Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 27-05-09, 13:14   #1
cn3azu

Stage 2

Default Se merita Jaguar S-type, XJ 6 sau altele?

vedeam preturi foarte bune la masinile aceastea, la s type, si la xj 6, xj 12 ...din anii 95 pana in 99...2000...nu conteaza costurile intretinerii si al inmatricularii, dar ca fiabilitate sunt bune? ca de frumoase... as vrea sa stiu daca sunt posesori de jaguar sau cunoscatori sa ma puna in tema cu plusurile si minusurile acestor masini...va multumesc...
cn3azu is offline   Reply With Quote
Old 27-05-09, 13:34   #2
dj_luchian

Stage 3

Default Re: Se merita Jaguar S-type, XJ 6 sau altele?

de avut masina marca jaguar n-am avut, dar mi-am dorit sa am asa ceva|(mai exact x-type), asta pana cand m-am interesat pe internet: de fiabilitate sunt cam ca toate celelalte marci(adica e dupa norocu omului) problema apare cand se strica ceva la ele : se repara numai in bucuresti, piesele scumpe(depinde ce intelegi tu prin scumpe) si stai foarte mult sa astepti pana vin din strainatate
Old 27-05-09, 13:37   #3
cn3azu

Stage 2

de reparat, in ungaria sunt multe puncte unde se repara la preturi bune...Nyreghiasza...aproapea de Petea...merci mult de informatie...dar motoarele nu au puncte slabe...specifice marcii? sau hibe specifice jaguarilor...
cn3azu is offline   Reply With Quote
Old 27-05-09, 13:54   #4
dj_luchian

Stage 3

Quote:
Originally Posted by cn3azu View Post
de reparat, in ungaria sunt multe puncte unde se repara la preturi bune...Nyreghiasza...aproapea de Petea...merci mult de informatie...dar motoarele nu au puncte slabe...specifice marcii? sau hibe specifice jaguarilor...
pai jaguar (in general englezele) aveau probleme legate de caroserie(adica rugina) devenind un stereotip al masinilor engleze
eventual daca cunosti vreun propietar de jaguar prin orasul tau sa il intebi de chestiunea asta si sa vezi si pe viu in ce stare se prezinta, ca nu prea poti sa ai incredere decat in ce vezi cu ochii tai, nu?
dj_luchian is offline   Reply With Quote
Old 27-05-09, 15:53   #5
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

XJ6 e o masina senzationala! Bineinteles ca merita!
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -