Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 26-02-06, 19:23   #16
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"TuningBoy\"
lol! pai nu inteleg ce vrei tu sa spui pana la urma! vrei cu tot sa te ajunga 15.000 sau din germania sa o iei cu 15.000 ! acum ai spus ca vrei la 15 nu la 10 ... ! deci sa fie clar! tu vrei sa dai in germania 15000 pe ea sau vrei cu tot adus in tara sa dai 15?

uite si o mazda buna http://mobile.de/SID61d4E7sJG3.2XqGu...1111197819508&

ps: depinde ce intelegi tu prin masini sport cand spui
ca si in topic , pana in 15 mi pret de acolo
Bogdan_mb is offline   Reply With Quote
Old 26-02-06, 21:18   #17
AlecsM
Dream Squad Member

Stage 5

AlecsM's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Dream Squad]
[4Rally]

Salut!
T pot ajuta daca te intereseaza masinile SH din europa, cu asta ma ocup ( Import auto SH europa si auto NOI din USA pentru care ofer si finantare (leasing) ) .

O prima varianta care se potriveste perfect varstei de 18 ani ar fi un MG din 2002 coupe-cabrio cu 27000 km 180 CP benzina, masina nu a fost avariata, are mici zgarieturi pe spoilere. Masina arata demential dupa parerea mea, si la un pret bun zic io 12800 euro acolo. Noi ne ocupam de tot, transport, vama, inmatriculare si ...predare catre client .

Pentru detalii
Private message
www.dinmarleasing.ro
office@dinmarasig.ro
Alex Mirea
Old 27-02-06, 01:10   #18
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"AlecsM\"
Salut!
T pot ajuta daca te intereseaza masinile SH din europa, cu asta ma ocup ( Import auto SH europa si auto NOI din USA pentru care ofer si finantare (leasing) ) .

O prima varianta care se potriveste perfect varstei de 18 ani ar fi un MG din 2002 coupe-cabrio cu 27000 km 180 CP benzina, masina nu a fost avariata, are mici zgarieturi pe spoilere. Masina arata demential dupa parerea mea, si la un pret bun zic io 12800 euro acolo. Noi ne ocupam de tot, transport, vama, inmatriculare si ...predare catre client .

Pentru detalii
Private message
www.dinmarleasing.ro
office@dinmarasig.ro
Alex Mirea
mersi ... eu vroiam o orientare nu chiar sami aduci masina la usa .. ca eu sincer vreau sa ma duc pana acolo sa vad masina inainte sa le cumpar
Old 27-02-06, 13:24   #19
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

apropo am uitat sa-ti spun ca daca iei o mazda din germania sau orice masina fabricata pe alt continent,dar care are acte de UE ...in momentul in care o bagi in romania platesti taxe normale ca pt orice masina,deoarece cel de la care o cumperi a platit o data taxele pt faptul ca masina e din sua sau asia//// deci pt o mazda din germania la 15.000 o sa platesti vama si taxele minore nu stiu exact care sunt.... dar taxa ca e fabricata in asia no mai platesti ca a platit-o ala o data, m-am interesat!
Old 27-02-06, 13:33   #20
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Default Re:

Quote:
apropo am uitat sa-ti spun ca daca iei o mazda din germania sau orice masina fabricata pe alt continent,dar care are acte de UE ...in momentul in care o bagi in romania platesti taxe normale ca pt orice masina,deoarece cel de la care o cumperi a platit o data taxele pt faptul ca masina e din sua sau asia//// deci pt o mazda din germania la 15.000 o sa platesti vama si taxele minore nu stiu exact care sunt.... dar taxa ca e fabricata in asia no mai platesti ca a platit-o ala o data, m-am interesat!
Quote:
Originally Posted by \"wtcvictim\"
la mazda 6 si accord platesti inca 25% taxe vamale fiindca nau certificat de UE si daca te gandesti 15.000 + tva 19 la suta + accize 5/10 % + inca 25% deja ii creste valoarea la prea mult , mai bine te orientezi pe ceva leasing
... am scris deja ...
Old 27-02-06, 15:13   #21
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

pai ai scris tu dar nu te referi la ce am zis ultima data! poate gresesc eu dar nu cred! deic nu inteleg de unde atatea taxe bagi tu ! taxele pt faptul ca e facuta in asia nu le mai platesti mai.,,, ai sa platesti taxe normale asa cum dai si pt un passat sua alta masina care vrei so asduci in tara cu euro3-4!
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 27-02-06, 15:24   #22
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

mei
Quote:
Originally Posted by \"wtcvictim\"
la mazda 6 si accord platesti inca 25% taxe vamale fiindca nau certificat de UE si daca te gandesti 15.000 + tva 19 la suta + accize 5/10 % + inca 25% deja ii creste valoarea la prea mult , mai bine te orientezi pe ceva leasing
am scris si ce tot zici ca am enumerat atatea taxe ? pai la o masina oricum ar fi ea se plateste tva + accize iar daca NU are certificat prin care sa ateste ca ii facuta in Uniunea Europeana se mai plateste inca o taxa de 25 la suta. In fine .. deviem deja de la subiect
Old 27-02-06, 17:37   #23
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

scuze ca diviez dar ce spui tu cu 25% nu e adevarat ! tu daca iei mazda din germania SH si o aduci in romania platesti vama si accize ! ala 25% dispare pt ca la platit deja primul propietar! PUNCT
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 27-02-06, 17:46   #24
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Default Re:

Quote:
scuze ca diviez dar ce spui tu cu 25% nu e adevarat ! tu daca iei mazda din germania SH si o aduci in romania platesti vama si accize ! ala 25% dispare pt ca la platit deja primul propietar! PUNCT
la vama te intreaba de certificat , nu daca ii platit taxa respectiva

p.s. numi place mazda si vezi ca ti-am lasat un private mesage
Old 08-03-06, 18:11   #25
The Professor

Stage 3

The Professor's Avatar

Default Re: Masina pana in 15.000 euro (pret din germania fara taxe)

Cea mai tare masina, placere pura,pe care poti sa o iei la pretul asta e un ople speedster 2.0 turbo (100km/h cam in 4.8 parca), bineinteles ca singura placere pe care o vei avea este aceea de a te bucura de sprinturi extraordinare si un feeling demential, confortul insa lasa de dorit,daca iei un dop de cola iti sar rinichii zicea un proprietar de speedster dar eu zic ca merita compromisul!!!
Honda CBR f4i-sport Remus-Hard Line
Lupo 1.4 TDI
Polo 9N 1.4 TDI
Roadster Cabrio
Bmw E39 525d
The Professor is offline   Reply With Quote
Old 08-03-06, 18:18   #26
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by The Professor
Cea mai tare masina, placere pura,pe care poti sa o iei la pretul asta e un ople speedster 2.0 turbo (100km/h cam in 4.8 parca), bineinteles ca singura placere pe care o vei avea este aceea de a te bucura de sprinturi extraordinare si un feeling demential, confortul insa lasa de dorit,daca iei un dop de cola iti sar rinichii zicea un proprietar de speedster dar eu zic ca merita compromisul!!!
si eu m-am uitat peste poze ... am vazut ca in interior ii tare simpla + ca ii cabrio.. iar eu nu traiesc prin monaco unde nu ii lafel de "cald" ca si la noi
Old 30-10-06, 10:04   #27
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

la cati bani vrei tu iti iei un bmw 525, audi a6, audi s4( dar gasesti greu), vw ( ceva TDI GTI la multi cai - asta recomand eu ), hyundai coupe ( versiunea noua ), si mai sunt multe altele: daca gasesti ceva pe site-urile lor poti sa imi dai un link si iti spun daca e buna ( eu aduc masini din germania de mult timp si cunosc astea care's tzepe sau km dati inapoi )

dolb is offline   Reply With Quote
Old 30-10-06, 17:09   #28
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

TuningBoy: nu e adevarat ! orice proprietar plateste acele taxe de 30 % nu conteaza daca le-a platit primul ! trust me, si eu voiam sa imi aduc un hyundai coupe si m-a convins multa lume sa stau cuminte k altfel platesc cei 30%
dolb is offline   Reply With Quote
Old 30-10-06, 23:55   #29
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by TuningBoy View Post
TuningBoy...scuza-ma dar bati campii teribil.Daca esti asa sigur pe ce spui ,lasa-mi o garantie pe masura iar eu iti dau banii FARA taxa euro,plus o spaga de 1000e pt tine sa-mi aduci un Sti din germania.Te trimit Exact la proprietar,sa nu bajbai.Insa daca va trebui sa platesti taxa non-euro,O vei plati din buzunarul tau, E OK?...
Oricum, wtcwictim- chiar daca esti un user foarte la locul tau, topicul asta nu l-ai pus unde trebuie...asa ca-l mut,sper sa nu te deranjeze asta.
Numai bine ,
Gold_Fm - purest form of entertainment music; România Muzical - only music.
lascarica is offline   Reply With Quote
Old 03-11-06, 15:37   #30
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

pt ce a trebuit dezgropat acest topic ? nu mai este valabil din cate stiu eu , wtcvictim si-a luat masina
Cosmin255 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -