Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 20-07-09, 17:56   #31
Roxan20

Stage 2

Roxan20's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: Reduceri masina noua

ma repet: "asta nu inseamna ca trebuie sa-ti iei audi... dar e bine sa fii informat"

era exemplu...poate ii ajuta pe altii , nu neaparat pe tine
Roxan20 is offline   Reply With Quote
Old 23-07-09, 02:26   #32
rocky_cosmin89

Stage 4

rocky_cosmin89's Avatar

Quote:
Originally Posted by Roxan20 View Post
hello peter. m-am gadit sa-ti scriu pentru ca vad ca esti in dubii cu achizitionarea unei masini sa-ti dau un exemplu , prietenul meu si-a luat un audi a3 backsport cam acum 2 luni. in afara faptului ca fuge (desi are motor de 1.6 benzina) , designe-ul interior... nu prea m-a impresionat. asta nu inseamna ca trebuie sa-ti iei audi... dar e bine sa fii informat

http://fleac.ro/poze-audi-a3-city-edition/

ti-am lasat un link de pe blogul prietenului. iti faci o parere...
succes
eu zic sa ii spui prietenului tau sa isi mai invete prietena cate ceva legat de masini ...
ah, si audi`ul ala ... poate e sportback, nu "backsport"...
a da, si...daca masina aia fuge...eu imi dau palme... si loganu` ala de 1,5 de 85 de cai ... si cel de 1,6 16v de 105 cai..fug de mananca pamantu` nu? ca deh .. doar sunt mai rapide nitel decat 1,6`ele ala de generatie 98 doar ca, corespunde acum normelor euro5...
scuzati nu am vrut sa fiu nepoliticos, dar nu m`am abtinut

ONTOPIC: Peter, pana la urma te-ai decis cu privire la ceva? un testdrive ai facut?
rocky_cosmin89 is offline   Reply With Quote
Old 23-07-09, 02:37   #33
Roxan20

Stage 2

Roxan20's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by rocky_cosmin89 View Post
eu zic sa ii spui prietenului tau sa isi mai invete prietena cate ceva legat de masini ...
ah, si audi`ul ala ... poate e sportback, nu "backsport"...
a da, si...daca masina aia fuge...eu imi dau palme... si loganu` ala de 1,5 de 85 de cai ... si cel de 1,6 16v de 105 cai..fug de mananca pamantu` nu? ca deh .. doar sunt mai rapide nitel decat 1,6`ele ala de generatie 98 doar ca, corespunde acum normelor euro5...
scuzati nu am vrut sa fiu nepoliticos, dar nu m`am abtinut

ONTOPIC: Peter, pana la urma te-ai decis cu privire la ceva? un testdrive ai facut?
off topic.
sry, era cum spui tu, sportback.neatentia.
n-are el ce sa ma invete pe mine. in fond e masina lui, nu a mea.
si i-am aratat lu peter ca sa se informeze(daca vrea sau nu).nu inseamna ca trebuie sa dea si banii pe asa ceva sau sa duca acum la primul dealer sa-si i-a audi.
nu mai compara loganu cu audi. daca ai fi mers si cu logan si cu audi n-ai mai face comparatia sus facuta iar daca ai mers si pe una si pe alta...mai mergi inca o daca
sry, dar nu m-am putut abtine.
Old 23-07-09, 09:47   #34
Lecca

Stage 5

Lecca's Avatar

Member of:
[KIA]

imi place ca vb frumos, chiar daca cosmin a facut o comparatie stupida :P fiecare isi alege masinile prin propria judecata. iar audi e audi... din pacate pretul pentru o varianta de 1.6 e cam mare... deja la 20k ai variante de motorizari turbo la alte marci...
p.s. roxane, spune-i sa-si comande jante, e pacat de a3'ul ala frumos
Old 23-07-09, 09:59   #35
rocky_cosmin89

Stage 4

rocky_cosmin89's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lecca View Post
imi place ca vb frumos, chiar daca cosmin a facut o comparatie stupida :P fiecare isi alege masinile prin propria judecata. iar audi e audi... din pacate pretul pentru o varianta de 1.6 e cam mare... deja la 20k ai variante de motorizari turbo la alte marci...
p.s. roxane, spune-i sa-si comande jante, e pacat de a3'ul ala frumos
sa fiu rau ? ....jante ca sa plece si mai greu decat pleaca? )))))))))

mi-am cerut scuze...neintentionat, eram si eu obosit...si ofticat ca era unu` sa ma rupa`n doua aseara ca se uita dupa stelute verzi in loc sa se uite pe unde merge...
Old 23-07-09, 10:08   #36
Roxan20

Stage 2

Roxan20's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by rocky_cosmin89 View Post
sa fiu rau ? ....jante ca sa plece si mai greu decat pleaca? )))))))))

mi-am cerut scuze...neintentionat, eram si eu obosit...si ofticat ca era unu` sa ma rupa`n doua aseara ca se uita dupa stelute verzi in loc sa se uite pe unde merge...
daca jantele i-ar fi ingreunat plekrea...cu siguranta nu ar vrea sa-si mai i-a.in orice caz, vorbesti in necunostinta de cauza daca spui ca pleaca greu.dar mai bine lasam subiectul asta deoparte.revenim la tema topicului.
Old 23-07-09, 10:15   #37
Lecca

Stage 5

Lecca's Avatar

Member of:
[KIA]

dah cosmine, in principiu jantele de aliaj sunt mai usoare decat alea de otel...
Lecca is offline   Reply With Quote
Old 23-07-09, 10:39   #38
rocky_cosmin89

Stage 4

rocky_cosmin89's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lecca View Post
dah cosmine, in principiu jantele de aliaj sunt mai usoare decat alea de otel...
bai nene ....tu n`auzi ca vorbesc in necunostinta de cauza? oi fi degeaba la ingineria autovehiculelor rutiere....deh...mai ajung si "d`astia" p`acolo asa aiurea... )) care nu stiu nimic, se baga si ei in seama. sa`si puna jenti pe 13" de aliaj sa le dea foc cand pleaca de pe loc ... asa macar pleaca repede, si sunt si usoare )
hai ca deviem de la topic.
Eu imi mentin parerea....ford fiesta ...dar oscilez intre ea si seat ibiza.
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -