am 17 ani acum.
Old 21-08-09, 23:23   #35
Laptiucu

Stage 5

ok. se pare ca am ajut dreptate in afirmatii. pentru alte fabulatii legate de visul tau las pe alti colegi.
Old 22-08-09, 10:00   #36
radu.3

Stage 5

radu.3's Avatar

Ok, ma bag si eu. Sebi...tu pari a fi exemplul perfect de copil rasfatat(dupa cum vorbesti: exemplu-vorbesc de bani, ca am bani sa-mi iau una) care habar nu are de masini da` ii da taticu` bani sa-si ia una cu care sa dea pe spate toate pitipoancele.

Pana anul viitor du-te si fa scoala, vezi cum se invarte volanu`, mai citeste anumite teste(cauti pe gugal..goagal...) cu masinile respective ca sa-ti formezi o parere. Si anul viitor te asteptam sa ne prezinti masina .
radu.3 is offline   Reply With Quote
Old 22-08-09, 23:37   #37
sebi_uta

Stock

de unde sti u ca habar nu am de masini, pt ca am pus o intrebare pe un forum, daca chiar vrei sa sti, am permis de conducere cateoria A1 se da ca si B 26 de intrebari, pt motor de 125cc si il am deja de un an. Daca m-ai cunoaste ai sti ca nu is rasfatat.
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -