Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply
 
Thread Tools
Old 06-07-09, 21:56   #1
paryzyanu

Stage 3
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 77
Default Dura lube/ slick-bun sau nu!!

mi-a fost recomandat de mecanic de la service sa pun un remedeiu ptr motor,in idea de ai mai ameliora din zgomot.produsele din care am de ales sunt dura lube sau sleack sau slick,cred,cica are in compozitie teflon care se depune pe piese si elimina micile imperfectiuni.acum nu stiu care dintre ele este mai bun,poate a mai folosit cineva si ce rezultate a avut,
paryzyanu is offline   Reply With Quote
Old 09-07-09, 22:53   #2
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member


Stage 5
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 7,764
Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]
Default Re: Dura lube/ slick-bun sau nu!!

din cate stiam, nu e bine ca teflonul sa se depuna pe piese.
dolb is offline   Reply With Quote
Old 09-07-09, 23:29   #3
CyberCSX
Banned

Stage 5
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,237
Default Re: Dura lube/ slick-bun sau nu!!

Astea sīnt cele mai mari tīmpenii ce s-au putut scoate pe piata si ar trebui interzise. Astea sīnt crima si pedeapsa pt. motoare.

Baga tu Dura Lube īn motor si dupa proximul schimb de ulei arunci motorul cu totul.

Cunosc eu un bou gramada care s-a luat dupa super reclamele alea americane de la TV, a bagat pisoarca asta de teflon īntr-un motor de 2,8 - V6 si a mers 15.000 km.
Cīnd a dat drumul la ulei afara, a avut un asa joc īn cuzineti de misc-ai arborele cotit 10 mm īn sensul de rotatie cu mīna cu toate ca motorul era nedemontat (īnchis cu compresie normala). A venit cu masina remorcata īn service si cīnd l-am īntrebat ce a facut si mi-a spus ca a bagat Dura Lube, mi-a fost clar ce ma asteapta.

A trebuit sa-i schimbam motorul cu totul = 4800 EURO un motor nou.

De curiozitate am demontat ulterior motorul distrus, pe cuzineti avea MUCI sau ce dracu era ca parca erau muci puroiati, cuzinetii erau VINETI iar partea de rulare a arborelui cotit pe cuzinezi parca l-ar fi tras careva la peria de sīrma ca numai luciu asa cum trebuie nu mai avea. Ma mir ca motorul ala n-a explodat dracului. A avut un noroc fantastic ca la un asa joc, la turatie mare......... adio bloc motor.

Va recomand sufleteste, lasati-va de prostii cu pisoarca din asta ca nu-i buna de nimic.

@ paryzyanu

Dute la mecanicu ala care ti-a spus prostia asta si baga-i doi pumni īn gura din partea mea (SĪNT TOT MECANIC AUTO dar īn Germania īn Service de americane) si spune-i sa se duca dracului sa-si mai faca o data scoala de mecanici auto sau sa se lase de meserie ca-i prost de-mpunge.

Last edited by CyberCSX; 09-07-09 at 23:34.
CyberCSX is offline   Reply With Quote
Old 17-07-09, 23:11   #4
Seryoga

Stage 4
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 191
Default Re: Dura lube/ slick-bun sau nu!!

Am folosit de 2 ori in Honda(avea 290.000km ) si nu am observat nici un efect pozitiv sau negativ.Masina a mers fara prb pana la 400.000 cand am lasat-o in parcare.
Seryoga is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -